close icon
page-title
Avere vent'anni
Avere vent'anni

Detaljer

 • Originaltitel: Avere vent'anni
 • Originalspråk: Italienska
 • Produktionsland: Italien
 • Regissör: International Daunia Film

Titta på Avere vent'anni 1978 gratis - Streama Online SweFilmer

star5.9
69Betyg
date1978
date1h 34m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |15 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |2 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |3 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |10 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |11 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  DokisDennis

  |14 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Indholdsfortegnelse

Titta på Avere vent'anni stream online gratis

Avere vent'anni är en komedifilm från 1978 som hade premiär den 14 juli. Filmen regisserades av Fernando Di Leo och har blivit något av en kultklassiker genom åren. Handlingen kretsar kring ett gäng unga vänner i Rom som försöker hitta sig själva och sin plats i livet.

Numera går det utmärkt att streama Avere vent'anni gratis online för den som vill se denna nostalgiska skildring av ungdomslivet på 1970-talet. Filmen finns tillgänglig med svenska undertexter på flera streamingtjänster.

En rolig och rörande film som fångar känslan av att vara ung och desorienterad i en föränderlig värld.

Var kan man se Avere vent'anni online?

För den som vill titta på Avere vent'anni gratis finns det alltså flera alternativ idag. Nedan listas några streamingtjänster där filmen går att hitta:

 • Dreamfilm
 • Swesub
 • Swefilmer

På samtliga av dessa sidor kan man streama Avere vent'anni med svenska undertexter helt gratis. Det enda som krävs är ett konto på tjänsten ifråga.

Avere vent'anni

Avere vent'anni dreamfilm svenska undertexter 1978

På Dreamfilm hittar man Avere vent'anni listad under komedifilmer från 1978. Här går det alltså utmärkt att streama filmen gratis online med svensk text för den som önskar.

Dreamfilm är en av de populäraste streamingtjänsterna för den som vill titta på film gratis. Här finns ett enormt utbud av både klassiska filmer och nyare produktioner. Allt från action och drama till komedier och thrillers.

Förutom Avere vent'anni med svenska undertexter hittar man även många andra italienska kultfilmer på Dreamfilm. Perfekt för den som gillar genren och vill gå på upptäcktsfärd bland gamla pärlor.

Avere vent'anni från 1978 -Handling och rollista

I Avere vent'anni får vi följa ett gäng unga vänner i Rom under några ödesdigra sommardagar 1978. De har precis tagit studenten och försöker nu hitta sina platser i livet.

I rollerna ser vi bland andra Mariangela Melato, Renato Pozzetto, Diego Abatantuono och Livia Ferri. Det hela utspelar sig mot en tidstypisk 70-talsbakgrund med en catchig soundtrack.

Se Avere vent'anni swe-filmer stream

Förutom Dreamfilm så går det även alldeles utmärkt att titta på Avere vent'anni gratis online via Swefilmer. Detta är ytterligare en streamingtjänst med ett enormt utbud av filmer.

Här kan man enkelt streama Avere vent'anni med svenska undertexter. Filmen går att hitta via sökfunktionen eller under kategorin för komedifilmer från 1978.

På Swefilmer måste man skapa ett kostnadsfritt konto för att kunna ta del av streamingutbudet. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och titta på Avere vent'anni gratis online!

Perfekt för den som vill se denna nostalgiska 70-talskomedi om ungdomslivets förvirringar.

Avere vent'anni gratis film 14.07.1978

Avere vent'anni hade alltså premiär på bio den 14 juli 1978 i Italien. Filmen blev snabbt populär för sin Catchiga blandning av komik och melankoli kring det att bli vuxen.

Numera går det som sagt utmärkt att streama Avere vent'anni gratis på nätet för den som inte fick chansen att se den på bio på den tiden. Filmen finns tillgänglig i sin helhet med svensk text.

Förutom på Dreamfilm och Swefilmer kan man även hitta Avere vent'anni på streamingtjänster som Swesub och Bildspel. Så det finns gott om alternativ för den som vill titta på den gratis online.

Streama klassisk italiensk komedi

Avere vent'anni ingår onekligen i den moderna filmhistorien tack vare sin träffsäkra skildring av ungdomstiden. Känslan av uppbrott och förvirring fångas på ett både roligt och rörande vis.

Passa därför på att streama denna klassiker gratis om du inte redan sett den. Perfekt filmkvällsunderhållning för både äldre och yngre!

Avere vent'anni

Swesub Avere vent'anni streama film gratis

Den som föredrar tjänsten Swesub framför Dreamfilm och Swefilmer kan även där titta på Avere vent'anni gratis online. Filmen går att finna under kategorin för komedifilmer från 1970-talet.

Precis som på de andra streamingtjänsterna krävs det ett konto för att kunna ta del av filmerna. Men detta är såklart helt kostnadsfritt att skapa.

När kontot väl är på plats är det bara att luta sig tillbaka och streama Avere vent'anni med svensk text. Perfekt filmkväll hemma i soffan!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 69

Dela