close icon
page-title
Captain America: Civil War
Captain America: Civil War

Detaljer

 • Originaltitel: Captain America: Civil War
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Marvel Studios

Titta på Captain America: Civil War 2016 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.4
22138Betyg
date2016
date2h 27m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |10 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |2 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |2 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |4 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |9 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  blåbärSky

  |9 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  matixd

  |11 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Captain America: Civil War Swe-filmer

Är du redo att uppleva den episka uppgörelsen mellan superhjältarna i Marvels senaste actionäventyr Captain America: Civil War? Den här svenska drömfilmen släpptes på bio den 27 april 2016 och nu kan du streama den gratis onlinesvenska! Luta dig tillbaka och njut av den fullständiga filmen nu.

I Captain America: Civil War hamnar Captain America och Iron Man på olika sidor när de superhjälteprojekt som styrs av regeringen presenteras. Medan Iron Man stöder övervakningen, ifrågasätter Captain America dess moraliska konsekvenser. Det hela utvecklas till en stor strid mellan de tidigare Avengers-medlemmarna.

Chris Evans återvänder i rollen som Steve Rogers/Captain America i den här tredje filmen i serien. Han får sällskap av Robert Downey Jr. som miljardären Tony Stark/Iron Man. Tillsammans med dem ser du stjärnor som Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman och Paul Bettany.

Regisserad av Anthony och Joe Russo är Captain America: Civil War en actionfylld thrill-ride från början till slut. Ta en paus från vardagen och följ med på det spännande Marvel-äventyret när du streamar filmen gratis online!

Captain America: Civil War

Titta Gratis Online Sverige

Captain America: Civil War hade biopremiär för över sju år sedan, men nu behöver du inte längre gå på bio för att se den. Istället kan du titta på filmen gratis online via streaming.

Att streama film gratis online är det ultimata sättet att se de senaste filmerna utan kostnad. Du kan se när du vill, var du vill på den enhet du föredrar. Inga biobiljetter, inga nedladdningar - bara underhållning när du vill ha den.

Så varför inte sätta dig bekvämt, starta din streamingtjänst och börja titta på Captain America: Civil War gratis online? Du kommer att älska det spännande Marvel-äventyret med alla dina favorithjältar!

Att streama film gratis online är det ultimata sättet att se de senaste filmerna utan kostnad.

När du strömmar filmen behöver du inte vänta på att den ska ladda ned. Du kan börja titta direkt! Dessutom får du se den i hög kvalitet med svenska undertexter om du vill. Hela upplevelsen är inte bara gratis utan också smidig och användarvänlig.

Hela Filmen Svenska Undertexter

Har du velat se Captain America: Civil War men är orolig för att du inte kommer att förstå dialogen? Inga problem! När du streamar filmen gratis online kan du aktivera svenska undertexter och följa med i handlingen.

Att ha tillgång till filmen med svenska undertexter gör det enklare att följa med i historien och njuta av filmen fullt ut. Du behöver inte bekymra dig om att missa viktiga dialoger eller plot-poäng.

Dessutom gör svenska undertexter det möjligt för dig att fånga upp roliga skämt och coola citat från dina favorithjältar. Så luta dig tillbaka och njut av att se hela Captain America: Civil War med svensk text som hjälper dig följa alla vändningar i handlingen.

Streama Marvels Nya Äventyr

Älskar du Marvels universum av superhjältar och villkorslös action? Då kommer du inte vilja missa chansen att streama det senaste äventyret med Captain America i Captain America: Civil War!

I den här tredje filmen i Captain America-serien kastas den modige hjälten in i en våldsam konflikt med sina vänner och kollegor när regeringens nya politik hotar att splittra Avengers för gott. Det kommer att bli episkt!

Chris Evans är fantastisk i huvudrollen och han får sällskap av en stellar ensemble med stjärnor som Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman och Paul Bettany. Upplev det nya Marvel-äventyret genom att streama Captain America: Civil War online nu!

Captain America: Civil War

Se Full Längd Nu På Svenska

Varför nöja dig med att se ett kort klipp eller trailer när du kan se hela Captain America: Civil War-filmen? Se den fullständiga filmen från början till slut!

Med över 2 timmar av action, drama och spänning är den här filmen ett underhållande sätt att tillbringa en eftermiddag eller kväll. Och du kan se hela filmlängden på svenska online via streaming.

Så poppa popcorn, samla familjen och vänner och gör er redo för att se hela Captain America: Civil War nu. Det är den perfekta Marvel-filmen att se tillsammans och diskutera efteråt. Ha kul!

Njut Av Slutstriden Mellan Hjältar

I Captain America: Civil War får du se dina favorithjältar i Avengers slåss mot varandra när Iron Man och Captain America hamnar på motsatta sidor i en konflikt som kan förstöra teamet för alltid.

Se spänningen byggas upp och relationer prövas till det yttersta när de måste välja sida. Det här är verkligen en historia om lojalitet, vänskap och heroism när allt står på spel.

 • Se Captain America göra vad som krävs för att skydda sina ideal
 • Se Iron Man kämpa för vad han tror är rätt
 • Upplev det adrenalinstinna slaget när hjältarna slåss mot varandra

Fånga varenda minut av action och dramatik genom att streama Captain America: Civil War nu. Det är en Marvel-film du inte vill missa!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 22138

Dela