close icon
page-title
Pulp Fiction
Pulp Fiction

Detaljer

 • Originaltitel: Pulp Fiction
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Miramax

Titta på Pulp Fiction 1994 gratis - Streama Online SweFilmer

star8.5
27026Betyg
date1994
date2h 34m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 timer siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |4 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  VerklighetenVera

  |7 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |8 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |8 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  blåbärSky

  |10 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Vad handlar Pulp Fiction om?

Pulp Fiction är en kultklassisk, ikonisk film som utforskar de våldsamma och bisarra världarna av gangsters, torpeder och boxare i den undre världen. Regisserad av den briljerande Quentin Tarantino, är Pulp Fiction en non-linjär odyssé genom en serie skruvade och omotiverade händelser som vävs samman i en komplex, sammanflätad berättelse. Filmen följer tre huvudsagor: jules Winnfield och Vincent Vega, två torpeder på jakt efter en stulen resväska, Butch Coolidge, en åldrande boxare som försöker fly från sin maffialedare, och paret Pumpkin och Honey Bunny som rånar en restaurang.

I en värld av brutala övergrepp, svart humor och överraskande vändningar, utmanar Pulp Fiction traditionella berättarstrukturer och ger en färgstark, pulserande bild av Los Angeles undre värld. Karaktererna navigerar genom en labyrint av farliga situationer, från våldsamma uppgörelser till hjärtskärande dilemman, samtidigt som de försöker hitta sin plats i en värld där inget är vad det verkar vara. Pulp Fiction Film gratis är en mörkt rolig, stilistiskt banbrytande film som bjuder på en unik, oförutsägbar resa genom de smutsigaste hörnen av mänskliga existensen.

Med sitt tajta manus, coola dialoger och ikoniska karaktärer, har Pulp Fiction Streama online blivit en av de mest inflytelserika och hyllade filmerna i modern tid. Det är en oförglömlig upplevelse som utforskar teman som lojalitet, återlösning och den absurda naturen av ödet, allt inlindat i en fascinerande, pulserande berättelse som bara Tarantino kunde skapa. Oavsett om du är en filmentusiast eller bara vill uppleva en av de mest unika och innovativa filmerna genom tiderna, är Pulp Fiction en resa som du inte vill missa.

Pulp Fiction

Vilka är huvudrollsinnehavarna i Pulp Fiction?

Pulp Fiction är berömd för sitt enormt talangfulla och ikoniska ensemble-cast. Filmen är fylld av legendariska skådespelarinsatser som har etsats in i det moderna filmarvet. Huvudrollerna spelas av några av de mest namnkunniga skådespelarna från 1990-talet, såväl som en del överraskande nytillskott som slog igenom stort tack vare denna film.

John Travolta gör en av sina mest minnesvärda roller som Vincent Vega, den slanka, coola torpeden med en stark kodex och svaghet för att dansa till gamla hits. Efter en kort formsvacka blev detta skådespelarens stora comeback och han levererar en ikonisk insats. Vid hans sida finner vi Samuel L. Jackson som Jules Winnfield, Vincents högra hand och partner i brottsliga aktiviteter. Jacksons intensiva utstrålning och skickligt levererade repliker har blivit legendariska.

I rollistan Pulp Fiction hittar vi också Bruce Willis som Butch Coolidge, den cyniske, buttre boxaren vars liv vävs samman med de andra karaktärerna på oväntade vis. Willis ger en härligt skrovlig och ironisk tolkning av rollen. Uma Thurman gör en ikonisk insats som Mia Wallace, Marsellus fru, i en rad minnesvärda scener där hennes grace och sensuella utstrålning bokstavligt talat dansar över bioduken.

Hur länge är Pulp Fiction?

Pulp Fiction har en speltid på 154 minuter, eller 2 timmar och 34 minuter, vilket gör den till en relativt lång spelfilm. Dock rinner tiden obemärkt förbi i denna ikoniska film, tack vare den briljanta, icke-linjära berättarstrukturen och de ständiga klippteknikerna som håller handlingen fräsch och spännande.

Trots sin längd håller Pulp Fiction en hög och intensiv takt genom att klippa mellan olika tidslinjer och händelseförlopp. Vi kastas in i medias res i olika karaktärers liv, bara för att sedan klippas vidare till en annan knut i handlingen. Den oförutsägbara och skickligt vävda berättelsen gör att filmen aldrig tappar sin nerv eller känns seg, utan snarare får tiden att flyga förbi i rasande fart.

Men längden på 2,5 timmar ger också rum för mästerverk som Pulp Fiction att djupdyka i sina karaktärer, utforska komplexa teman och lägga till fler lager i sin redan rika berättelse. Det är en imponerande balans mellan action, humor, spänning och allvarliga motiv som bara få filmer lyckas uppnå. Så oavsett om du söker en lång, episk filmupplevelse eller bara några intensiva timmar av oförutsägbar underhållning, erbjuder Pulp Fiction gott om både kvalitet och kvantitet.

Var kan man se Pulp Fiction stream gratis?

Om du letar efter sätt att streama Pulp Fiction online gratis finns det flera populära alternativ tillgängliga. En utmärkt resurs är swefilmer.se, som erbjuder en enkel och användarvänlig plattform för att streama en mängd filmer, inklusive Pulp Fiction, helt lagligt och kostnadsfritt. Sidan är välkänd för sin breda katalog och höga kvalitet på strömningen.

Det finns även andra pålitliga streamingtjänster som tillhandahåller Pulp Fiction Film gratis att titta på. Vissa av dessa kan kräva en gratis registrering eller ha begränsade annonser, men de erbjuder ändå en smidig upplevelse för att njuta av denna kultklassiker hemifrån. Oavsett vilken tjänst du väljer är det viktigt att främja laglig streaming för att stödja skaparna bakom denna ikoniska film.

Med tanke på Pulp Fictions legendariska status och enorma kultstatus finns det gott om efterfrågan på att kunna strömma filmen online. Var kan jag se Pulp Fiction är en av de mest populära sökfraserna relaterade till denna film. Tack vare tjänster som swefilmer.se och andra lagliga streamingtjänster kan du enkelt hitta ett säkert och högkvalitativt sätt att uppleva Quentin Tarantinos mästerverk hemma i soffan.

Pulp Fiction

Vem regisserade Pulp Fiction?

Pulp Fiction regisserades av den legendariska och inflytelserika filmskaparen Quentin Tarantino. Filmen utgav en milstolpe i Tarantinos redan imponerande karriär och cementerade hans status som en av de mest ikoniska och banbrytande regissörerna i modern tid.

Född 1963 i Knoxville, Tennessee, hade Tarantino redan visat sin kreativa talang och passion för film genom en serie lågbudgetfilmer och arbete på en videohyra innan han slog igenom stort med Reservoir Dogs 1992. Men det var Pulp Fiction två år senare som verkligen lanserade honom till den absoluta filmtoppen och etablerade hans unika, icke-linjära berättarstil och kändismärke.

Tarantinos originella, korsklippta struktur, våldsamma action och svarta humor i Pulp Fiction blev omedelbart ikoniska och formade en helt ny genres filmkonst. Hans förmåga att väva samman olika genrer och teman på oförutsägbara sätt i en sammanflätad berättelse hyllades av kritiker och publik. Pulp Fiction blev en omedelbar kultklassiker som fortfarande rankas som en av de mest inflytelserika och banbrytande filmerna genom tiderna.

Vilka andra filmer har Quentin Tarantino regisserat?

Quentin Tarantino har skapat en rad minnesvärda filmer sedan sitt genombrott med Reservoir Dogs och Pulp Fiction på 1990-talet. Hans filmer är kända för sin distinktiva stil, ikoniska dialoger och genreblandning av allt från blodiga actionfilmer till kriminaldrama och westerns.

Efter Pulp Fiction fick Tarantino stor uppmärksamhet för Jackie Brown (1997) och Kill Bill: Vol. 1 (2003) och Vol. 2 (2004), två hyllade filmer som cementerade hans ikoniska filmografi. Andra uppmärksammade verk inkluderar det kontroversen Inglourious Basterds (2009), den stiliserade västern Django Unchained (2012) och mordmysteriet The Hateful Eight (2015).

Oavsett genre överraskar och underhåller Tarantinos filmer med sina lager av intertextuella referenser, coola dialoger och våldsamma vändningar. Hans verk hyllas för sin djupa cinematografi och inflytelserika inverkan på den moderna filmkulturen. Medan Pulp Fiction kanske förblir hans mest ikoniska skapelse har Tarantino fortsatt att utmana gränserna och leverera nyskapande, tankeväckande filmer i sin unika, auteurstil.

Sammanfattning

Pulp Fiction är en ikonisk film som utforskar de bisarra världarna av gangsters, boxare och torpeder i Los Angeles undre värld. Regisserad av Quentin Tarantino, vävs flera historier samman i en komplex berättelse full av svart humor, våld och oväntade vändningar. Med sitt briljanta manus, coola dialoger och legendariska skådespelarinsatser har Pulp Fiction blivit en av de mest inflytelserika och hyllade filmerna genom tiderna.

Oavsett om du är en filmentusiast eller bara vill uppleva en unik och innovativ filmupplevelse, erbjuder Pulp Fiction en fascinerande resa genom de smutsigaste hörnen av mänskliga existensen. Tack vare streamingtjänster som swefilmer.se kan du enkelt uppleva detta mästerverk hemifrån. Så varför inte kolla in denna ikoniska film och se vad alla pratar om?

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Betyg: 9 Antal stemmer: 27026

Dela