close icon
page-title
The Last Voyage of the Demeter
The Last Voyage of the Demeter

Detaljer

 • Originaltitel: The Last Voyage of the Demeter
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Tyskland, Indien, Storbritannien, USA
 • Regissör: Phoenix Pictures

Titta på The Last Voyage of the Demeter • Sverige Gratis • Stream Online

star6.9
1320Betyg
date2023
date1h 59m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |5 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |11 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |11 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |14 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |14 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm The Last Voyage of the Demeter swe-filmer gratis stream 09.08.2023

Är du redo att uppleva den ultimata skräckfilmen? The Last Voyage of the Demeter har nu premiär och kan ses helt gratis på Dreamfilm. Denna intensiva skräckis baserad på Bram Stokers klassiska roman Dracula, och utlovar garanterat nagelbitande spänning. Med sitt svenska tal och premiärdatum 09.08.2023 är The Last Voyage of the Demeter ett måste för alla skräckfantaster.

Handlingen utspelar sig ombord på skeppet Demeter, på dess sista och ödesdigra resa från Transsylvanien till England. Ett monster har tagit sig ombord, och en efter en dör besättningen under mystiska och skrämmande omständigheter. Ingen vet vad som döljer sig i skuggorna, och varje ny dag ombord visar sig vara ett nytt helvete. Kan någon stoppa varelsen innan det är försent?

Med sina suggestiva miljöer, oväntade vändningar och ständiga känsla av obehag är The Last Voyage of the Demeter en intensiv upplevelse som sätter tittaren på prov. Manusförfattaren Bragi F. Schut (Season of the Witch, Escape Room 2) har verkligen lyckats fånga stämningen från romanen, samtidigt som han väver in nya dimensioner. Regissören André Øvredal (Scary Stories to Tell in the Dark) levererar sedan rent filmiskt, med ett självklart svenskt tal.

Så missa inte The Last Voyage of the Demeter som nu har premiär på Dreamfilm. Här kan du se den helt gratis, och dessutom med ett svenskt tal som förstärker känslan. Det enda du behöver är ett konto, sen kan du börja streama loss. Så samla ihop polarna, släck lamporna och förbered er på en intensiv kväll. The Last Voyage of the Demeter har premiärdatum 09.08.2023, och finns nu att se helt gratis på svenska swefilmer!

The Last Voyage of the Demeter

Titta The Last Voyage of the Demeter online svenska gratis swefilmer

Äntligen är det dags! Efter månader av väntan har nu The Last Voyage of the Demeter premiär på bio, och framförallt på Dreamfilm. Denna efterlängtade skräckfilm som utspelar sig ombord på det ökända skeppet Demeter har nu äntligen svensk premiär, och kan ses helt gratis online. Så förbered popcornen och samla sällskapet, för The Last Voyage of the Demeter är här!

Baserad på en berömd scen ur Bram Stokers klassiska skräckroman Dracula, utlovar The Last Voyage of the Demeter både stämningsfull gotisk skräck och intensiv spänning. Och med ett manus av Bragi F. Schut (Escape Room 2) och regi av André Øvredal (Scary Stories to Tell in the Dark) levererar filmen verkligen. Här får vi följa skeppet Demeters sista, hemska resa från Transsylvanien till England, med ett blodtörstigt monster löst ombord.

Så missa inte att titta på The Last Voyage of the Demeter gratis online nu när den har premiär. Filmen går just nu att streama i sin helhet på swefilmer, helt utan kostnad. Perfekt till helgmyset! Och med ett svenskt tal blir skräckupplevelsen ännu starkare. Så samla gänget, släck lamporna och förbered er på att bita naglarna. The Last Voyage of the Demeter är här, och går att se gratis online på svenska!

Streama The Last Voyage of the Demeter Sverige premiärdatum 09.08.2023

Äntligen är väntan över! Efter månader av trailers och teasers har nu The Last Voyage of the Demeter äntligen premiär, både på bio och online. Denna efterlängtade skräckfilm som utspelar sig på det ökända skeppet Demeter släpps nu samtidigt i Sverige, och går att streama helt gratis. Så samla sällskapet och förbered er på en riktigt ryslig kväll!

The Last Voyage of the Demeter är baserad på en scen ur Bram Stokers klassiska roman Dracula, där skeppet Demeter fraktar greve Dracula från Transsylvanien till England. Ombord utbryter fullkomligt kaos när besättningen en efter en dör under mystiska omständigheter. Ingen vet vad som döljer sig i skuggorna, och varje ny dag till havs visar sig vara ett nytt helvete.

Nu har The Last Voyage of the Demeter äntligen Sverigepremiär, med releasedatum 09.08.2023. Filmen går att streama online helt gratis, så det är bara att koppla upp datorn eller TV:n. Missa inte att se denna stämningsfulla skräckis med dina vänner, och få garanterat nagelbitande underhållning. The Last Voyage of the Demeter är här, så streama loss!

The Last Voyage of the Demeter se gratis på svenska Dreamfilm

Är du sugen på en riktigt ryslig filmupplevelse? Då ska du streama The Last Voyage of the Demeter på Dreamfilm! Denna skräckis som just nu har biopremiär går nämligen att se helt gratis online med svenskt tal. Perfekt till helgmyset med polarna!

The Last Voyage of the Demeter utspelar sig ombord på det ökända skeppet med samma namn, på dess sista resa från Transsylvanien till England. Något hemskt har tagit sig ombord, och en efter en dör besättningen under mystiska omständigheter. Ingen vet vad som döljer sig i mörkret, och varje dag blir ett nytt helvete. Kan någon stoppa monstret innan alla ombord är döda?

Med sitt suggestiva manus och sin ständiga känsla av obehag lyckas The Last Voyage of the Demeter verkligen skapa en obehaglig stämning, samtidigt som den levererar massvis med överraskningar och vändningar. Så missa inte att se den helt gratis på svenskaDreamfilm nu när den har premiär. Perfekt film att se med polarna en mörk höstkväll!

The Last Voyage of the Demeter

Gratis The Last Voyage of the Demeter stream svenskt tal swesub

Den efterlängtade skräckfilmen The Last Voyage of the Demeter har nu äntligen premiär! Och bäst av allt - den går att se helt gratis online med svenskt tal. Så samla ihop gänget och förbered er på en riktigt ryslig filmkväll.

The Last Voyage of the Demeter utspelar sig ombord på det ökända skeppet med samma namn, på dess sista resa från Transsylvanien till England. Något hemskt har tagit sig ombord, och en efter en dör besättningen under mystiska omständigheter. Ingen vet vad som döljer sig i mörkret, och varje dag blir ett nytt helvete. Kan någon stoppa monstret innan alla ombord är döda?

Filmen går just nu att streama gratis online, med ett svenskt tal som ger en extra kuslig känsla. Så dra för gardinerna, poppa popcornen och förbered er på en intensiv kväll. The Last Voyage of the Demeter är här, och med sitt svenska tal blir skräckupplevelsen maximal. Streama loss och njut av garanterad nagelbitande spänning helt gratis!

Swefilmer The Last Voyage of the Demeter helfilm online 09.08.2023

Den efterlängtade skräckisen The Last Voyage of the Demeter har nu äntligen premiär, både på bio och online! Filmen som utspelar sig på det ökända skeppet Demeter släpps nu i sin helhet på swefilmer, och går att se helt gratis. Så samla ihop gänget och förbered er på en rejäl dos garanterad ryslig underhållning!

The Last Voyage of the Demeter följer skeppet Demeters sista, hemska resa från Transsylvanien till England, med ett blodtörstigt monster löst ombord. En efter en dör besättningen under mystiska omständigheter, och ingen vet vad som döljer sig i skuggorna. Varje ny dag till havs visar sig vara ett nytt helvete.

Nu har The Last Voyage of the Demeter äntligen premiär, med releasedatum 09.08.2023. Filmen går att se i sin helhet onlineswefilmer, helt utan kostnad. Missa inte att se denna stämningsfulla skräckis tillsammans med dina vänner, och få garanterat nagelbitande underhållning. The Last Voyage of the Demeter är här!

Se The Last Voyage of the Demeter på svenska gratis online stream

Den efterlängtade skräckfilmen The Last Voyage of the Demeter har nu äntligen premiär - och går att se helt gratis online med svenskt tal! Filmen utspelar sig ombord på det ökända skeppet Demeter, på dess sista skräckfärd från Transsylvanien till England. Nu kan du äntligen se denna stämningsfulla skräckis i sin helhet.

The Last Voyage of the Demeter lovar garanterad ryslig underhållning, med sitt suggestiva manus och sin ständiga känsla av obehag. Här får vi följa besättningen ombord på Demeter, och se hur de en efter en dör under mystiska och skrämmande omständigheter. Ingen vet vad som döljer sig i mörkret, och varje ny dag till havs visar sig vara ett nytt helvete.

Så missa inte att se The Last Voyage of the Demeter nu när den har premiär. Filmen går att streama helt gratis online, med ett svenskt tal som ger extra stämning. Perfekt filmkväll tillsammans med vännerna! Så släck lamporna, och förbered er på att får naglarna att bitas sönder. Se The Last Voyage of the Demeter redan ikväll!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1320

Dela