close icon
page-title
The Magnificent Seven
The Magnificent Seven

Detaljer

 • Originaltitel: The Magnificent Seven
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Metro-Goldwyn-Mayer

Titta på The Magnificent Seven 2016 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.4
5732Betyg
date2016
date2h 12m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |4 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |7 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |10 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Magnificent Seven Sverige

Är du en riktig västernälskare? Då har du säkert hört talas om den episka filmen "The Magnificent Seven" från 2016. Denna actionfyllda remake på den klassiska filmen från 1960 har blivit en favorit bland filmälskare över hela Sverige. På swe-filmer.se kan du streama The Magnificent Seven online och uppleva den spännande berättelsen om en grupp revolvermän som anställs för att skydda en liten stad från en förtryckande rik förstörare.

Med en ensemble av talangfulla skådespelare som Denzel Washington, Chris Pratt och Ethan Hawke, lyckas The Magnificent Seven Sverige fånga essensen av den ursprungliga filmen samtidigt som den ger den en modern tvist. Från de episka slagscenerna till den humoristiska dialogen, kommer den här filmen att hålla dig på gränsen till din biostol.

Men det är inte bara actionscenerna som gör The Magnificent Seven till en måste-se-film. Karaktärsutvecklingen och den djupa vänskapen mellan de sju revolvermännen är något som verkligen fångar tittaren. Du kommer att gilla dem alla, från den charmerande ledaren Chisolm (Denzel Washington) till den excentriska Billy Rocks (Byung-hun Lee).

Så oavsett om du är en gammal vän av den ursprungliga filmen eller en nybörjare i westerngenren, se till att streama The Magnificent Seven online på swe-filmer.se. Med sin spännande handling, fantastiska skådespelarprestationer och visuella prakt, är den här filmen en riktig pärla som inte får missas.

 • The Magnificent Seven Sverige - En actionfylld remake av en klassisk westernfilm
 • Streama The Magnificent Seven online på swe-filmer.se
 • En ensemble av talangfulla skådespelare som Denzel Washington och Chris Pratt
 • Episka slagscener, humoristisk dialog och stark karaktärsutveckling

The Magnificent Seven

The Magnificent Seven Streama online

Det är dags att uppleva den explosiva, storskaliga äventyrsfilmen The Magnificent Seven! På swe-filmer.se kan du streama The Magnificent Seven online och följa de sju revolvermännen som anställts för att försvara en liten stad från en elak industrialist som bara vill exploatera den. Med sitt stjärnspäckade cast, episka strider och vackra vyer från den gamla västern, kommer den här filmen att bli en omedelbar favorit.

När du streama The Magnificent Seven online kommer du att dras in i den spännande berättelsen om en desperatt stad som har tröttnat på att bli förtryckt av den rike affärsmannen Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard). I ett sista försök att överleva anlitar de en mystisk och principfast föräldralös som går under namnet Sam Chisolm (Denzel Washington) för att skydda dem. Han samlar ihop en udda grupp av revolvermän, var och en med sina egna färdigheter och personligheter, för att slåss för stadens överlevnad.

En av höjdpunkterna när du streama The Magnificent Seven online är den fantastiska actionscenerna. Från det storskaliga slutliga slaget till de mer intimistiska gatustriderna, kommer du att bli sliten mellan att hålla andan av spänning och häpnad över den visuella prakten. Och med skådespelare som Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke och Vincent D'Onofrio i toppform, är det inte bara actionsekvenserna som imponerar.

Så låt inte den här moderna westernklassikern passera dig. Streama The Magnificent Seven online på swe-filmer.se och njut av äventyret, spänningen och den rena underhållningen som den här filmen har att erbjuda. Oavsett om du är en hängiven westernfan eller bara letar efter en actionfylld rulle, kommer The Magnificent Seven att överraska dig.

Titta på The Magnificent Seven

Har du någonsin drömt om att uppleva episka äventyr i den vilda västern med några av Hollywoods största stjärnor? Nu är din chans att titta på The Magnificent Seven och låta dig svepas bort till en värld fylld med våldsamma strider, frihet och vänskap. På swe-filmer.se kan du enkelt streama den här storslagna actionfilmen och njuta av underhållningen i soffan.

The Magnificent Seven handlar om en grupp legosoldater, lett av den enigmatiska Sam Chisolm (Denzel Washington), som anlitats av en liten stad för att skydda dem från den ruttna industrialisten Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard). Samtidigt som Chisolm samlar en udda skara av revolvermän, däribland den komiska men dödliga Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke) och den mystiska kvinnliga åkaren Emma Cullen (Haley Bennett), blir det uppenbart att den här uppgiften är långt ifrån enkel.

När du tittar på The Magnificent Seven kommer du att fascineras av de magnifika landskapen, de episka striderna och inte minst den häpnadsväckande skådespelarensemblen. Förutom Washington, Hawke och Bennett, får vi också se Chris Pratt, Vincent D'Onofrio och Manuel Garcia-Rulfo briljera i sina roller. Deras samspel och kemi på duken är enastående och hjälper till att lyfta den redan starka berättelsen till nya höjder.

Men The Magnificent Seven är inte bara en vanlig actionfilm. Den behandlar också teman som vänskap, mod och uppoffring, vilket gör att du knyter an till karaktärerna på ett djupare plan. Så om du letar efter en film som både underhåller och rör vid hjärtat, se till att titta på The Magnificent Seven på swe-filmer.se. Det är en modern klassiker som du inte vill missa.

Rollistan The Magnificent Seven

Den stjärnspäckade rollistan är en av de stora anledningarna till att The Magnificent Seven är en sådan succé. Låt oss presentera några av huvudrollsinnehavarna i den här storskaliga actionfilmen:

Handling The Magnificent Seven 2016

The Magnificent Seven från 2016 är en episk västerninspirerad film som fångar essensen av vad en sann action-äventyrsrulle ska vara. Berättelsen utspelar sig i den lilla staden Rose Creek, som under lång tid har varit utsatt för förtryck och utpressning från den gåtfulla industrialisten Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard).

I ett sista desperat försök att skydda sitt hem och sin frihet anlitar stadens invånare den mystiska föräldralösa Sam Chisolm (Denzel Washington). Chisolm, som har ett förflutet fyllt av hemligheter, samlar ihop en udda skara av revolvermän för att bekämpa Bogues ondska. Bland dem finns den charmerande bakhållen Josh Faraday (Chris Pratt), den före detta legoskytten Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke) som lider av PTSD, den mexikanska utlänningen Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) som söker upprättelse, den koreanska utbölingen Billy Rocks (Byung-hun Lee) och den sadistiske indianen Jack Horne (Vincent D'Onofrio).

Medan de sju revolvermännen förbereder staden för det oundvikliga anfallet från Bogue och hans män, utvecklas en stark vänskaplig band mellan dem. De kämpar inte bara för att försvara Rose Creek, utan också för varandra och för rätten att leva fria liv. Den episka finalen kulminerar i ett massivt slag där våra hjältar står emot Bogues övervåld med lika delar list, mod och bestämdhet.

The Magnificent Seven 2016 är en hyllning till den klassiska westerngenren, men med ett modernt tonspråk och en energisk presentation. Med fantastiska landskapsscener, gripande actionsekvenser och djupgående karaktärer, lyckas filmen engagera tittaren på många plan. Det är en underhållande och visuellt mäktig film som bevisar att den gamla västern fortfarande kan kännas fräsch och relevant.

Var kan man se The Magnificent Seven

Efter att ha läst om den här moderna westernklassikern funderar du säkert på var du kan se The Magnificent Seven. Som tur är finns det flera olika plattformar där du kan streama den här stjärnspäckade actionfilmen och uppleva alla de episka striderna, det karismatiska skådespeleriet och den fängslande berättelsen.

En av de bästa platserna att se The Magnificent Seven på är swe-filmer.se. Den här populära streamingtjänsten erbjuder en praktisk och smidig upplevelse där du kan njuta av filmen i hög kvalitet när och var du vill. Oavsett om du föredrar att titta på din dator, surfplatta eller smart-tv, är swe-filmer.se ett utmärkt alternativ.

Men swe-filmer.se är inte den enda platsen där du kan streama The Magnificent Seven online. Flera andra streamingtjänster och digitala plattformar erbjuder även möjligheten att hyra eller köpa filmen. På så sätt kan du enkelt lägga till den till din permanenta filmsamling och njuta av den gång på gång.

Oavsett var du väljer att se The Magnificent Seven, kan du räkna med en underhållande och actionfylld upplevelse. Med sin otroliga ensemble av Hollywoodstjärnor som Denzel Washington, Chris Pratt och Ethan Hawke, episka slagscener och en fängslande berättelse om vänskap och mod, är det här en film som inte får missas för någon actionälskare.

Så sök inte längre - streama The Magnificent Seven online redan idag och låt dig svepas med i äventyret i den vilda västern. Oavsett om du är en hängiven westernfan eller inte, kommer den här filmen att ge dig minnesvärda stunder som du sent kommer att glömma.

The Magnificent Seven

Sammanfattning: The Magnificent Seven - En modern westernklassiker

Låt oss sammanfatta varför The Magnificent Seven från 2016 är en sådan härlig filmupplevelse som alla westernälskare bör streama online. Det är en actionfylld remake på den klassiska 1960-talsfilmen, men med en modern tvist och en stjärnspäckad rollista bestående av Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke och flera andra kändisnamn. På swe-filmer.se kan du titta på The Magnificent Seven och njuta av den spännande berättelsen om sju revolvermän som anställs för att skydda en liten stad från en rik förtryckare. Med episka slagscener, humoristisk dialog och djup karaktärsutveckling, är det en modern klassiker du inte vill missa att streama The Magnificent Seven gratis på swefilmer.

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 5732

Dela