close icon
page-title
The Tomorrow War
The Tomorrow War

Detaljer

 • Originaltitel: The Tomorrow War
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Skydance Media

Titta på The Tomorrow War 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.6
3183Betyg
date2021
date2h 18m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |8 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |2 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  matixd

  |2 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  FamiljeFrida

  |4 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |5 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |5 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  blåbärSky

  |6 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  glödandeStjärna

  |14 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se The Tomorrow War på Dreamfilm

Den spännande science fiction-filmen The Tomorrow War hade premiär på bio den 3 september 2021. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där mänskligheten står inför utrotning på grund av en invasion från utomjordingar. För att rädda nuet måste soldater skickas tillbaka i tiden för att strida i morgondagens krig.

I huvudrollen ser vi Chris Pratt som Dan Forester, en lärare och familjefar som tvingas återuppta sin militära karriär för att slåss mot utomjordingarna i framtiden. Vi får följa Dan och hans kamrater i deras desperata kamp för mänsklighetens överlevnad.

The Tomorrow War är regisserad av Chris McKay och producerad av bland andra David Ellison. Filmen har fått positiva recensioner för sin spännande handling, actionfyllda scener och imponerande specialeffekter.

The Tomorrow War

Streama The Tomorrow War gratis

Vill du se den spännande science fiction-filmen The Tomorrow War? Nu kan du streama filmen gratis och lagligt på Dreamfilm!

På Dreamfilm hittar du de senaste filmerna och serierna, bland annat The Tomorrow War med Chris Pratt i huvudrollen. Tjänsten är helt gratis och du kan titta på filmer och serier i full längd med bara några enkla klick.

För att streama The Tomorrow War gratis behöver du bara skapa ett kostnadsfritt konto. Sedan kan du njuta av filmen i hög kvalitet var du än befinner dig, på datorn, surfplattan eller mobilen. Filmen finns dessutom med svensk text (swesub) för en bättre tittarupplevelse.

Titta på The Tomorrow War svenska online

Är du sugen på att se den adrenalinfyllda actionfilmen The Tomorrow War med Chris Pratt? Då ska du titta på den på Dreamfilm där du kan streama filmen med svenska undertexter.

På Dreamfilm hittar du de bästa nya filmerna att streama online. Där kan du se The Tomorrow War i fullängd helt gratis och dessutom välja svenska undertexter. På så sätt kan du ta del av varje spännande vändning och actionscen utan att gå miste om något.

Det är enkelt att börja streama. Du skapar bara ett konto och loggar in, sen är det bara att välja The Tomorrow War i listan över filmer och trycka play. Njut av underhållning i världsklass från din dator, surfplatta eller mobil!

The Tomorrow War swe-filmer stream

Är du sugen på att streama den coola science fiction-rullen The Tomorrow War med Chris Pratt? På Dreamfilm kan du nu streama The Tomorrow War gratis med svensk text (swe-filmer).

The Tomorrow War utspelar sig i en mörk framtidsversion av vår värld, där mänskligheten hotas till utrotning av utomjordiska monster. Det är upp till Chris Pratt och hans soldater att resa in i framtiden och slåss för överlevnaden i morgondagens krig.

Filmen har häftiga actionscener med avancerade specialeffekter och en spännande handling som håller dig på helspänn. På Dreamfilm kan du njuta av filmen i fullängd och dessutom välja svensk text för att inte missa något.

The Tomorrow War är en adrenalinfylld science fiction-rulle med hisnande action som du inte vill missa!

The Tomorrow War

The Tomorrow War Swefilmer gratis 2021

Äntligen har den efterlängtade actionfilmen The Tomorrow War med Chris Pratt haft premiär! Nu kan du streama The Tomorrow War gratis med svenska undertexter (swefilmer) på Dreamfilm.

I The Tomorrow War får vi följa Chris Pratt i rollen som familjefar och lärare Dan Forester. När mänskligheten hotas av en invasion i framtiden, måste Dan återuppta sin militära karriär och resa 30 år fram i tiden för att strida i morgondagens krig.

Tillsammans med sina kamrater måste Dan ta sig an de fruktansvärda utomjordingarna för att rädda mänsklighetens framtid. Filmen bjuder på häftig action och hisnande äventyr från början till slut.

Missa inte chansen att streama denna adrenalinfyllda science fiction-rulle gratis med svensk text på Dreamfilm!

Se The Tomorrow War swesub stream

Den Oscar-nominerade stjärnan Chris Pratt gör en av sina fräckaste roller hittills i sci-fi actionthrillern The Tomorrow War. Nu kan du streama filmen med svensk text (swesub) helt gratis på Dreamfilm.

 • Spännande handling om mänsklighetens kamp för överlevnad
 • Häftiga actionscener och specialeffekter i världsklass
 • Chris Pratt visar prov på sin actionhjältestatus

I The Tomorrow War får Pratt chansen att visa upp sin mångsidighet i rollen som familjefaren och militärveteranen Dan Forester. När jordens framtid hotas måste Dan resa 30 år fram i tiden för att strida i ett krig han ännu inte upplevt.

Filmen är regisserad av Chris McKay och har fått strålande kritik för sitt tempo och sin nervpirrande spänning. Se den nu på Dreamfilm i fullängd och njut av den med svensk text för bästa tittarupplevelse!

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 3183

Dela