close icon
page-title
Violent Night
Violent Night

Detaljer

 • Originaltitel: Violent Night
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kanada, Japan, USA
 • Regissör: 87North Productions

Titta på Violent Night 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.4
1931Betyg
date2022
date1h 51m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |2 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |4 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |7 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  VerklighetenVera

  |7 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |13 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |14 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Violent Night Streama Sverige Actionfilm

Violent Night är den senaste actionfilmen att streama i Sverige. Den hade biopremiär den 30 november 2022 och är nu tillgänglig att se gratis på nätet. Filmen är regisserad av Tommy Wirkola och har David Harbour i huvudrollen som Jultomten själv.

Handlingen utspelar sig under julafton då en rik familj blir attackerad av lejda lönnmördare. Jultomten tvingas gå in och rädda situationen genom att ta till våld och slåss mot de onda inkräktarna. Det blir en riktig blodig jul i denna underhållande actionfilm som är perfekt underhållning under julhelgen.

Violent Night är en svensk textad drömfilm att streama online helt gratis. Det går att se hela filmen på nätet, med bra bild- och ljudkvalitet. En riktigt bra julklapp för alla actionfans!

Missa inte chansen att streama Violent Night gratis! En adrenalinfylld julfilm fylld med action, humor och överraskningar. Perfekt för en annorlunda filmafton under julhelgen.

Vad handlar Violent Night om?

Violent Night utspelar sig under julafton på en stor herrgård, där den förmögna familjen Lightstone firar jul. Men festligheterna avbryts när ett gäng hänsynslösa lejda lönnmördare tar sig in i huset.

De hotar att döda hela familjen om de inte får en stor summa pengar. I den kaotiska situationen dyker plötsligt Jultomten upp. Inte den snällaste tomten, utan en ilsken och våldsam jultomte som tar saken i egna händer.

Snart utbryter rena slagfältet när Jultomten ger sig in i strid mot de skoningslösa inkräktarna. Det blir en våldsam julafton fylld med blod och explosionsartad action. Allt för att rädda julen och familjen Lightstone från de onda lönnmördarna.

Violent Night

Violent Night Full Film Online Gratis Svenska

Violent Night går just nu att streama och se online helt gratis med svensk text. Somactionfilm är detta perfekt underhållning att se på julafton eller annandag jul.

Filmen släpptes på bio den 30 november 2022 och finns nu tillgänglig i sin helhet på nätet. Den är nästan 2 timmar lång, så det är underhållning för en hel kväll framför datorn eller TV:n.

Att streama Violent Night gratis online är det perfekta sättet att komma in i julkänslan. Även om det kanske inte är den mest traditionella julfilmen så lovar den garanterat spänning och action hela vägen.

Missa inte att se hela den adrenalinfyllda actionfilmen Violent Night gratis online med svensk text.

Jultomten visar en helt ny sida i den här filmen, där han inte drar sig för att använda våld för att besegra de onda inkräktarna. Ett oväntat och underhållande perspektiv på tomten som garanterat överraskar.

Så poppa popcorn, slå dig ner i soffan och njut av att streama Violent Night online gratis. En annorlunda julfilm som garanterat ger action och spänning hela kvällen lång!

Violent Night Swesub Stream Online 2022 Årsfilm

Violent Night är årets stora actionfilm att streama online med svensk text. Filmen hade biopremiär i november 2022 och finns nu tillgänglig i sin helhet på nätet.

Detta är en riktigt adrenalinfylld film som utspelar sig under julafton. När en familj attackeras av lönnmördare dyker Jultomten oförhappandes upp. Inte den snällaste tomten, utan en ilsken typ som tar saken i egna nypor.

Snart är det rena rama slagfältet när Jultomten ger sig in i våldsamma slagsmål för att rädda julen. Mycket blod flyter och actionscenerna avlöser varandra i denna spännande julfilm.

Att kunna streama en så pass färsk film som Violent Night redan nu är ett lyft för alla filmentusiaster. Filmen är fullmatad med action och har fått fina recensioner från kritiker.

Varför streama Violent Night online?

Här är några skäl till att streama Violent Night med svensk text online:

 • Det är en spännande och annorlunda julfilm fylld med action.
 • Du kan se hela filmen gratis online i hög kvalitet.
 • Perfekt underhållning att se själv eller tillsammans med vänner under julhelgen.
 • Jultomten visas i ett helt nytt och oväntat actionhjälte-perspektiv.
 • Du kan njuta av filmen hemifrån utan att gå till biografen.

Så missa inte denna adrenalinfyllda julaction – streama Violent Night redan idag! Bästa underhållningen för en annorlunda filmafton under julefriden.

Violent Night Dreamfilm Helfilm Svensk Text

På Dreamfilm kan du nu se hela den nya actionfilmen Violent Night med svensk text. Det är den perfekta streamingtjänsten för att ta del av nyfilm som inte haft premiär på Blu-ray eller DVD än.

Violent Night är en riktigt spännande och blodig actionrulle som utspelar sig på julafton. När en familj attackeras av lönnmördare gör Jultomten entré och visar att han inte drar sig för att slåss för att rädda julen.

Filmen är fylld med explosionsartad action och våldsamma slagsmål som får det att skvätta blod. Samtidigt finns det gott om svart humor och en del oväntade vändningar i handlingen.

Att kunna se en så pass färsk film i sin helhet redan nu online är ett lyft för filmentusiaster. Särskilt som Violent Night fått så pass bra kritik för sin adrenalinfyllda story och välkoreograferade actionscener.

Varför streama på Dreamfilm?

Här är några fördelar med att streama Violent Night på Dreamfilm:

 • Hela filmen i hög kvalitet med svensk text
 • Ingen nedladdning krävs
 • Gratis och lagligt
 • Filmen ligger kvar och kan ses när du vill
 • Perfekt för att se den senaste filmnyheten

Vill du se en annorlunda och fartfylld julfilm är Violent Night på Dreamfilm ett måste. Perfekt för att skapa actionkänsla redan på julafton – streama och njut!

Violent Night

Violent Night Se Nu Hela Filmen Gratis

Den nya julactionfilmen Violent Night går just nu att se helt gratis online i sin helhet. Filmen hade biopremiär i slutet på november 2022 och finns nu tillgänglig att streama på nätet.

Violent Night utspelar sig under julafton på en herrgård där en rik familj får oväntat och våldsamt besök av en grupp lönnmördare. Men så dyker plötsligt Jultomten upp och det hela urartar i rena rama slagfältet.

Jultomten, spelad av David Harbour, visar en helt ny och tuff sida då han ger sig in i våldsamma slagsmål mot de onda inkräktarna. Allt för att rädda familjen och julfriden från att gå förlorad.

Det vimlar av explosioner, slagsmål ochtruckningar i den adrenalinfyllda actionfilmen. Som har fått fina recensioner för sitt oväntade perspektiv på Jultomten och den välregisserade actionen.

För alla actionfans är Violent Night ett måste att streama online – se hela den blodfyllda filmen redan idag!

Att filmen redan nu går att se gratis och i sin helhet på nätet är ett lyft. Man behöver inte vänta på DVD- eller Blu Ray-släppet för att få njuta av den nya julactionrullen.

Så poppa popcorn, spänn fast säkerhetsbältet och njut av att streama hela Violent Night-filmen nu. En adrenalinfylld och annorlunda upplevelse som garanterat överraskar.

Violent Night Swefilm Titta På Filmen Svenska

På streamingtjänsten Swefilmer kan du nu titta på den nya actionfilmen Violent Night med svensk text. Det är den perfekta sajten för att streama de allra senaste filmerna som kommit på bio.

Violent Night utspelar sig under en explosiv julafton då Jultomten måste ta saken i egna händer när en familj attackeras av lönnmördare. Filmen bjuder på massor av våldsam action och förvandlar snälltomten till en hänsynslös fighter.

Att redan kunna streama den här nyutgivna filmen online i sin helhet är ett stort plus. Särskilt som Violent Night fått såpass bra recensioner för sitt oväntade perspektiv på tomten och den råa action som genomsyrar historien.

Varför titta på Swefilmer?

Några skäl att streama Violent Night på Swefilmer:

 • Hela filmen med svenskt tal
 • Bra bild- och ljudkvalitet
 • Ingen nedladdning krävs
 • Gratis att titta
 • Perfekt för att se senaste filmer

Är du sugen på att se en annorlunda julaction av hög kvalitet? Se till att streama Violent Night på Swefilmer redan idag. Häng med på en våldsam och blodig ritt tillsammans med Jultomten själv!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1931

Dela