close icon
page-title
Änglar och demoner
Änglar och demoner

Detaljer

 • Originaltitel: Angels & Demons
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Italien, USA
 • Regissör: Columbia Pictures

Titta på Änglar och demoner 2009 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.7
6581Betyg
date2009
date2h 18m

Kommenter

 • avatar

  MuriVOD12

  |8 timer siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  FamiljeFrida

  |4 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |5 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |5 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |6 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  blåbärSky

  |7 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  matixd

  |8 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |13 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |14 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Änglar och demoner 2009 i Sverige

Änglar och demoner är en spännande thriller från 2009 som utspelar sig i Sverige. Filmen är baserad på Dan Browns populära roman med samma namn och följer professorn i religionssymbolik Robert Langdon på hans uppdrag att stoppa en mäktig bomb som hotar att förstöra Vatikanstaten. Som tittare kommer du att bli indragen i en våldsam katt-och-råtta-lek mellan Langdon och den hemliga orden Illuminati, som har tagit fram denna förödande bomb.

Änglar och demoner är en riktigt välgjord film med imponerande action, vackra miljöer och spännande pusselbitar som håller tittaren fängslad från början till slut. Regissören Ron Howard har lyckats skapa en riktigt suggestiv och stämningsfull atmosfär, vilket gör filmen till ett måste för alla fans av spännande thrillerfilmer.

Om du ännu inte har sett Änglar och demoner så rekommenderar jag starkt att du tar dig tid att titta på den. Filmen finns att streama online på flera olika plattformar, bland annat på den populära streamingtjänsten swe-filmer.se, där du kan se den helt gratis.

Änglar och demoner

Änglar och demoner Streama online

Änglar och demoner är en film som verkligen är värd att titta på, oavsett om du är bekant med Dan Browns böcker eller inte. Filmen lyckas stå på egna ben och levererar en spännande och välgjord handling som håller tittaren engagerad från start till mål.

Om du vill streama Änglar och demoner online så finns den tillgänglig på flera olika plattformar. En av de bästa är swe-filmer.se, där du kan se filmen helt gratis. Swe-filmer.se är en av de största och mest populära streamingtjänsterna i Sverige, så du kan vara säker på att upplevelsen blir riktigt bra.

Utöver swe-filmer.se finns Änglar och demoner även att streama på andra populära plattformar som t.ex. Netflix, HBO Nordic och Amazon Prime Video. Oavsett vilken tjänst du föredrar, så är Änglar och demoner definitivt värd att kolla in om du gillar spännande thrillerfilmer.

Änglar och demoner Gratis streama

Är du sugen på att se Änglar och demoner men vill göra det utan att behöva betala? Då är swe-filmer.se platsen för dig! På den här streamingtjänsten kan du se Änglar och demoner helt gratis, utan någonsom helst kostnad.

swe-filmer.se erbjuder ett stort utbud av populära filmer och TV-serier som du kan titta på helt utan kostnad. Navigeringen på sidan är enkel och användarvänlig, så du hittar snabbt och enkelt vad du letar efter. Änglar och demoner är bara en av alla de spännande filmer du kan se gratis på swe-filmer.se.

Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se och börja streama Änglar och demoner redan idag! Det är ett utmärkt sätt att uppleva den här thrillern utan att behöva betala något. Du kommer garanterat att bli lika fascinerad av filmen som jag blev.

Titta på Änglar och demoner Film gratis

Om du vill se Änglar och demoner men inte vill betala för det, så finns det goda nyheter! Du kan nämligen titta på filmen helt gratis på swe-filmer.se. Det är en av de största och mest populära streamingtjänsterna i Sverige, och de erbjuder ett imponerande utbud av filmer och TV-serier som du kan se utan någon kostnad.

Änglar och demoner är en riktigt spännande thriller som verkligen förtjänar att ses på bioduken. Men nu kan du uppleva den precis lika bra hemma i soffan, helt gratis på swe-filmer.se. Navigeringen på sajten är enkel och smidig, så du hittar snabbt vad du letar efter.

Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se och börja titta på Änglar och demoner redan idag! Det är en fantastisk film som kommer att hålla dig fängslad från början till slut. Och det bästa av allt är att du kan se den helt gratis.

Änglar och demoner

Var kan jag se Änglar och demoner

Letar du efter var du kan se Änglar och demoner? Oavsett om du föredrar att streama filmen online eller titta på den på något annat sätt, så finns det flera olika alternativ att välja mellan.

En av de bästa platserna att se Änglar och demoner är streamingtjänsten swe-filmer.se. Där kan du titta på filmen helt gratis, utan att behöva betala något. swe-filmer.se har ett enormt utbud av populära filmer och serier, så du är garanterad att hitta precis vad du letar efter.

Utöver swe-filmer.se finns Änglar och demoner även tillgänglig på andra kända streamingtjänster som Netflix, HBO Nordic och Amazon Prime Video. Beroende på vilken tjänst du prenumererar på kan du antingen se filmen gratis eller mot en mindre avgift.

Rollistan Änglar och demoner

I Änglar och demoner ser vi skådespelare som Tom Hanks, Ewan McGregor och Ayelet Zurer i huvudrollerna. Tom Hanks gör rollen som den karismatiske professorn Robert Langdon, som tvingas in i en livsfarlig katt-och-råtta-jakt med den hemliga orden Illuminati.

Ewan McGregor spelar den ambitiöse kardinal Camerlengo, som får en nyckelroll i att försöka stoppa Illuminatis hämndplan. Ayelet Zurer är brandkårskapten Vittoria Vetra, som hjälper Langdon i jakten på den fruktansvärda bomben.

Tillsammans skapar denna trio en spännande och dramatisk dynamik som driver handlingen framåt. Rollbesättningen är verkligen en av styrkorna i Änglar och demoner, och bidrar till att göra filmen till en riktigt captivating upplevelse.

Sammanfattning av Änglar och demoner

Änglar och demoner är en spännande och väldigt underhållande thriller från 2009 som utspelar sig i Sverige. Filmen följer den karismatiske professorn i religionssymbolik Robert Langdon, spelad av Tom Hanks, som tvingas in i en livsfarlig kamp mot tid för att stoppa en fruktansvärd bomb skapad av den hemliga orden Illuminati. Filmen finns tillgänglig att streama online gratis på swe-filmer.se, och är ett måste för alla som gillar spännande äventyr och thrillerkick. Du kan också hitta Änglar och demoner på andra populära streamingtjänster som Netflix och HBO Nordic. Oavsett var du tittar på den, så är det en fantastisk upplevelse från början till slut.

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 6581

Dela