close icon
page-title
Black Panther
Black Panther

Detaljer

 • Originaltitel: Black Panther
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Marvel Studios

Titta på Black Panther 2018 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.4
21628Betyg
date2018
date2h 15m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |13 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  blåbärSky

  |3 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |6 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  VerklighetenVera

  |9 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |11 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  DokisDennis

  |13 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Vad är handlingen i Black Panther?

Black Panther är en actionfylld superhjältefilm från Marvel Studios som utspelar sig i den fiktiva, högteknologiska nationen Wakanda. Efter händelserna i Captain America: Civil War återvänder T'Challa (Chadwick Boseman) till Wakanda för att ta över tronen som den nya Svarta Pantern och regent efter sin fars död. Men hans rätt till tronen utmanas av en gammal fiende med en djup koppling till Wakandas historia.

För att skydda sitt hemland och dess ovärderliga vibraniumreserver från att falla i orätta händer måste T'Challa slå sig samman med CIA-agenten Everett K. Ross (Martin Freeman) och medlemmar av de specialtränade kvinnliga krigarordnarna Dora Milaje. Black Panther Streama online på swe-filmer.se eller andra populära streamingtjänster för att följa med på det actionpackade äventyret när de konfronterar den skicklige mördaren Erik Killmonger (Michael B. Jordan) som har en egen anknytning till Wakanda.

Med sin nya dräkt och vibraniumpulvermakten står mycket på spel för Black Panther när han kämpar för att skydda sitt hemlands säkerhet och värderingar. Filmen utforskar viktiga teman som arv, ansvar och vad man är beredd att offra för sin familj och sitt folk. Se Black Panther Sverige för en actionfylld superhjältefilm som lyfter viktiga sociala frågor samtidigt som den bjuder på spektakulära strider och fenomenal teknik.

Black Panther

Vem är huvudrollsinnehavaren i Black Panther?

Huvudrollen som T'Challa/Black Panther spelas av Chadwick Boseman, som redan gjort stor succé i rollen i Captain America: Civil War och repriserar den här i sin första solofilm. Som Black Panther och kung av det högteknologiska landet Wakanda bär Boseman den mytiska manteln med ädelhet, styrka och utstrålning. Hans karismatiska närvaro och atletiska rörlighet gör honom perfekt för rollen som den sista av en lång rad av mytomspunna vaktare över Wakanda.

Men utöver att vara en mäktig stridskämpe får vi i Black Panther Film gratis också se T'Challas mänskliga sida när han bearbetar sin fars död och utmaningarna med att regera som en rättvis och vis ledare. Boseman fångar komplexiteten i denna dynamiska rollfigur som både måste navigera geopolitiska konflikter och hantera personliga prövningar som kärlek, svek och föräldralöshet.

För sin roll som Black Panther belönades Chadwick Boseman med en NAACP Image Award och en Screen Actors Guild Award för Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture. Titta på Black Panther för att se en av sina generationers mest begåvade skådespelare i en ikonisk roll som superhjälte.

Var kan man se Black Panther stream gratis?

För att se Black Panther gratis streama online har du flera populära alternativ. En av de bästa platserna är swe-filmer.se, som erbjuder enkel strömning av filmen i hög kvalitet utan kostnad. Många filmentusiaster väljer att Titta på Black Panther på den här typen av streamingtjänster som är bekväma, legala och ger en bra upplevelse.

Du kan också försöka hitta Black Panther på andra välkända streamingtjänster eller se efter eventuella gratisperioder från olika tjänster. En del tjänster kan kräva en prenumerationsavgift, men ibland erbjuds Black Panther gratis streama under en begränsad period. Var kan jag se Black Panther? Håll utkik efter erbjudanden och kampanjer för att fånga den senaste superhitfilmen utan extra kostnader.

Oavsett hur du väljer att streama filmen kommer du att kunna njuta av en visuellt häpnadsväckande och actionspäckad upplevelse i bekvämligheten av ditt eget hem. Passa på att se en av de mest populära och viktiga superhjältefilmerna de senaste åren på ett smidigt sätt genom streamingtjänster som swe-filmer.se.

Vem regisserade Black Panther?

Black Panther regisserades av den prisbelönta filmskaparen Ryan Coogler, som slog igenom med de kritikerhyllade independentfilmerna Fruitvale Station och Creed. För Black Panther fick Coogler möjligheten att skapa en storslagen superhjältefilm på Marvels stora budget, men med samma mänskliga inlevelse och sociala medvetenhet som präglade hans tidigare verk.

Genom sin vision och sitt engagerande berättande lyckades Coogler göra Black Panther till något mer än bara en actionruss. Han utforskade viktiga teman som identitet, arv och postkolonialism, och lyfte samtidigt fram starka kvinnliga karaktärer i ledande roller. Coogler och manusförfattarna tog en sällsynt chans att verkligen fördjupa sig i den fiktiva nationen Wakandas unika kultur och historia.

För sitt arbete med Black Panther tilldelades Ryan Coogler en av branschens finaste utmärkelser, Priset för bästa regi vid NAACP Image Awards. Hans förmåga att kombinera visuellt spektakulära actionsekvenser med äkta känslomässigt djup och meningsfulla budskap hyllades av kritiker och publik. Se Rollistan Black Panther för att uppleva Ryan Cooglers enastående vision på bioduken.

Black Panther

Vilka är sidorollerna i Black Panther?

Förutom Chadwick Bosemans ikoniska huvudroll är Black Panther fylld av andra starka karaktärer och skådespelare som lämnar sitt avtryck i filmen. Lupita Nyong'o spelar den oräddaNakia, en av de lojala medlemmarna av den kvinnliga krigarorden Dora Milaje som vigt sitt liv åt att skydda Wakanda.

I rollen som T'Challas livvakt Okoye ser vi Danai Gurira, som fångar sin rollfigurs plikttrohet, fältskicklighet och orubbliga position som en av Wakandas mest pålitliga försvarare. Andra viktiga biroller innehas av Angela Bassett som T'Challas stolta moder Ramonda, Forest Whitaker som den ärevördige Zuri och Daniel Kaluuya som W'Kabi.

Men filmens mest minnesvärda rollfigur vid sidan av Black Panther själv är kanske skurken Erik Killmonger, spelad av Michael B. Jordan. Hans intensiva och flerbtomliga porträtt av den bitterhårda och våldsamma men också djupt sårade Killmonger lyfte Black Panther till nya nivåer. När kommer Black Panther ut i Sverige? Se den här stjärnspäckade actionfilmen för att uppleva några av dagens främsta skådespelare i toppform.

Hur mycket kostade Black Panther att producera?

Enligt uppgifter från Marvel Studios och Disney hade Black Panther en produktionsbudget på omkring 200 miljoner dollar, vilket gjorde den till en av de dyraste filmerna som någonsin producerats. Men tack vare sin enastående framgång på biograferna, där den sampåserade över 1,3 miljarder dollar världen över, blev Black Panther snabbt en av de mest lönsamma filmerna i studions historia.

Den enorma budgeten gick åt till att skapa Wakandas futuristiska, högteknologiska miljöer, finansiera den massiva ensemblen av skådespelare och utveckla specialeffekterna för filmens episka stridsscener. Mycket pengar lades också på att designa och skapa Black Panthers ikoniska dräkt och vibraniumbaserade vapen och redskap.

Men pengarna verkar ha varit välspenderade, då Black Panther Film gratis prisades för sina visuella effekter, produktion och filmfotografering. Kritiker och publik hyllade den storskaliga, mäktiga och levande världen som skapades trots den artificiella naturen hos en greenscreen-produktion. Det här är en storfilm med superhjälteaction i toppklass som definitivt är värd att Titta på Black Panther för.

Sammanfattning

Black Panther är en actionfylld superhjältefilm som tar dig med på ett episkt äventyr i den fiktiva, högteknologiska nationen Wakanda. Följ med T'Challa, den nya Svarta Pantern, när han kämpar för att försvara sitt hemland och sitt arv mot en desperat fiende. Med spektakulära strider, en stjärnspäckad ensemble och djuplodande teman om identitet och ansvar är detta en film du inte vill missa.

Streama Black Panther online på populära tjänster som swe-filmer.se för att uppleva den visuellt häpnadsväckande produktionen i bekvämligheten av ditt eget hem. Låt dig svepas med av den medryckande handlingen, de fenomenala skådespelarprestationerna och den ikoniska huvudrollsinnehavaren Chadwick Boseman som den legendariska superhjälten. Det här är en filmsuccé som definierar en helt ny era för Marvel.

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 21628

Dela