close icon
page-title
Descendants 2
Descendants 2

Detaljer

 • Originaltitel: Descendants 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Bad Angels Productions, Ltd.

Titta på Descendants 2 2017 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.4
1570Betyg
date2017
date1h 51m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 timer siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |12 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |13 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |13 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |14 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |14 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Descendants 2 Sverige

Är du en fan av den populära Disney-filmen Descendants? Då har du något fantastiskt att se fram emot! Descendants 2, den uppslukande fortsättningen på den originella berättelsen, har äntligen premiär och du kan se den på swe-filmer.se. Detta är en film du inte vill missa.

Descendants 2 utspelar sig i den magiska världen av Auradon, där barnen till de klassiska Disney-skurkarna går i skola tillsammans med barnen till hjältarna. I den här filmen får vi möta Mal, Evie, Carlos och Jay igen, som alla måste hantera nya utmaningar och konflikter. Berättelsen är lika fängslande som i den första filmen och tar tittaren med på en vild resa fylld av äventyr, vänskap och en hel del drama.

Om du ännu inte har sett den första Descendants-filmen behöver du inte oroa dig. Descendants 2 fungerar utmärkt som en fristående film och du kommer snabbt att komma in i händelserna. Så vad väntar du på? Logga in på swe-filmer.se och börja streama Descendants 2 redan idag!

Filmen regisserades av Kenny Ortega, som också stod bakom den första Descendants-filmen. Med sina visuella färgsprakande scener och den dynamiska musiken kommer Descendants 2 att förföra dig från första stund. Förbered dig på en uppslukande upplevelse där allt från actionscener till kärleksintrigen kommer att få ditt hjärta att slå lite snabbare.

Descendants 2

Var kan jag se Descendants 2

Descendants 2 har premiär på swe-filmer.se, en av de bästa streamingsajterna för film och TV-serier. Här kan du titta på filmen i högsta kvalitet och från bekvämligheten i ditt eget hem. Oavsett om du tittar på din dator, surfplatta eller smartphone, så kommer upplevelsen att bli enastående.

På swe-filmer.se kan du streama Descendants 2 gratis och utan några förpliktelser. Sajten har ett stort utbud av populära filmer och TV-serier, så det finns garanterat något för alla smaker. Registrera dig idag och börja upptäcka den fantastiska värld som väntar dig.

Descendants 2 är en film som passar för hela familjen. Så varför inte samla dina närmaste, slå dig ner i soffan och njut av äventyret tillsammans? Dela upplevelsen med dem du håller kärast och låt er alla förtrollas av de karismatiska karaktärerna och den spännande handlingen.

Vänta inte längre, streama Descendants 2 på swe-filmer.se redan idag! Du kommer inte att ångra dig.

Titta på Descendants 2 Film gratis

Descendants 2 är en film du inte vill missa, och den bästa nyheten är att du kan se den gratis på swe-filmer.se! Denna fantastiska sajt erbjuder ett brett utbud av filmer och TV-serier, varav många kan streamas helt kostnadsfritt.

Oavsett om du är en stor Disney-fan eller bara letar efter en rolig och underhållande film, så är Descendants 2 ett säkert kort. Följ med på ett äventyr där gränsen mellan gott och ont suddas ut, där vänskap och kärlek ställs på prov, och där karaktärerna tvingas fatta viktiga beslut som formar deras framtid.

Genom att streama Descendants 2 på swe-filmer.se kan du njuta av filmen i högsta kvalitet och utan någon kostnad alls. Registrera dig på sajten och få direkt tillgång till ett oändligt utbud av filmer och serier - allt utan abonnemangsavgifter eller dolda kostnader.

Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se och börja titta på Descendants 2 gratis redan idag! Dela upplevelsen med familj och vänner och förbered er på en riktigt rolig kväll framför skärmen.

När kommer Descendants 2

Om du redan har sett den första Descendants-filmen vet du garanterat att du kommer att älska den här uppföljaren. Descendants 2 hade premiär 2017 och har sedan dess blivit en enorm succé världen över.

Även om du inte har sett den första filmen behöver du inte oroa dig. Descendants 2 fungerar utmärkt som en fristående berättelse och du kommer snabbt att förstå vad som pågår. Filmen tar dig med på en spännande resa full av äventyr, drama och hjärtvärmande ögonblick.

Descendants 2 har redan hyllats av kritiker och publik för sin fantastiska handling, enastående skådespeleri och visuella effekter. Regissören Kenny Ortega har återigen visat prov på sin skicklighet och skapat en film som kommer att fascinera tittare i alla åldrar.

Så vänta inte längre - gå in på swe-filmer.se och börja streama Descendants 2 idag! Denna film är en upplevelse du inte vill missa, oavsett om du är en Disney-entusiast eller bara letar efter en riktigt bra film att titta på.

Descendants 2

Rollistan Descendants 2

Descendants 2 samlar ett fantastiskt ensemble av skådespelare som alla bidrar till filmens stora framgång. I huvudrollerna ser vi Dove Cameron som Mal, Cameron Boyce som Carlos, Sofia Carson som Evie och Booboo Stewart som Jay.

Dessa unga stjärnor bär upp berättelsen på ett imponerande sätt och ger liv åt sina karaktärer med en övertygande naturlighet. Tillsammans skapar de en dynamik som fängslar tittaren från första stund.

Utöver de återvändande karaktärerna från den första filmen presenterar Descendants 2 även nya spännande roller. Bland annat möter vi Uma, spelad av China Anne McClain, som blir en central figur i filmens händelseförlopp.

Den stjärnspäckade rollbesättningen är verkligen en av Descendants 2:s stora styrkor. Varje skådespelare levererar en fantastisk prestation och skapar en film som är både underhållande och djup på samma gång. Se den på swe-filmer.se redan idag!

Var kan man se Descendants 2

Descendants 2 är en film som du inte vill missa, och den bästa nyheten är att du kan se den på swe-filmer.se! Denna fantastiska streamingsajt erbjuder ett brett utbud av populära filmer och TV-serier, varav många kan streamas gratis.

Genom att besöka swe-filmer.se kan du njuta av Descendants 2 i bästa möjliga kvalitet, oavsett om du tittar på din dator, surfplatta eller smartphone. Sajten är designad för att ge dig en enastående upplevelse, med snabb laddning och inga störande annonser.

Registrera dig på swe-filmer.se idag och få tillgång till ett oändligt utbud av underhållning. Du kan streama Descendants 2 och tusentals andra filmer och serier utan några som helst förpliktelser eller dolda kostnader. Det enda du behöver göra är att logga in och börja njuta.

Vänta inte längre - gå in på swe-filmer.se och börja titta på Descendants 2 redan idag! Dela upplevelsen med familj och vänner och förbered er på en oförglömlig kväll framför skärmen.

Descendants 2 Sverige

Är du en fan av den populära Disney-filmen Descendants? Då har du något fantastiskt att se fram emot! Descendants 2, den uppslukande fortsättningen på den originella berättelsen, har äntligen premiär och du kan se den på swe-filmer.se. Detta är en film du inte vill missa. Descendants 2 utspelar sig i den magiska världen av Auradon, där barnen till de klassiska Disney-skurkarna går i skola tillsammans med barnen till hjältarna. I den här filmen får vi möta Mal, Evie, Carlos och Jay igen, som alla måste hantera nya utmaningar och konflikter. Berättelsen är lika fängslande som i den första filmen och tar tittaren med på en vild resa fylld av äventyr, vänskap och en hel del drama. Om du ännu inte har sett den första Descendants-filmen behöver du inte oroa dig. Descendants 2 fungerar utmärkt som en fristående film och du kommer snabbt att komma in i händelserna. Så vad väntar du på? Logga in på swe-filmer.se och börja streama Descendants 2 redan idag! Filmen regisserades av Kenny Ortega, som också stod bakom den första Descendants-filmen. Med sina visuella färgsprakande scener och den dynamiska musiken kommer Descendants 2 att förföra dig från första stund. Förbered dig på en uppslukande upplevelse där allt från actionscener till kärleksintrigen kommer att få ditt hjärta att slå lite snabbare.

Var kan jag se Descendants 2

Descendants 2 har premiär på swe-filmer.se, en av de bästa streamingsajterna för film och TV-serier. Här kan du titta på filmen i högsta kvalitet och från bekvämligheten i ditt eget hem. Oavsett om du tittar på din dator, surfplatta eller smartphone, så kommer upplevelsen att bli enastående. På swe-filmer.se kan du streama Descendants 2 gratis och utan några förpliktelser. Sajten har ett stort utbud av populära filmer och TV-serier, så det finns garanterat något för alla smaker. Registrera dig idag och börja upptäcka den fantastiska värld som väntar dig. Descendants 2 är en film som passar för hela familjen. Så varför inte samla dina närmaste, slå dig ner i soffan och njut av äventyret tillsammans? Dela upplevelsen med dem du håller kärast och låt er alla förtrollas av de karismatiska karaktärerna och den spännande handlingen. Vänta inte längre, streama Descendants 2 på swe-filmer.se redan idag! Du kommer inte att ångra dig.

Titta på Descendants 2 Film gratis

Descendants 2 är en film du inte vill missa, och den bästa nyheten är att du kan se den gratis på swe-filmer.se! Denna fantastiska sajt erbjuder ett brett utbud av filmer och TV-serier, varav många kan streamas helt kostnadsfritt. Oavsett om du är en stor Disney-fan eller bara letar efter en rolig och underhållande film, så är Descendants 2 ett säkert kort. Följ med på ett äventyr där gränsen mellan gott och ont suddas ut, där vänskap och kärlek ställs på prov, och där karaktärerna tvingas fatta viktiga beslut som formar deras framtid. Genom att streama Descendants 2 på swe-filmer.se kan du njuta av filmen i högsta kvalitet och utan någon kostnad alls. Registrera dig på sajten och få direkt tillgång till ett oändligt utbud av filmer och serier - allt utan abonnemangsavgifter eller dolda kostnader. Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se och börja titta på Descendants 2 gratis redan idag! Dela upplevelsen med familj och vänner och förbered er på en riktigt rolig kväll framför skärmen.

När kommer Descendants 2

Om du redan har sett den första Descendants-filmen vet du garanterat att du kommer att älska den här uppföljaren. Descendants 2 hade premiär 2017 och har sedan dess blivit en enorm succé världen över. Även om du inte har sett den första filmen behöver du inte oroa dig. Descendants 2 fungerar utmärkt som en fristående berättelse och du kommer snabbt att förstå vad som pågår. Filmen tar dig med på en spännande resa full av äventyr, drama och hjärtvärmande ögonblick. Descendants 2 har redan hyllats av kritiker och publik för sin fantastiska handling, enastående skådespeleri och visuella effekter. Regissören Kenny Ortega har återigen visat prov på sin skicklighet och skapat en film som kommer att fascinera tittare i alla åldrar. Så vänta inte längre - gå in på swe-filmer.se och börja streama Descendants 2 idag! Denna film är en upplevelse du inte vill missa, oavsett om du är en Disney-entusiast eller bara letar efter en riktigt bra film att titta på.

Rollistan Descendants 2

Descendants 2 samlar ett fantastiskt ensemble av skådespelare som alla bidrar till filmens stora framgång. I huvudrollerna ser vi Dove Cameron som Mal, Cameron Boyce som Carlos, Sofia Carson som Evie och Booboo Stewart som Jay. Dessa unga stjärnor bär upp berättelsen på ett imponerande sätt och ger liv åt sina karaktärer med en övertygande naturlighet. Tillsammans skapar de en dynamik som fängslar tittaren från första stund. Utöver de återvändande karaktärerna från den första filmen presenterar Descendants 2 även nya spännande roller. Bland annat möter vi Uma, spelad av China Anne McClain, som blir en central figur i filmens händelseförlopp. Den stjärnspäckade rollbesättningen är verkligen en av Descendants 2:s stora styrkor. Varje skådespelare levererar en fantastisk prestation och skapar en film som är både underhållande och djup på samma gång. Se den på swe-filmer.se redan idag!

Var kan man se Descendants 2

Descendants 2 är en film som du inte vill missa, och den bästa nyheten är att du kan se den på swe-filmer.se! Denna fantastiska streamingsajt erbjuder ett brett utbud av populära filmer och TV-serier, varav många kan streamas gratis. Genom att besöka swe-filmer.se kan du njuta av Descendants 2 i bästa möjliga kvalitet, oavsett om du tittar på din dator, surfplatta eller smartphone. Sajten är designad för att ge dig en enastående upplevelse, med snabb laddning och inga störande annonser. Registrera dig på swe-filmer.se idag och få tillgång till ett oändligt utbud av underhållning. Du kan streama Descendants 2 och tusentals andra filmer och serier utan några som helst förpliktelser eller dolda kostnader. Det enda du behöver göra är att logga in och börja njuta. Vänta inte längre - gå in på swe-filmer.se och börja titta på Descendants 2 redan idag! Dela upplevelsen med familj och vänner och förbered er på en oförglömlig kväll framför skärmen.
 • Registrera dig på swe-filmer.se för att börja streama Descendants 2 gratis
 • Njut av filmen i bästa möjliga kvalitet, oavsett vilken enhet du tittar på

Streama Descendants 2 på swe-filmer.se

Är du redo för ett spännande äventyr i den magiska världen av Auradon? Då har du inte missat att uppföljaren till Disney-succén Descendants äntligen är här! Descendants 2 är nu tillgänglig för streaming på swe-filmer.se, en av de bästa sajterna för gratis filmer och TV-serier. Oavsett om du är en stor Disney-fan eller bara letar efter en rolig och underhållande film, så kommer Descendants 2 inte att besvika. Filmen, som hade premiär 2017, har hyllats av både kritiker och publik för sin fantastiska handling, storslagna skådespeleri och färgsprakande visuella effekter. Så vad väntar du på? Logga in på swe-filmer.se, börja streama Descendants 2 gratis och upplev det magiska äventyret redan idag!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1570

Dela