close icon
page-title
Flamin' Hot
Flamin' Hot

Detaljer

 • Originaltitel: Flamin' Hot
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Franklin Entertainment

Titta på Flamin' Hot 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.9
541Betyg
date2023
date1h 39m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |3 timer siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |6 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |6 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  DokisDennis

  |7 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  VerklighetenVera

  |7 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |10 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Flamin Hot svenska subtitles

Den efterlängtade komedin Flamin Hot har äntligen fått svenska undertexter. Filmen som hade premiär den 11 mars 2023 kan nu ses med svenska subtitles på de flesta stora swe-filmer-sidor. Med hjälp av subtitles kan du följa handlingen och njuta av skämten, även om du inte behärskar engelska flytande.

Flamin Hot utspelar sig i snacksföretaget Frito-Lays på 1990-talet och baseras på den sanna historien om Richard Montañez. Han var en enkel arbetare som fick ett vågat idé - att skapa världens hetaste chips. Trots motstånd inom företaget lyckas han mot alla odds lansera sin Flamin Hot-serie som blev en av Frito-Lays största succéer.

Filmen är en feelgood-komedi med inslag av drama, och har många roliga och rörande scener. Huvudrollen som Richard Montañez spelas övertygande av Eugenio Derbez, och vi får följa hans resa från fabriksgolvet i Kalifornien ända upp till styrelserummet i New York.

Så streama Flamin Hot redan ikväll! Med svenska subtitles på Dreamfilm eller annan svensk streamingtjänst kan du skratta och inspireras av denna unika historia. Perfekt underhållning för en myskväll!

Flamin' Hot

Titta på Flamin Hot online gratis

Den hyllade komedin Flamin Hot från 2023 går nu att streama helt gratis med svensk text på de flesta stora filmsajter. Filmen hade biopremiär i mars, och har nu äntligen landat på swe-filmer för gratis online-visning.

Flamin Hot handlar om snacksarbetaren Richard Montañez som på 1990-talet fick en vågad idé att skapa en superspicy chipssmak. Trots stort motstånd inom företaget Frito-Lay lyckas han lansera Flamin Hot-serien som blev en jätteframgång världen över.

Filmen har fått strålande recensioner för sin feelgood-stämning, roliga dialog och starka skådespelarinsatser. Huvudrollsinnehavaren Eugenio Derbez gör ett minnesvärt porträtt av den drivne uppstickaren Montañez, i en berättelse som inspirerar och underhåller.

Så missa inte chansen att streama denna unika sanna historia gratis online. Flamin Hot finns nu med svensk text på de flesta större gratis film-sajter. Perfekt val för en trevlig kväll hemma i soffan!

Streama Flamin Hot hela filmen gratis

Den värmande komedin Flamin Hot går nu att streama i sin helhet gratis online med svenska undertexter. Filmen hade premiär på bio i mars 2023 och finns nu tillgänglig på de flesta svenska streaming- och filmgratis-sajter.

Flamin Hot utspelar sig på snacksföretaget Frito-Lay på 1990-talet. Den sanna historien handlar om fabriksarbetaren Richard Montañez (spelad av Eugenio Derbez) som får en galen idé - att skapa världens hetaste chips. Trots stort motstånd inom företaget lyckas han lansera sin Flamin Hot-serie som blev en enorm succé.

Filmen är en feelgood-komedi med inslag av drama, baserad på Montañez osannolika resa från fabriksgolvet i Kalifornien till styrelserummet i New York. Perfekt val för en inspirerande och underhållande kväll framför streamingtjänsten.

Så njut av Flamin Hot i sin helhet nu med svensk text. Filmen streamas gratis online på de flesta större sajter för gratis stream av filmer. En varm och rolig historia som garanterat höjer stämningen!

Flamin Hot med svenskt tal stream

Den uppmuntrande komedin Flamin Hot går nu att streama gratis online med svenskt tal. Filmen som bygger på snacksarbetaren Richard Montañez osannolika resa från fabriksgolv till styrelserum har nu fått ett proffsigt svenskt dubbningstal.

I Flamin Hot får vi följa Montañez (spelad av Eugenio Derbez) under 1990-talet på chipstillverkaren Frito-Lay. Där föds hans vågade idé att skapa en superspicy chipssmak - Flamin Hot-serien - som trots internt motstånd blev en enorm framgång för företaget.

En riktigt bra feelgood-film med både humor och hjärta. Perfekt underhållning en regnig helg!

Så missa inte att streama denna inspirerande historia när den nu finns dubbad till svenska. Flamin Hot goes med svenskt tal att hitta gratis på de flesta större streaming- och swefilmer-sajter online. En trevlig överraskning!

Flamin' Hot

Se Flamin Hot 2023 online gratis

Den hyllade succéfilmen Flamin Hot från 2023 går nu att se helt gratis online med svensk text. Komedin som bygger på en sann historia från snacksbolaget Frito-Lay på 1990-talet, finns nu tillgänglig för gratisstreaming på de flesta svenska filmsajter.

I Flamin Hot får vi följa snacksarbetaren Richard Montañez som får en galen idé att skapa en superspicy chipssmak. Trots stort motstånd internt lyckas han lansera Flamin Hot-serien som blev en jättehit över hela världen.

Filmen har rosats för sin feelgood-känsla, roliga dialoger och medryckande skildring. Huvudrollsinnehavaren Eugenio Derbez gör ett minnesvärt porträtt av Montañez, i en historia som både underhåller och ingjuter mod.

 • En riktigt härlig filmupplevelse för hela familjen
 • Inspirerande historia som verkligen berör

Missa inte att se Flamin Hot online gratis nu när den finns tillgänglig med svensk text. Perfekt val för en trevlig och uppmuntrande kväll framför datorn eller surfplattan!

Flamin Hot svensk text Dreamfilm

Den populära komedin Flamin Hot från 2023 finns nu att streama gratis med svensk text på Dreamfilm. Filmen som bygger på snacksarbetaren Richard Montañez osannolika resa har nu svensk text på den klassiska streamingtjänsten.

I Flamin Hot får vi följa Montañez under 1990-talet då han arbetade på chipstillverkaren Frito-Lay. Där kläcks hans vilda idé att skapa smaken Flamin Hot, en superspicy chipssort, som trots internt motstånd blev en jätteframgång globalt.

Filmen är en humoristisk feelgood-historia om en vanlig kille som vågar trotsa alla odds och göra skillnad. Med svensk text på Dreamfilm kan nu alla få chansen att inspireras och roas av denna unika berättelse.

En varm och skön filmupplevelse med både skratt och gåshud

Så missa inte att streama Flamin Hot nu när den finns tillgänglig gratis online med svenska undertexter. Perfekt val för en trevlig och upplyftande hemmakväll!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 541

Dela