close icon
page-title
Hobbit: Femhäraslaget
Hobbit: Femhäraslaget

Detaljer

 • Originaltitel: The Hobbit: The Battle of the Five Armies
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Nya Zeeland, USA
 • Regissör: New Line Cinema

Titta på Hobbit: Femhäraslaget 2014 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.3
13795Betyg
date2014
date2h 24m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |7 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  matixd

  |2 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  blåbärSky

  |3 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |4 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |6 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  FamiljeFrida

  |7 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |9 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  DokisDennis

  |12 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Hobbit: Femhäraslaget Svenska swe-filmer

Är du ett fan av Hobbit-filmerna och vill se den episka finalen Hobbit: Femhäraslaget? Nu kan du streama Hobbit: Femhäraslaget gratis på Dreamfilm! Denna sista del i Hobbit-trilogin är fylld med spänning och action när trollen, alverna och dvärgarna förenas i ett sista slag mot den onda draken Smaug.

I Hobbit: Femhäraslaget möter Bilbo och hans vänner sitt öde när de dras in i ett växande krig. Trots att de bara vill leva i fred tvingas de slåss för sina liv och för hela Midgård. Striden mot den farliga draken Smaug når sitt klimax i en episk strid som kommer avgöra allas öde. Kom ihåg att ta med popcorn när du ser Hobbit: Femhäraslaget gratis på svenska!

Regissören Peter Jackson lyckas ännu en gång fånga magin från Tolkiens fantastiska värld. Med en ensemble av duktiga skådespelare som Martin Freeman, Ian McKellen och Benedict Cumberbatch levererar Hobbit: Femhäraslaget massvis med action och äventyr. Missa inte chansen att se denna svenska dreamfilm gratis online!

Hobbit: Femhäraslaget

Hobbit: Femhäraslaget streama svenska gratis swe-filmer

Som fan av Hobbit-filmerna har du säkert väntat länge på att få se den explosiva upplösningen i Hobbit: Femhäraslaget. Nu behöver du inte vänta längre - du kan streama Hobbit: Femhäraslaget gratis online redan idag!

På bara några enkla klick kan du börja njuta av denna svenska drömfilm. Hobbit: Femhäraslaget har premiärdatum 10 december 2014 och är den perfekta avslutningen på Hobbit-trilogin. Med strålande skådespelare, häftiga specialeffekter och en gripande historia är detta en film du inte vill missa.

Hobbit: Femhäraslaget levererar 2 timmar och 44 minuter actionfylld underhållning för hela familjen. Streama den redan idag gratis online!

Om du gillade de tidigare Hobbit-filmerna kommer du garanterat älska Hobbit: Femhäraslaget. Denna sista del ger dig allt du kan önska av spänning, drama och äventyr. Så vad väntar du på? Klicka dig in på Dreamfilm nu och streama Hobbit: Femhäraslaget gratis på svenska!

Hobbit: Femhäraslaget gratis stream swesub Dreamfilm

Är du redo för den episka finalen på Hobbit-trilogin? På Dreamfilm kan du nu se Hobbit: Femhäraslaget gratis med swesub för att uppleva denna actionfyllda film på bästa sätt.

I Hobbit: Femhäraslaget når kriget sitt klimax när alver, dvärgar och människor förenas mot den gemensamma fienden. Det hela kulminerar i en spännande drakstrid som kommer avgöra ödet för hela Midgård. Med strålande skådespelare och hisnande actionscener är detta en filmupplevelse du inte vill missa!

Att streama film gratis online har aldrig varit enklare. Registrera dig nu på Dreamfilm så kan du direkt börja titta på Hobbit: Femhäraslaget med svensk text. Upplev den magiska världen i Midgård och följ med Bilbo och hans vänner på deras sista stora äventyr. Klicka dig in och njut av denna spännande drömfilm!

Se Hobbit: Femhäraslaget på svenska gratis 2014

Som ett fan av Hobbit-filmerna har du säkert sett fram emot att få se den explosiva finalen i Hobbit: Femhäraslaget. Nu behöver du inte vänta längre! Du kan titta på Hobbit: Femhäraslaget gratis på svenska redan idag.

Denna tredje del i Hobbit-trilogin från 2014 ger dig all action, drama och spänning du kan önska. När den onda draken Smaug hotar förgöra allt de håller kärt måste Bilbo och hans vänner försvara dvärgarnas rike. Upplev den episka drakstriden och se hur trilogin når sitt dramatiska slut.

 • Strålande ensemble med Martin Freeman och Benedict Cumberbatch
 • Hisnande actionscener och fantastiska specialeffekter
 • Gripande drama och spänning när kriget mot Smaug kulminerar

Missa inte chansen att se denna svenska drömfilm gratis online. Med bara några klick kan du börja streama Hobbit: Femhäraslaget och uppleva filmens magiska värld. Registrera dig nu på Dreamfilm och njut av den episka finalen på Hobbit-trilogin!

Hobbit: Femhäraslaget

Hobbit: Femhäraslaget swefilm stream online gratis

Den efterlängtade svenska drömfilmen Hobbit: Femhäraslaget är äntligen här! Nu kan du streama Hobbit: Femhäraslaget swefilm gratis online och se den dramatiska upplösningen på Hobbit-trilogin.

I denna tredje och sista del möter Bilbo sitt öde när han dras in i ett växande krig mot den ondskefulle draken Smaug. Tillsammans med Gandalf, dvärgarna och alverna måste Bilbo kämpa för allas överlevnad i en avgörande strid. Upplev den spännande drakstriden och se hur Bilbos äventyr når sitt slut.

Regissören Peter Jackson levererar ännu en gång en fantastisk film fylld med magi och action. Med en stjärnensemble bestående av Martin Freeman, Ian McKellen, Benedict Cumberbatch och många fler, är detta en filmupplevelse du inte vill missa. Så vänta inte längre - streama Hobbit: Femhäraslaget gratis online redan idag!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 13795

Dela