Titta på Interstellar 2014 gratis - Streama Online SweFilmer

rating8.4
33 617
Betyg
calendar2014
time2h 49m
I en nära framtid när jorden är på väg att dö upptäcks en mystisk spricka i rumtiden som öppnar möjligheter för människan att undersöka nya platser att överleva på. Den före detta NASA-ingenjören och skickliga piloten Cooper, numera jordbrukare som de flesta andra, tvingas lämna sina barn bakom sig när det visar sig att han är bäst lämpad att leda uppdraget ut i det okända.

Skådespelare

Actor Matt Damon

Matt Damon

Actor Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

Actor Anne Hathaway

Anne Hathaway

Actor Timothée Chalamet

Timothée Chalamet

Actor Michael Caine

Michael Caine

Actor Jessica Chastain

Jessica Chastain

Actor David Oyelowo

David Oyelowo

Actor Topher Grace

Topher Grace

Officiell trailer

Siehe auch

Interstellar (2014) Swe-filmer

Interstellar är en episk rymdfilm från 2014 i regi av Christopher Nolan. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där jorden håller på att bli obeboelig. NASA-piloten Cooper (Matthew McConaughey) rekryteras för ett hemligt uppdrag att resa genom en wormhole nära Saturnus för att finna en ny beboelig planet åt mänskligheten.

Tillsammans med forskarna Amelia (Anne Hathaway), Doyle (Wes Bentley) och Romilly (David Gyasi) ger sig Cooper av på en farofylld resa genom tid och rum. Under tiden försöker Coopers dotter Murph (Jessica Chastain) på jorden lösa ekvationen som kan rädda mänskligheten.

Med sitt visuella pansar, Hans Zimmers mäktiga musik och en ensemble full med stjärnor levererar Interstellar stor underhållning för science fiction-fans. Det är dock filmens emotionella kärna och utforskning av banden mellan fäder och döttrar som ger den riktig resonans.

Interstellar

Streama Interstellar Online Svenska

Är du sugen på att se den Oscarbelönade rymdfilmen Interstellar? Nu kan du enkelt streama den online med svensk text helt gratis.

Interstellar regisserades av den ikoniske filmskaparen Christopher Nolan, känd för filmer som Inception, Dunkirk och The Dark Knight-trilogin. Med sina spektakulära specialeffekter och fängslande berättelse är Interstellar en riktig höjdarfilm.

I filmen får vi följa astronauten Cooper, spelad av Matthew McConaughey, på ett desperat uppdrag att hitta en ny planet åt mänskligheten. Resan tar honom genom orm-hål, svarta hål och främmande planeter.

Parallellt med Coopers rymdresa följer vi hans dotter Murph, spelad av Jessica Chastain, och hennes kamp för att rädda jorden. Interstellar är både en stor science fiction-film och ett rörande familjedrama.

Titta På Interstellar Svensk Text Stream

Är du sugen på att titta på den Oscarsvinnande science fiction-filmen Interstellar? Nu kan du enkelt streama den med svensk text online.

Interstellar regisserades av mästaren Christopher Nolan och hade biopremiär 2014. Med sina imponerande specialeffekter och känslosamma historia hyllades den av både fans och kritiker.

Handlingen utspelar sig i en dystopisk framtid där jorden håller på att bli obeboelig. NASA-piloten Cooper (Matthew McConaughey) skickas ut på ett hemligt uppdrag att hitta en ny planet åt mänskligheten.

Tillsammans med forskarna Amelia (Anne Hathaway), Doyle (Wes Bentley) och Romilly (David Gyasi) ger sig Cooper av på en farofylld resa genom rymden. Samtidigt kämpar hans dotter Murph (Jessica Chastain) för att rädda livet på jorden.

Med sitt starka manus, visuella effekter och starka skådespelarinsatser är Interstellar en filmupplevelse utöver det vanliga. Streama den online med svensk text och njut av en riktig sci-fi-klassiker.

Se Interstellar Hela Filmen Gratis Sverige

Vill du se den hyllade rymdfilmen Interstellar med Matthew McConaughey helt gratis? Nu går det att streama den klassiska sci-fi-filmen online i Sverige.

Interstellar regisserades av den prisbelönta filmskaparen Christopher Nolan och hade biopremiär 2014. Filmen blev en stor succé och vann en Oscar för bästa visuella effekter.

Handlingen utspelar sig i en dystopisk framtid där livet på jorden är hotat. NASA skickar astronauten Cooper (Matthew McConaughey) på ett riskfyllt uppdrag att hitta en ny planet som människorna kan bosätta sig på.

Tillsammans med forskarna Amelia (Anne Hathaway), Doyle (Wes Bentley) och Romilly (David Gyasi) ger sig Cooper ut på en interstellär resa. Samtidigt försöker hans dotter Murph (Jessica Chastain) lösa ekvationen som kan rädda livet på jorden.

Interstellar är ett drama och ett actionäventyr i rymden. Med sitt starka manus, visuella effekter och starka skådespelarinsatser är det en film som är värd att se om och om igen. Se den nu gratis online i Sverige!

Interstellar

Kolla På Interstellar Swesub Film

Den kritikerrosade rymdfilmen Interstellar med Matthew McConaughey går nu att streama online med swesub. Se denna moderna sci-fi-klassiker helt gratis.

Interstellar regisserades av mästaren Christopher Nolan och hade biopremiär 2014. Med över 860 miljoner dollar i globala intäkter blev den en av årets största filmer.

Handlingen utspelar sig i en framtid där livet på jorden hotas av massvält. NASA skickar ut astronauten Cooper (McConaughey) på ett riskfyllt uppdrag att hitta en ny beboelig planet åt mänskligheten.

Tillsammans med forskarna Amelia (Anne Hathaway), Doyle (Wes Bentley) och Romilly (David Gyasi) ger sig Cooper av på en interstellär resa fylld med faror. Samtidigt försöker hans dotter Murph (Jessica Chastain) lösa ekvationen som kan rädda livet på jorden.

Med sitt fängslande manus, fantastiska skådespelare och visuella effekter är Interstellar en modern sci-fi-klassiker. Upplev den nu igen med swesub online helt gratis!

Se Interstellar Gratis Svensk Text Online

Den Oscarsbelönade rymdfilmen Interstellar med Matthew McConaughey går nu att se helt gratis online med svensk text.

Interstellar regisserades av den legendariske filmskaparen Christopher Nolan och hade premiär 2014. Filmen blev en stor succé och hyllades för sina spektakulära specialeffekter och gripande historia.

Handlingen utspelar sig i en dystopisk framtid där jorden håller på att bli obeboelig. NASA skickar ut piloten Cooper (McConaughey) på ett hemligt uppdrag att hitta en ny planet som människorna kan flytta till.

Tillsammans med forskarna Amelia (Anne Hathaway), Doyle (Wes Bentley) och Romilly (David Gyasi) ger sig Cooper av på en farofylld rymdresa. Samtidigt försöker hans dotter Murph (Jessica Chastain) på jorden lösa ekvationen som kan rädda mänskligheten.

Interstellar är en ambitiös och visuellt imponerande film som kombinerar spännande science fiction med ett känslosamt familjedrama. Upplev den nu gratis online med svensk text!

Interstellar Helfilm Stream Svenska Swe-filmer

Den Oscarsvinnande science fiction-filmen Interstellar med Matthew McConaughey går nu att se i sin helhet gratis online på svenska.

Interstellar regisserades av Christopher Nolan och hade biopremiär 2014. Filmen blev en stor publik- och kritikersuccé med över 860 miljoner dollar i globala intäkter.

Handlingen utspelar sig i en framtid där livet på jorden är hotat av hungersnöd. NASA skickar iväg astronauten Cooper (McConaughey) på ett riskabelt uppdrag att hitta en ny planet som människorna kan flytta till.

Tillsammans med forskarna Amelia (Anne Hathaway), Doyle (Wes Bentley) och Romilly (David Gyasi) ger sig Cooper av på en epochgörande rymdresa. Samtidigt försöker hans dotter Murph (Jessica Chastain) lösa ekvationen som kan rädda jorden.

Interstellar kombinerar storslagen science fiction med ett gripande familjedrama. Med sitt fängslande manus, fantastiska skådespelare och imponerande specialeffekter är det en modern filmklassiker. Se den nu i sin helhet gratis på svenska online.

10 liknande filmer:

  1. Kitbull
  2. Snöns brödraskap
  3. The Holdovers
  4. Saltburn
  5. Fifty Shades of Grey
  6. Interstellar
  7. Gran Turismo
  8. Killers of the Flower Moon
  9. Titanic
  10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 33617
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Interstellar. Betyget 8.4 bekräftar bara detta
avatar

damVod1

Interstellar med ett betyg på 8.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 49m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 49m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 49m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Drama.
avatar

avatarKaa

Om betyget 8.4 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 8.4 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

RevJace

Interstellar Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 8.4 talar för sig själv.
avatar

ganDi1243

Interstellar med medelbetyget 8.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Interstellar Titel med ett betyg på 8.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!