alt

Titta på Jagged Mind 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.8
36
Betyg
calendar2023
time1h 28m

Skådespelare

Actor Jimmy Jean-Louis

Jimmy Jean-Louis

Actor Shannon Woodward

Shannon Woodward

Actor Maisie Richardson-Sellers

Maisie Richardson-Sellers

Actor Shein Mompremier

Shein Mompremier

Actor Rosaline Elbay

Rosaline Elbay

Actor Casey Ford Alexander

Casey Ford Alexander

Actor Lamar Usher

Lamar Usher

empty-image

Benjamin Valenzuela

Officiell trailer

Siehe auch

Jagged Mind Dreamfilm gratis

Den nya skräckfilmen Jagged Mind släpptes den 14 juni 2023 och går nu att streama gratis på Dreamfilm. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där människors medvetanden kan manipuleras. Huvudrollen spelas av den Oscarsnominerade skådespelaren Emma Thompson.

Jagged Mind är regisserad av den prisbelönta regissören Ava DuVernay som tidigare gjort filmer som Selma och When They See Us. Filmen beskrivs som en psykologisk thriller som utforskar mörkare teman om makt och kontroll.

För att titta på Jagged Mind gratis behöver du ett konto på Dreamfilm. Registreringen är snabb och smidig och det kostar ingenting att skapa ett konto. När du väl är inloggad kan du börja streama Jagged Mind direkt i hög kvalitet.

Jagged Mind

Jagged Mind streama svenska swefilmer

Som skräckfan vill man såklart inte missa årets läskigaste film som nu går att streama svenska på Swefilmer. Jagged Mind utspelar sig i en inte alltför avlägsen framtid där artificiell intelligens och transhumanism har gått för långt.

I Jagged Mind utsätts Emma Thompsons rollfigur för ett experiment där hennes medvetande kapas och styrs utifrån. Hon tvingas utföra handlingar mot sin egen vilja samtidigt som hon är fullt medveten om vad som händer.

Regissören Ava DuVernay har tidigare behandlat svåra sociala teman i sina filmer och med Jagged Mind tar hon sig an frågor om mänskliga rättigheter och integritet. Det är en film som garanterat kommer engagera och skrämma publiken.

Titta på Jagged Mind svenska online free

Jagged Mind hade världspremiär på Tribeca filmfestivalen i april där den fick ett enormt positivt mottagande. Nu kan den äntligen ses av den breda publiken eftersom den går att titta på gratis online med svensk text.

Filmen är nästan två timmar lång och innehåller flera otäcka vändningar och en riktigt snurrig avslutning. Emma Thompsons skådespeleri hyllas redan av kritikerna och det finns till och med Oscars-snack kring hennes insats.

För att streama Jagged Mind på svenska behöver du skapa ett konto på Swefilmer. Tjänsten är gratis att använda och du kan avbryta din prenumeration när som helst. Börja din 14-dagar långa provperiod och börja titta direkt!

Jagged Mind swefilmer stream full movie

Science fiction-skräckisar är inte alltid lätta att få till men Jagged Mind verkar ha lyckats med konststycket. Filmen utforskar ett djupt omänskligt scenario med intelligenta AI-implantat som går fel.

I centrum av handlingen står Emma Thompsons karaktär, en ensamstående mamma som genomgår ett kirurgiskt ingrepp för att förbättra sina kognitiva förmågor. Men hon inser snart att implanteringen har givit upphov till en främmande närvaro i hennes medvetande.

Jagged Mind är en så kallad "Elevated horror" som kombinerar skräck med intrikata teman och komplexa rollfigurer.

Ava DuVernay regisserar filmen med säker hand och lyckas balansera de filosofiska frågorna med renodlade thrillerelement. Så förbered er på en otäck, tankeväckande filmupplevelse när ni streamar Jagged Mind på Swefilmer.

Jagged Mind

Se Jagged Mind dreamfilm svensk text

Den 14 juni släpptes äntligen skräckfilmen Jagged Mind med Emma Thompson på Dreamfilms streamingtjänst. Filmen utspelar sig i en fjärran framtid där mikrochipopererade människor börjar tappa kontrollen över sina sinnen.

Jagged Mind har redan hunnit hyllas för sitt nyskapande manus och sin fantastiska ensemble. Emma Thompson gör kanske sin bästa rollprestation hittills i karriären som den desperata mamman Annika vars medvetande invaderas.

För att se Jagged Mind på svenska behöver du skapa ett konto på Dreamfilm. Registreringen tar bara någon minut och sedan kan du börja titta direkt via deras appar eller hemsida. Perfekt underhållning för en otäck filmkväll!

Jagged Mind gratis swefilmer skräck 14.06.2023

Science fiction-thrillern Jagged Mind hade premiere på bio den 14 juni och går nu att se helt gratis på Swefilmers streamingtjänst. Filmen utforskar ett skrämmande scenario där mikrochip i hjärnan ger upphov till splittrade personligheter.

I huvudrollen ser vi den fantastiska Emma Thompson som en neurokirurg som genomgår ett experimentellt ingrepp för att bota sin sons sjukdom. Men operationen får fruktansvärda konsekvenser och hon tappar kontrollen över sitt psyke.

 • Otäck atmosfär med psykologiska inslag
 • Starkt socialt tema om integritet och självbestämmande

Missa inte att se Jagged Mind gratis på Swefilmer! Registrera dig och börja streama denna läskiga pärla redan idag.

10 liknande filmer:

 1. Meg, deg & Frank
 2. Deep Fear
 3. The Remaining
 4. Skal - Fight for Survival
 5. Cuando acecha la maldad
 6. Planet Dune
 7. Out of Darkness
 8. Stopmotion
 9. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 10. Saw X
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 36
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 5.8 tyder på att Jagged Mind är ett måste för fans av Skräck.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 5.8 bevisar Jagged Mind att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Jagged Mind med ett 5.8 betyg är en säker sak.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 5.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 5.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Jagged Mind. Betyget 5.8 talar för sig själv
avatar

damVod1

Jagged Mind med ett betyg på 5.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 5.8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MovieFilmer

Jagged Mind Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 5.8 antyder att du kommer att bli nöjd.