alt

Titta på Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2020 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.3
622
Betyg
calendar2020
time1h 42m
Djupt inne i skogen deltar en grupp tonåringar i ett läger för teknikmissbrukare. Men bland träden lurar en fara som hotar att ändra deras status till offline för alltid.

Skådespelare

Actor Sebastian Stankiewicz

Sebastian Stankiewicz

Actor Olaf Lubaszenko

Olaf Lubaszenko

Actor Julia Wieniawa-Narkiewicz

Julia Wieniawa-Narkiewicz

Actor Gabriela Muskała

Gabriela Muskała

Actor Robert Wabich

Robert Wabich

Actor Mirosław Zbrojewicz

Mirosław Zbrojewicz

Actor Piotr Cyrwus

Piotr Cyrwus

Actor Wojciech Mecwaldowski

Wojciech Mecwaldowski

Siehe auch

Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2

Ingen sover i skogen i natt Streama gratis online

Är du sugen på att se en riktigt spännande skräckfilm? Då ska du inte missa att streama den polska filmen Ingen sover i skogen i natt som hade premiär så sent som i mars 2020. Filmen utspelar sig i en mörk skog där en grupp ungdomar ska fira nyår tillsammans. Men festligheterna tar snart en oväntad vändning och ungdomarna inser att de inte är ensamma i skogen. Något hotfullt lurar därute i mörkret.

I huvudrollerna ser vi bland andra Julia Wieniawa-Narkiewicz och Michal Lupa. Regissör är Bartosz M. Kowalski som tidigare gjort sig känd för filmen Gryningen. Ingen sover i skogen i natt är en psykologisk skräckis med många oväntade vändningar som kommer hålla dig på helspänn hela vägen.

Vill du se skräckisen Ingen sover i skogen i natt gratis online? Då rekommenderar vi varmt att du streamar den via Dreamfilm. Där kan du titta på filmen med svensk text helt gratis. Det enda du behöver är ett konto på sidan. Skapa ett konto så kan du börja streama filmen direkt, det är supersmidigt.

Trailer för Ingen sover i skogen i natt:

Om du vill få en försmak av vad filmen handlar om rekommenderar vi att du kollar in trailern för Ingen sover i skogen i natt nedan. Där får du en känsla för filmens skräckinjagande stämning ute i den mörka skogen där ingen sover den här natten...

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Ingen sover i skogen i natt Swesub Dreamfilm

Ingen sover i skogen i natt är en riktigt läskig psykologisk skräckis från Polen som utspelar sig i en avlägsen skog mitt i vintern. När ett gäng ungdomar samlas för att fira nyår där tar kvällen snabbt en oväntad vändning. Något lurar i mörkret och jagar dem en efter en.

I rollistan hittar vi bland andra Julia Wieniawa-Narkiewicz, sensasionsroligan som den unga häxan Nadja i Netflix-serien Azyl. Här får vi se henne i en helt annan roll, likaså Michal Lupa som spelar Adam. Bägge skådespelarna gör starka insatser i den här obehagliga skräckisen från 2020.

Vill du se Ingen sover i skogen i natt med svensk text? Då tipsar vi om att streama den via Dreamfilm. Där kan du se hela filmen gratis online med svenska undertexter. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto på Dreamfilm, vilket bara tar någon minut. Sedan kan du börja njuta av den här rysliga skräckisen direkt!

Titta på Ingen sover i skogen i natt gratis Swefilmer

Letar du efter en riktigt läskig filmupplevelse? Då rekommenderar vi den polska rysaren Ingen sover i skogen i natt som hade premiär 2020. Filmen utspelar sig på nyårsafton ute i en övergiven vinterförd skog där inget är som det verkar vara.

I rollerna ser vi bland andra den unga stjärnan Julia Wieniawa-Narkiewicz som gör ett minnesvärt starkt porträtt av den unga tjejen Aniela. Även Michal Lupa är fantastisk i sin roll som Adam. Bägge skådespelarna bidrar till filmens obehagliga stämning som bara tilltar allt mer ju längre in i skogen vi kommer.

Om du gillar skräckisar och vill se Ingen sover i skogen i natt gratis online rekommenderar vi Swefilmer. Där kan du streama hela filmen med svensk text helt utan kostnad. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto, sen kan du börja titta direkt!

Ingen sover i skogen i natt Svensk text Dreamfilm

Den polska skräckfilmen Ingen sover i skogen i natt från 2020 utspelar sig under nyårsnatten i en mörk och kuslig skog. När ett gäng ungdomar samlas för att fira in det nya året tar festligheterna snart en skrämmande vändning. Något lurar i skogen och jagar dem en efter en.

I huvudrollerna ser vi Julia Wieniawa-Narkiewicz och Michal Lupa som båda gör starka insatser. Regissören Bartosz M. Kowalski lyckas bygga upp en riktigt obehaglig och psykologiskt laddad stämning som för tankarna till filmer som The Blair Witch Project.

Om du gillar skräck och vill se Ingen sover i skogen i natt med svensk text online kan vi varmt rekommendera Dreamfilm. Där kan du streama hela filmen gratis och enkelt efter att du skapat ett konto. Perfekt för en läskig filmkväll!

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Se Ingen sover i skogen i natt stream online gratis

Är du sugen på att se en riktigt spännande och läskig skräckfilm? Då tycker vi att du ska kolla in den polska rysaren Ingen sover i skogen i natt från 2020. Filmen utspelar sig på nyårsnatten ute i en mörk skog där ett gäng ungdomar snart inser att de inte alls är ensamma...

I rollistan hittar vi bland andra den unga stjärnskottet Julia Wieniawa-Narkiewicz som gör ett minnesvärt porträtt av Aniela. Även Michal Lupa är lysande i sin roll som Adam. Tillsammans bidrar de båda till filmens stämning av tilltagande skräck ju längre in i skogen vi kommer.

Vill du se Ingen sover i skogen i natt gratis online? Då tipsar vi om att streama den via Dreamfilm. Där kan du se hela filmen med svensk text utan kostnad efter att du skapat ett konto. Perfekt för en riktigt läskig filmkväll!

Ingen sover i skogen i natt Helfilm online gratis Swefilmer

Är du sugen på att se en riktigt ryslig skräckfilm? Då ska du definitivt kolla in den polska thrillern Ingen sover i skogen i natt från 2020. Filmen utspelar sig på nyårsafton ute i en mörk och kuslig skog där ingenting är som det verkar vara.

I rollistan hittar vi bland andra den unga stjärnan Julia Wieniawa-Narkiewicz som gör ett fantastiskt porträtt av Aniela, en av ungdomarna som samlas i skogen för att fira nyår. Men festen tar snart en farlig vändning när de inser att de inte alls är ensamma i skogen...

Om du gillar skräck och vill se hela filmen Ingen sover i skogen i natt gratis online tipsar vi om Swefilmer. Där kan du streama skräckisen med svensk text utan kostnad. Perfekt för en riktigt läskig filmkväll!

Ingen sover i skogen i natt Titta gratis online svenska

Letar du efter en riktigt läskig filmupplevelse? Då tycker vi att du ska kolla in den polska psykologiska skräckfilmen Ingen sover i skogen i natt från 2020. Filmen utspelar sig under nyårsnatten i en mörk och övergiven skog där ett gäng ungdomar snart inser att de inte alls är ensamma...

I rollistan hittar vi sensationsroligan Julia Wieniawa-Narkiewicz som den unga Aniela. Hon gör ett minnesvärt porträtt av en ung tjej som hamnar i en skrämmande situation. Även Michal Lupa imponerar i sin roll som Adam. Tillsammans skapar de en stämning av tilltagande skräck.

Om du gillar skräck och vill se Ingen sover i skogen i natt gratis online med svensk text rekommenderar vi Dreamfilm. Där kan du enkelt streama hela filmen och njuta av en riktigt läskig filmkväll!

10 liknande filmer:

  1. Lord of Misrule
  2. Cuando acecha la maldad
  3. The Forever Purge
  4. Sunrise
  5. V/H/S/94
  6. Captive
  7. Reign of Chaos
  8. All Fun and Games
  9. The Winter Witch
  10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 622
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 5.3 inte övertygar dig om att titta på Nobody Sleeps in the Woods Tonight, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 5.3 bevisar Nobody Sleeps in the Woods Tonight att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Nobody Sleeps in the Woods Tonight med ett 5.3 betyg är en säker sak.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Nobody Sleeps in the Woods Tonight med betyget 5.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 5.3 för Nobody Sleeps in the Woods Tonightbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MuriVOD12

Nobody Sleeps in the Woods Tonight är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.3 bekräftar detta.
avatar

krzys

Betyget 5.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 5.3 tyder på att Nobody Sleeps in the Woods Tonight är ett måste för fans av genren.
avatar

KarTofel

Betyget 5.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Grater98

Nobody Sleeps in the Woods Tonight Betyget 5.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer