close icon
page-title
Nobody Sleeps in the Woods Tonight
Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Detaljer

 • Originaltitel: W lesie dziś nie zaśnie nikt
 • Originalspråk: Polska
 • Produktionsland: Polen
 • Regissör: Akson Studio

Titta på Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2020 gratis - Streama Online SweFilmer

star5.3
630Betyg
date2020
date1h 42m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |5 timer siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |4 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |4 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  DokisDennis

  |6 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  blåbärSky

  |6 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  MuriVOD12

  |8 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  matixd

  |9 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |14 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.

Indholdsfortegnelse

Ingen sover i skogen i natt Streama gratis online

Är du sugen på att se en riktigt spännande skräckfilm? Då ska du inte missa att streama den polska filmen Ingen sover i skogen i natt som hade premiär så sent som i mars 2020. Filmen utspelar sig i en mörk skog där en grupp ungdomar ska fira nyår tillsammans. Men festligheterna tar snart en oväntad vändning och ungdomarna inser att de inte är ensamma i skogen. Något hotfullt lurar därute i mörkret.

I huvudrollerna ser vi bland andra Julia Wieniawa-Narkiewicz och Michal Lupa. Regissör är Bartosz M. Kowalski som tidigare gjort sig känd för filmen Gryningen. Ingen sover i skogen i natt är en psykologisk skräckis med många oväntade vändningar som kommer hålla dig på helspänn hela vägen.

Vill du se skräckisen Ingen sover i skogen i natt gratis online? Då rekommenderar vi varmt att du streamar den via Dreamfilm. Där kan du titta på filmen med svensk text helt gratis. Det enda du behöver är ett konto på sidan. Skapa ett konto så kan du börja streama filmen direkt, det är supersmidigt.

Trailer för Ingen sover i skogen i natt:

Om du vill få en försmak av vad filmen handlar om rekommenderar vi att du kollar in trailern för Ingen sover i skogen i natt nedan. Där får du en känsla för filmens skräckinjagande stämning ute i den mörka skogen där ingen sover den här natten...

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Ingen sover i skogen i natt Swesub Dreamfilm

Ingen sover i skogen i natt är en riktigt läskig psykologisk skräckis från Polen som utspelar sig i en avlägsen skog mitt i vintern. När ett gäng ungdomar samlas för att fira nyår där tar kvällen snabbt en oväntad vändning. Något lurar i mörkret och jagar dem en efter en.

I rollistan hittar vi bland andra Julia Wieniawa-Narkiewicz, sensasionsroligan som den unga häxan Nadja i Netflix-serien Azyl. Här får vi se henne i en helt annan roll, likaså Michal Lupa som spelar Adam. Bägge skådespelarna gör starka insatser i den här obehagliga skräckisen från 2020.

Vill du se Ingen sover i skogen i natt med svensk text? Då tipsar vi om att streama den via Dreamfilm. Där kan du se hela filmen gratis online med svenska undertexter. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto på Dreamfilm, vilket bara tar någon minut. Sedan kan du börja njuta av den här rysliga skräckisen direkt!

Titta på Ingen sover i skogen i natt gratis Swefilmer

Letar du efter en riktigt läskig filmupplevelse? Då rekommenderar vi den polska rysaren Ingen sover i skogen i natt som hade premiär 2020. Filmen utspelar sig på nyårsafton ute i en övergiven vinterförd skog där inget är som det verkar vara.

I rollerna ser vi bland andra den unga stjärnan Julia Wieniawa-Narkiewicz som gör ett minnesvärt starkt porträtt av den unga tjejen Aniela. Även Michal Lupa är fantastisk i sin roll som Adam. Bägge skådespelarna bidrar till filmens obehagliga stämning som bara tilltar allt mer ju längre in i skogen vi kommer.

Om du gillar skräckisar och vill se Ingen sover i skogen i natt gratis online rekommenderar vi Swefilmer. Där kan du streama hela filmen med svensk text helt utan kostnad. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto, sen kan du börja titta direkt!

Ingen sover i skogen i natt Svensk text Dreamfilm

Den polska skräckfilmen Ingen sover i skogen i natt från 2020 utspelar sig under nyårsnatten i en mörk och kuslig skog. När ett gäng ungdomar samlas för att fira in det nya året tar festligheterna snart en skrämmande vändning. Något lurar i skogen och jagar dem en efter en.

I huvudrollerna ser vi Julia Wieniawa-Narkiewicz och Michal Lupa som båda gör starka insatser. Regissören Bartosz M. Kowalski lyckas bygga upp en riktigt obehaglig och psykologiskt laddad stämning som för tankarna till filmer som The Blair Witch Project.

Om du gillar skräck och vill se Ingen sover i skogen i natt med svensk text online kan vi varmt rekommendera Dreamfilm. Där kan du streama hela filmen gratis och enkelt efter att du skapat ett konto. Perfekt för en läskig filmkväll!

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Se Ingen sover i skogen i natt stream online gratis

Är du sugen på att se en riktigt spännande och läskig skräckfilm? Då tycker vi att du ska kolla in den polska rysaren Ingen sover i skogen i natt från 2020. Filmen utspelar sig på nyårsnatten ute i en mörk skog där ett gäng ungdomar snart inser att de inte alls är ensamma...

I rollistan hittar vi bland andra den unga stjärnskottet Julia Wieniawa-Narkiewicz som gör ett minnesvärt porträtt av Aniela. Även Michal Lupa är lysande i sin roll som Adam. Tillsammans bidrar de båda till filmens stämning av tilltagande skräck ju längre in i skogen vi kommer.

Vill du se Ingen sover i skogen i natt gratis online? Då tipsar vi om att streama den via Dreamfilm. Där kan du se hela filmen med svensk text utan kostnad efter att du skapat ett konto. Perfekt för en riktigt läskig filmkväll!

Ingen sover i skogen i natt Helfilm online gratis Swefilmer

Är du sugen på att se en riktigt ryslig skräckfilm? Då ska du definitivt kolla in den polska thrillern Ingen sover i skogen i natt från 2020. Filmen utspelar sig på nyårsafton ute i en mörk och kuslig skog där ingenting är som det verkar vara.

I rollistan hittar vi bland andra den unga stjärnan Julia Wieniawa-Narkiewicz som gör ett fantastiskt porträtt av Aniela, en av ungdomarna som samlas i skogen för att fira nyår. Men festen tar snart en farlig vändning när de inser att de inte alls är ensamma i skogen...

Om du gillar skräck och vill se hela filmen Ingen sover i skogen i natt gratis online tipsar vi om Swefilmer. Där kan du streama skräckisen med svensk text utan kostnad. Perfekt för en riktigt läskig filmkväll!

Ingen sover i skogen i natt Titta gratis online svenska

Letar du efter en riktigt läskig filmupplevelse? Då tycker vi att du ska kolla in den polska psykologiska skräckfilmen Ingen sover i skogen i natt från 2020. Filmen utspelar sig under nyårsnatten i en mörk och övergiven skog där ett gäng ungdomar snart inser att de inte alls är ensamma...

I rollistan hittar vi sensationsroligan Julia Wieniawa-Narkiewicz som den unga Aniela. Hon gör ett minnesvärt porträtt av en ung tjej som hamnar i en skrämmande situation. Även Michal Lupa imponerar i sin roll som Adam. Tillsammans skapar de en stämning av tilltagande skräck.

Om du gillar skräck och vill se Ingen sover i skogen i natt gratis online med svensk text rekommenderar vi Dreamfilm. Där kan du enkelt streama hela filmen och njuta av en riktigt läskig filmkväll!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 5 Antal stemmer: 630

Dela