alt

Titta på Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

rating4.7
283
Betyg
calendar2021
time1h 37m
När den enda överlevaren efter en blodig massaker blir måltavla för fler hemskheter måste en osäker polis bemästra sina rädslor för att stoppa ännu en våldsspiral.

Skådespelare

Actor Sebastian Stankiewicz

Sebastian Stankiewicz

Actor Julia Wieniawa-Narkiewicz

Julia Wieniawa-Narkiewicz

Actor Izabela Dąbrowska

Izabela Dąbrowska

Actor Lech Dyblik

Lech Dyblik

Actor Zofia Wichłacz

Zofia Wichłacz

Actor Andrzej Grabowski

Andrzej Grabowski

Actor Robert Wabich

Robert Wabich

Actor Wojciech Mecwaldowski

Wojciech Mecwaldowski

Officiell trailer

Siehe auch

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Ingen sover i skogen i natt 2 Svengelska

Den efterlängtade uppföljaren till skräckkomedin Ingen sover i skogen i natt har äntligen premiär. I del två får vi följa med på ännu fler spännande och skrämmande äventyr när de unga vännerna återvänder till skogen. Filmen släpptes den 27 oktober 2021 och har redan hyllats av kritiker för sin blandning av skratt och skräck.

Regissören Bartosz M. Kowalski återvänder med sin uppskattade mix av komedi och skräck. Denna gång har han skruvat upp skräckfaktorerna ännu ett snäpp och lovar att ingen kommer att sova lugnt efter att ha sett den här filmen. Medverkar gör samma ensemble med huvudrollsinnehavarna Julia Wieniawa och Nikodem Rozbicki i spetsen.

Handlingen utspelar sig ett år efter det traumatiska äventyret i skogen och vänner bestämmer sig för att äntligen få slut på mardrömmarna genom att återvända till platsen där allting hände. Men skogen gömmer fortfarande på mörka hemligheter och den här gången är vänner mer sårbara än någonsin. Räkna med fler överraskande vändningar och chocker i den här fristående uppföljaren.

Med sina välbekanta karaktärer, oväntade vändningar och en dos svart humor är Ingen sover i skogen i natt 2 ett måste för alla fans av den första filmen. Den hyllade blandningen av skratt och skräck är tillbaka för att ge publiken en minnesvärd filmupplevelse. Titta och njut av rysningarna - om du vågar!

Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2

Se filmen gratis online

Den superspännande uppföljaren Ingen sover i skogen i natt 2 går nu att streama helt gratis med svensk text på nätet. Släpp loss skräckladdade skrattmusklerna och följ med på ett nytt äventyr djupt in i skogen utan att det kostar något.

Tack vare streamingtjänster som Dreamfilm och Swesub kan du se den polska skräckkomedin bekvämt från soffan. Filmen är fullmatad med jump scares, oväntade vändningar och en ordentlig dos svart humor precis som i originalet från 2017.

Den 27 oktober 2021 hade den efterlängtade uppföljaren premiär och nu kan du streama den helt gratis online med svensk text. Uppföljaren lovar mer skräck, fler skratt och mer spänning än någonsin tidigare i skogen där ingen kan sova lugnt.

Så poppa popcornen, släck lamporna och gör dig redo för 91 minuter med skräckblandad komedi. Streama Ingen sover i skogen i natt 2 gratis redan ikväll!

Streama komedi från 2021

Letar du efter en fräsch och rolig komedi att streama? Då ska du inte missa skräckkomedin Ingen sover i skogen i natt 2 från 2021 med svensk text. Här bjuds det på skratt, oväntade vändningar och gott om skräckblandad underhållning.

Den 27 oktober hade denna efterlängtade uppföljare premiär och nu finns den tillgänglig att streama helt gratis online. Återse de älskade rollfigurerna från originalet i ett nytt spännande äventyr djupt inne i skogen.

Regissören Bartosz M. Kowalski levererar återigen en uppfinningsrik blandning av skräck och komedi. Räkna med en ordentlig dos svart humor och välbekanta ansikten i oväntade situationer. Den här fristående uppföljaren lovar mer spänning och fler överraskningar än någonsin tidigare.

Så streama den färska skräckkomedin Ingen sover i skogen i natt 2 och få garanterat många garv utav de 91 spännande minuterna från 2021.

Titta på svensk text gratis

Den efterlängtade uppföljaren Ingen sover i skogen i natt 2 går nu att titta på med svensk text helt gratis online. Uppföljaren till skräckkomedin från 2017 är proppad med nya oväntade vändningar och garanterat fler skratt än förra gången.

Tack vare streamingplattformar som Dreamfilm och Swesub kan du följa med rollfigurerna från originalet på ett nytt spännande äventyr in i skogen utan att det kostar något. Räkna med nya skrämmande upplevelser och en rejäl dos svart humor precis som i ettan.

Den polska skräckkomedin hade premiär den 27 oktober 2021 och har redan hyllats för sin unika mix av skratt och ryggmärgskalla rysningar. Titta på den 91 minuter långa fristående uppföljaren med svensk text och få garanterat en minnesvärd filmupplevelse.

Så släck lamporna, poppa popcornen och unna dig en stunds gratis skräckblandad underhållning genom att titta på Ingen sover i skogen i natt 2 med svenska undertexter redan ikväll.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2

Kolla in skräckfilmen från Polen

Den spännande skräckkomedin Ingen sover i skogen i natt 2 från Polen går just nu att streama helt gratis med svensk text. Kolla in den fristående uppföljaren till succén från 2017 och bered dig på nya oväntade vändningar och garanterat fler skratt.

Filmen är fullmatad med jump scares, oväntade vändningar och en ordentlig dos svart humor precis som i originalet.

I del två återvänder de unga rollfigurerna till skogen för att äntligen få slut på mardrömmarna efter de traumatiska händelserna i ettan. Men skogen hyser fortfarande mörka hemligheter och den här gången väntar ännu fler överraskningar och chocker.

Den 27 oktober 2021 hade den efterlängtade uppföljaren premiär och kritiker har redan hyllat den för att leverera samma uppskattade blandning av skräck och komedi som gjorde originalet till en hit. Så kolla in 91 minuter garanterad spänning och skratt när du streamar Ingen sover i skogen i natt 2.

Regissören Bartosz M. Kowalski gör här comeback med samma ensemble och lovar en minnesvärd upplevelse för fans av skräckblandad underhållning. Så släck ljuset och unna dig några timmar med rysningar och skratt på en och samma gång.

Upplev rysarna från hösten 2021

Letar du efter en skrämmande och underhållande filmupplevelse? Titta då på den fristående uppföljaren Ingen sover i skogen i natt 2 från hösten 2021 och få garanterat både skräckrysningar och skratt. Filmen går att streama gratis online med svensk text.

 • Uppföljaren bjuder på nya oväntade vändningar och chockerande ögonblick.
 • Återse rollfigurerna från originalet i ett nytt spännande äventyr in i skogen.
 • Regissören levererar samma uppskattade blandning av skräck och svart humor.

Handlingen utspelar sig ett år efter händelserna i den första filmen då vännerna återvänder till skogen för att äntligen få slut på mardrömmarna. Men deras besök visar sig snart vara ett stort misstag när nya hemskheter väntar bland träden.

Den polska skräckkomedin är 91 minuter lång och hade premiär den 27 oktober 2021. Kritiker har hyllat mixen av skratt, oväntade vändningar och skrämmande ögonblick. Så streama Ingen sover i skogen i natt 2 och upplev rysningarna från hösten 2021.

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 5 Anzahl der Stimmen: 283
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2 med ett 4.7 betyg är en säker sak.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 4.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MuriVOD12

Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2 är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 4.7 bekräftar detta.
avatar

Patricktexas

Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2 med medelbetyget 4.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

damVod1

Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2 med ett betyg på 4.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 37m att titta på den från början till slut.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 37m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 4.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

superMice

Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2 Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 4.7 bekräftar detta.
avatar

matixd

Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2 Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 4.7 bekräftar bara detta.

Produktioner av liknande genrer

Storken Richard och den mystiska juvelen

Flykten från kycklingfabriken

Minioner: Berättelsen om Gru