alt

Titta på Pirates of the Caribbean: Död mans kista 2006 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.4
15 157
Betyg
calendar2006
time2h 31m
Den charmige piratkaptenen Jack Sparrow är tillbaka för att betala en blodskuld till den legendariske Davy Jones, de sju havens spöklike härskare! Den här gången kastas den stilige Will Turner och den vackra Elizabeth Swann in i en strömvirvel av missöden, som försvåras av Jacks jakt på att undkomma evig förbannelse genom att hitta den mytomspunna död mans kista!

Skådespelare

Actor Orlando Bloom

Orlando Bloom

Actor Bill Nighy

Bill Nighy

Actor Johnny Depp

Johnny Depp

Actor Keira Knightley

Keira Knightley

Actor Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård

Actor Tom Hollander

Tom Hollander

Actor Jack Davenport

Jack Davenport

Actor Reggie Lee

Reggie Lee

Officiell trailer

Siehe auch

Harry Potter och hemligheternas kammare

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Harry Potter och de vises sten

Harry Potter och den flammande bägaren

Harry Potter och fången från Azkaban

Pirater Karibien Död mans kista

Älskar du Pirates of the Caribbean-filmerna? Då kan du inte missa att se den andra delen, Pirates of the Caribbean: Död mans kista, som hade biopremiär 2006. I den här actionfyllda äventyrsfilmen får vi följa kapten Jack Sparrow när han hamnar i trubbel med den fruktade Davy Jones.

Streama Pirates of the Caribbean: Död mans kista gratis online med svensk textSwefilmer. Titta på den spännande uppföljaren till succén Pirates of the Caribbean: Svarta Pärlans förbannelse från 2003. Johnny Depp är tillbaka i rollen som den excentriske piratkaptenen Jack Sparrow. Vi får även återse Orlando Bloom och Keira Knightley.

Streama online gratis

På Swefilmer kan du streama Pirates of the Caribbean: Död mans kista gratis online i hög kvalitet. Filmen finns tillgänglig med svensk text (swesub), så att du kan njuta av äventyret på svenska. Swefilmer är en populär filmsajt där du kan titta på filmer gratis.

För att streama Pirates of the Caribbean: Död mans kista behöver du inget konto eller abonnemang. Det enda du behöver är en internetuppkoppling. Så poppa popcorn, luta dig tillbaka och få fart på pulsen med Jack Sparrow och hans besättning på jakt efter den mystiska Död mans kista.

Pirates of the Caribbean: Död mans kista

Titta på Swefilmer

Swefilmer är den perfekta platsen för dig som gillar att streama film gratis online. Här hittar du ett stort utbud av filmer i alla genrer - action, drama, komedi, thriller och mycket mer. Både nyare och äldre titlar.

På Swefilmer streamar över 1 miljon svenskar film varje månad. Missa inte chansen att se den efterlängtade uppföljaren till Pirates of the Caribbean!

Förutom Pirates of the Caribbean: Död mans kista kan du exempelvis se Avatar, Top Gun: Maverick, Mamma Mia och Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Allt helt gratis online!

Swesub 2006 actionäventyr

Pirates of the Caribbean: Död mans kista från 2006 är en actionfylld äventyrsfilm regisserad av Gore Verbinski. Filmen hade svensk biopremiär i juli 2006 och är 140 minuter lång. Den innehåller spännande actionsekvenser, humor och övernaturliga inslag.

I rollerna ser vi bland andra:

 • Johnny Depp som Jack Sparrow
 • Orlando Bloom som Will Turner
 • Keira Knightley som Elizabeth Swann
 • Bill Nighy som Davy Jones

Musiken är komponerad av Hans Zimmer och texten är på engelska men filmen går att streama gratis med svensk text (swesub) på Swefilmer. Perfekt filmkväll hemma i soffan!

Helfilm gratis online

På Swefilmer kan du se hela Pirates of the Caribbean: Död mans kista gratis online, utan att behöva ladda ner filmen eller skapa konto. bara att gå in på sajten, söka upp filmen och börja titta!

Filmen är 140 minuter lång så det räcker till en hel kvälls underhållning för hela familjen. Swefilmer fungerar smidigt både på dator och surfplatta, så du kan enkelt streama favoritfilmen var du än befinner dig bara du har internetuppkoppling.

Swefilmer är dessutom gratis att använda och du behöver aldrig oroa dig för dolda avgifter eller abonnemang. Så passa på att se Pirates of the Caribbean: Död mans kista gratis online redan idag!

Slutstrid om Jack Sparrows själ

I den andra delen om de karibiska piraterna har den excentriske kapten Jack Sparrow hamnat i knipa. Han har en blodskuld till den fruktade piraten Davy Jones som härskar över havets bottnar.

Davy Jones kräver Jack Sparrows själ som betalning och skickar sitt spökskepp The Flying Dutchman för att samla in skulden. Men Jack Sparrow ger sig inte så lätt. Tillsammans med sina vänner Will Turner och Elizabeth Swann ger han sig ut på en farofylld jakt efter den mystiska Död mans kista som enligt legenden ger kontroll över havet.

Vem kommer att få tag i kistan och vem kommer att få Jack Sparrows själ? Det får du reda på när du streamar äventyret Pirates of the Caribbean: Död mans kista gratis online på Swefilmer!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 15157
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Pirates of the Caribbean: Död mans kista. Betyget 7.4 talar för sig själv
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Pirates of the Caribbean: Död mans kista. Betyget 7.4 bekräftar bara detta
avatar

krzys

Betyget 7.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

damVod1

Pirates of the Caribbean: Död mans kista med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 31m. Rekommenderas varmt.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 31m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.4 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.4 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

matixd

Pirates of the Caribbean: Död mans kista Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.4 bekräftar bara detta.
avatar

FilmTitel

Pirates of the Caribbean: Död mans kista Titel med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Transformers: Rise of the Beasts

Shockwave: Countdown to Disaster