Titta på Shrek 2 2004 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.3
11 620
Betyg
calendar2004
time1h 33m
Att "leva lyckliga i alla sina dagar" ser ut att vara långt långt borta för Shrek och Fiona när ett besök hos svärföräldrarna urartar till ett skruvat äventyr. Med hjälp av sin trogne springare Åsnan, tar sig Shrek an den brygdkokande Goda fén, den högdragne Drömprinsen och den berömde träsktrolls-dödaren Mästerkatten i stövlar - en vildkatt som innerst inne bara är en snäll liten kattunge?

Skådespelare

Actor Antonio Banderas

Antonio Banderas

Actor John Cleese

John Cleese

Actor Cameron Diaz

Cameron Diaz

Actor Eddie Murphy

Eddie Murphy

Actor Mike Myers

Mike Myers

Actor Rupert Everett

Rupert Everett

Actor Jennifer Saunders

Jennifer Saunders

Actor Conrad Vernon

Conrad Vernon

Officiell trailer

Siehe auch

Shrek 2 Streama Svenskt Tal Online

Shrek 2 släpptes den 19 maj 2004 och blev snabbt en succé över hela världen. Denna uppföljare till den populära animerade komedin Shrek förde återigen tittarna till den magiska världen fylld med roliga äventyr och charmiga karaktärer. I filmen får vi följa Shrek och Fiona på deras smekmånad när de oväntat måste möta Fionas föräldrar.

Kungen och drottningen blir förvånade över att deras dotter gift sig med en ogräknings och skickar Prins Charming för att försöka rädda prinsessan. Men Fiona älskar sin make och vill inte lämna honom. Det blir kaotiskt när alla hamnar i Trollkarlens fabrik och magi börjar flyga runt.

Med roliga sångnummer, spännande äventyr och en charmig kärlekshistoria är Shrek 2 en perfekt film för hela familjen. Titta på den gratis online med svenskt tal för en trevlig filmmupplevelse!

Shrek 2

Shrek 2 Gratis Stream Sverige 19.05.2004

Den 19 maj 2004 hade den efterlängtade uppföljaren till succén Shrek biopremiär. Shrek 2 blev omedelbart lika populär som originalet och hyllades för sitt roliga manus, catchiga låtar och fina animation.

Nu, nästan 20 år senare, håller filmen fortfarande. Humorn är lika underhållande och äventyren lika spännande. Och med svenskt tal blir upplevelsen extra behaglig för hela familjen.

Streama Shrek 2 gratis online och njut av Shreks och Fionas äventyr igen! Titta på den charmiga kärlekshistorien utvecklas medan de tampas med Fionas föräldrar och den elake Prins Charming. Det blir magiska förvecklingar och massor av skratt!

Se Shrek 2 Swe-Filmer Online Gratis

Älskar du familjefilmer som både roar och rör? Då ska du absolut se den animerade komedin Shrek 2 från 2004! Med en underhållande blandning av humor, sångnummer och rörande ögonblick är det en riktigt trevlig filmupplevelse.

Shrek och Fiona beger sig iväg på smekmånad men blir snart indragna i ett magiskt kaos när Fionas föräldrar skickar Prins Charming för att rädda henne. Det hela slutar med att alla hamnar i Trollkarlens fabrik där det blir rena trollerishowen!

Missa inte chansen att streama Shrek 2 gratis online med svenskt tal i hög kvalitet! Perfekt för en mysig filmkväll med familj eller vänner.

Titta På Shrek 2 Swesub Stream

Shrek 2 är en av de roligaste och mest hjärtliga animerade filmerna någonsin. Med catchiga låtar, spännande äventyr och en rörande kärlekshistoria är det en riktigt trevlig filmupplevelse för hela familjen.

Den charmiga uppföljaren till succéfilmen Shrek från 2001 fortsätter historien om de två omaka vännerna Shrek och Åsna. Vi får följa med dem på deras okonventionella smekmånad som snart leder in i rena trolleri-showen.

När Fionas royalistiska föräldrar skickar den skurkaktiga Prins Charming för att rädda henne uppstår det fullkomligt kaos. Alla hamnar till slut i den magiska Trollkarlens fabrik där det flyger besvärjelser och förvandlingsdrycker åt alla håll.

Streama Shrek 2 online och njut av den här underhållande och finurliga filmupplevelsen i hög kvalitet. Perfekt för en trevlig filmmupplevelse med hela familjen!

Shrek 2

Shrek 2 Helfilm Svenska Swe-Filmer

 • Charmig animation och roliga karaktärer
 • Catchiga popsånger som fastnar på hjärnan
 • Spännande äventyr fyllda med magi och förvecklingar

Det är några av ingredienserna som gör den animerade komedin Shrek 2 till en sådan underhållande och minnesvärd film. Här får vi återse våra favoritfigurer från första filmen på nya vansinniga upptåg.

Shrek och Fiona beger sig iväg på smekmånad men blir snabbt indragna i rena trolleri-cirkusen när Fionas familj skickar Prins Charming för att rädda henne. Allt slutar i kaos när alla hamnar i Trollkarlens magiska fabrik!

Missa inte att titta på Shrek 2 svenska när den nu är tillgänglig att streama gratis online. Perfekt filmkväll för stora och små!

Streama Shrek 2 Från DreamWorks Full Längd

Älskade du den charmiga animerade komedin Shrek? Då ska du streama uppföljaren Shrek 2 idag! Den här gången får vi följa den omaka duon Shrek och Fiona på deras vilda smekmånadsäventyr fylld med magi och galenskaper.

När Fionas rojalistiska föräldrar hör att hon gift sig med en ogräknings blir de förskräckta. De skickar genast Prins Charming för att rädda sin dotter från det fruktansvärda ödet. Men Fiona älskar sin make Shrek och vägrar att lämna honom.

Allt slutar i fullkomligt kaos när kungen och drottningen, Prins Charming, Shrek, Fiona och Åsna alla hamnar i Trollkarlens magiska fabrik. Där börjar det flyga besvärjelser och trollerinummer åt alla håll och kanter!

Njut av den här underhållande animationsfilmen från DreamWorks i sin fulla längd med svenskt tal. Perfekt för hela familjen!

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 11620
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

universalz

Betyget 7.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 33m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 33m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Animering.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.3 tyder på att Shrek 2 är ett måste för fans av genren.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.3 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.3 betyg är en säker sak.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.3 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

ganDi1243

Shrek 2 med medelbetyget 7.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!