close icon
page-title
Talk to Me
Talk to Me

Detaljer

 • Originaltitel: Talk to Me
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Australien, Storbritannien
 • Regissör: Causeway Films

Titta på Talk to Me • Sverige Gratis • Stream Online

star7.2
2546Betyg
date2023
date1h 35m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |7 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  VerklighetenVera

  |3 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |7 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |7 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |8 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Titta på Talk to Me gratis online Dreamfilm 2023

Den nya skräckfilmen Talk to Me har precis haft premiär och finns nu tillgänglig att streama helt gratis online på Dreamfilm. Filmen är producerad av Causeway Films och hade urpremiär den 26 juli 2023. Med en speltid på 115 minuter lovar Talk to Me att leverera spänning och skräck rakt in i vardagsrummet.

I filmen får vi följa tonårstjejen Emma som flyttar till en ny stad tillsammans med sin familj. Snart börjar hon höra konstiga röster och inser att huset de flyttat till är hemsökt. Hon försöker kommunicera med andarna som bor i huset för att få svar på vad som egentligen hände tidigare ägare av huset. Ju mer Emma pratar med spökena, desto mer skrämmande blir hennes upptäckter.

Med fantasifulla specialeffekter och oväntade vändningar utlovar Talk to Me att ge tittarna en rejäl dos rysningar. Perfekt underhållning för alla som gillar spökhistorier och skräckfilmer. Titta på den gratis online redan idag!

Talk to Me

Prata med mig från Causeway Films skräck rullas ut gratis

Den efterlängtade skräckfilmen Prata med mig har äntligen premiär och släpps gratis på streamingtjänsten Dreamfilm. Filmen är producerad av Causeway Films och är deras senaste satsning inom skräckgenren. Med en speltid på nästan två timmar utlovar Prata med mig massor av spänning och skrämmande scener.

Prata med mig utspelar sig i ett gammalt hus där tonåringen Emma flyttar in med sin familj. Snart börjar hon höra mystiska röster och inleder en dialog med de dolda andarna i huset. Ju mer hon pratar med dem, desto mer avslöjas om husets mörka förflutna. Emma dras allt djupare in i husets hemska hemligheter.

Med nyproduktionen Prata med mig visar Causeway Films återigen att de kan leverera kvalitativa rysare av högsta klass. Perfekt film att streama gratis för alla som gillar spökhistorier och psykologisk skräck. Se den redan idag på Dreamfilm!

Hur kan du se Prata med mig på nätet utan kostnad?

Den nya skräckfilmen Prata med mig går just nu att se helt gratis online. Filmen släpptes den 26 juli 2023 och finns nu tillgänglig för streaming via Dreamfilm. Tjänsten erbjuder tusentals filmer och serier, varav majoriteten går att se utan att betala.

För att streama Prata med mig gratis behöver du följa dessa steg:

 • Gå in på dreamfilm.se
 • Skapa ett kostnadsfritt konto
 • Sök efter "Prata med mig" i sökfältet
 • Klicka på spela upp och njut av filmen

Allt du behöver för att se filmen online är ett stabilt internet och en enhet att streama ifrån. Med Dreamfilm kan du se nyproducerade filmer gratis bara några månader efter biopremiär. Passa på att se skräckisen Prata med mig redan idag!

Var hittar man Talk to Me med svenska undertexter?

Den nya skräckfilmen Talk to Me går just nu att streama gratis med svenska undertexter på Dreamfilm. Filmen släpptes sommaren 2023 och finns sedan dess tillgänglig för onlinevisning med svensk text.

För att hitta Talk to Me med svenska undertexter behöver du:

 1. Gå in på Dreamfilms hemsida
 2. Skapa ett kostnadsfritt konto
 3. Sök efter filmen "Talk to Me"
 4. Välj visningsalternativet med svensk text
 5. Tryck på spela upp och njut!

På Dreamfilm hittar du de senaste filmerna och serierna gratis online, oftast med flera olika textningsalternativ. Perfekt för dig som vill se den spännande skräckfilmen Talk to Me helt utan kostnad och på svenska.

Talk to Me

Prata med mig streama nu gratis på nätet

Är du sugen på att se en riktigt läskig spökfilm? Då ska du streama den nya skräckisen Prata med mig som just nu finns tillgänglig gratis online.

Filmen utspelar sig i ett gammalt hus där tonåringen Emma börjar höra mystiska röster. Hon försöker kommunicera med de dolda andarna i huset och upptäcker mörka hemligheter.

Med oväntade vändningar och stämningsfulla specialeffekter utlovar Prata med mig att ge dig rysningar.

Causeway Films senaste skräckis har precis haft premiär och går att se helt gratis via streamingtjänsten Dreamfilm. Skapa bara ett konto så kan du börja titta på Prata med mig och njuta av över 115 minuter ryskig underhållning.

Passa på att streama denna spännande spökfilm redan idag. Perfekt för alla fans av skräck!

Se den nya skräckfilmen Prata med mig från 2023

Är du sugen på att se en riktigt läskig och stämningsfull skräckfilm? Då ska du inte missa nyheten Prata med mig från 2023 som just nu finns tillgänglig online.

Filmen utspelar sig i ett gammalt, hemsökt hus där tonåringen Emma flyttar in med sin familj. Snart börjar hon höra mystiska röster och bestämmer sig för att kommunicera med huset spöken. Men ju mer hon pratar med dem, desto mer avslöjas om husets mörka förflutna.

Prata med mig är producerad av Causeway Films och har en speltid på 115 minuter fyllda med oväntade vändningar och stämningsfull skräck. Perfekt filmkväll för alla fans av spökhistorier och psykologiska thrillers.

Den här rysaren från 2023 går att streama helt gratis på Dreamfilm. Skapa bara ett konto så kan du börja titta och få garanterat många stunder av spänning och rysningar. Prata med mig är en skräckfilm som är ett måste att se!

Prata med mig swesub online gratis från Sverige

Den nya amerikanska skräckfilmen Prata med mig går just nu att streama gratis med svensk text på Dreamfilm. Filmen släpptes sommaren 2023 och finns sedan dess tillgänglig att se online med svenska undertexter.

För att streama Prata med mig med swesub behöver du:

 1. Skapa ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm
 2. Sök efter “Prata med mig”
 3. Välj visningsalternativet med svensk text
 4. Tryck play och njut av skräckisen

Med Dreamfilms streamingtjänst kan du se nya filmer gratis online från Sverige, ofta med valbara undertextning. Perfekt sätt att se den spännande och läskiga filmen Prata med mig på svenska!

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 2546

Dela