alt

Titta på Transfusion 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.1
228
Betyg
calendar2023
time1h 45m
Ryan, en före detta agent i specialstyrkorna, och hans son Billy försöker återknyta kontakten efter att ha drabbats av en djup förlust. Sonen är på flykt och rör sig ständigt från stad till stad. Hans far måste använda sina unika färdigheter för att infiltrera den kriminella underjorden och säkra sin sons framtid.

Skådespelare

Actor Sam Worthington

Sam Worthington

Actor Phoebe Tonkin

Phoebe Tonkin

Actor Matt Nable

Matt Nable

Actor Susie Porter

Susie Porter

Actor Sam Parsonson

Sam Parsonson

Actor Damien Strouthos

Damien Strouthos

Actor Christopher Stollery

Christopher Stollery

Actor Brad McMurray

Brad McMurray

Officiell trailer

Siehe auch

Transfusion Dreamfilm gratis

Transfusion är en ny spänningsfilm som har premiär på bio den 5 januari 2023. Filmen handler om en läkare som hamnar i svårigheter när hon upptäcker att blodbanken hon arbetar på sysslar med olaglig blodhandel. Nu kan du streama Transfusion gratis på Dreamfilm!

I huvudrollen ser vi den Oscarsnominerade skådespelerskan Sienna Miller som läkaren Sara. När Sara börjar misstänka att allt inte står rätt till på hennes arbetsplats börjar hon undersöka saken närmare, med förödande konsekvenser. Snart är hon tvungen att fly för sitt liv samtidigt som hon försöker avslöja sin arbetsgivares mörka hemligheter.

Transfusion swe-filmer 2023 är en spännande thriller som utspelar sig i läkarvärlden. Filmen är producerad av det amerikanska bolaget Deeper Water Films och regisseras av Elliott Lester som tidigare gjort filmer som Nightingale och Aftermath.

Transfusion

Transfusion streama film gratis

Vill du se den nya spänningsfilmen Transfusion gratis? Nu har den premiär på Dreamfilm så att du kan streama Transfusion helt utan kostnad. Filmen släpptes på bio den 5 januari 2023 och har redan hunnit få strålande recensioner för sin spännande historia och starka skådespelarinsatser.

Swe-filmer Transfusion 2023 utspelar sig på ett sjukhus där läkaren Sara upptäcker att blodbanken bedriver olaglig blodförsäljning i det fördolda. När hon börjar ställa frågor hamnar hon plötsligt i livsfara. Filmen är fylld med vändningar och överraskningar och Sienna Miller gör enAST av sin roll som den modiga läkaren som vägrar ge upp.

Vill du se den nya spännande thrillern Transfusion swesub? Streama den nu helt gratis på Dreamfilm och följ med på Saras pulsökande jakt på sanningen om blodbanken.

Transfusion swe-filmer 2023

Den nya spänningsfilmen Transfusion swefilmer 2023 har nu premiär och går att streama gratis online på Dreamfilm. Filmen utspelar sig på ett sjukhus där läkaren Sara börjar ana oråd när hon upptäcker att blodbanken säljer blod olagligt vid sidan av.

Transfusion är en pulshöjande thriller som är perfekt för alla som gillar spänningsfilmer med oväntade vändningar.

Swefilmer Transfusion gratis stream är nominerad till en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll tack vare Sienna Millers fantastiska insats som Sara. När hon bestämmer sig för att ta reda på vad som egentligen pågår på blodbanken hamnar hon snart i stor fara. Missa inte denna spännande film som du kan streama online på svenska helt gratis!

Transfusion swesub stream

Swesub Transfusion stream är en spännande thriller från 2023 med Sienna Miller i huvudrollen. Filmen utspelar sig på ett sjukhus där läkaren Sara börjar misstänka att blodbanken bedriver en olaglig handel med blod. När hon bestämmer sig för att undersöka saken närmare blir situationen snabbt livsfarlig.

Sienna Miller gör en kraftfull insats som den modiga läkaren som vägrar backa trots hot och trakasserier. Regissören Elliott Lesler lyckas framkalla en stark känsla av paranoia och växande hot som håller i sig ända fram till den explosiva upplösningen.

Vill du se den oväntade twisten i Transfusion swesub? Missa då inte att streama den spännande filmen gratis på Dreamfilm nu med svensk text.

 • Spännande thriller utspelad på ett sjukhus
 • Sienna Miller lysande i huvudrollen
 • Chockerande uppdagelser och vändningar

Transfusion

Transfusion watch online free

Den nya spänningsfilmen Transfusion watch online free har nu premiär på Dreamfilm. I filmen får vi följa läkaren Sara som upptäcker att den blodbank hon arbetar på i hemlighet säljer blod olagligt.

När Sara bestämmer sig för att ta reda på sanningen hamnar hon snabbt i enorm fara. Trots trakasserier och dödshot ger hon sig inte utan fortsätter att nysta i blodbankens mörka hemligheter. Transfusion gratis online är en spännande thriller fylld med adrenalinstinna vändningar och en fantastisk insats av Sienna Miller i huvudrollen.

Missa inte att watch Transfusion online free nu på Dreamfilm. Den välspelade och oväntade filmen håller dig garanterat klistrad framför skärmen ända fram till den chockerande upplösningen!

Transfusion se film gratis

Den nya thrillern Transfusion se film gratis utspelar sig på ett sjukhus där läkaren Sara upptäcker att blodbanken i hemlighet sysslar med olaglig blodförsäljning. När hon börjar ställa frågor sätts snart hennes eget liv i fara.

I rollen som den modiga läkaren som vägrar ge sig ser vi Sienna Miller. Hennes insats har hyllats och har nu nominerats till en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll. Rekommenderad av kritiker är Transfusion gratis film en spännande thriller fylld med adrenalinstinna vändningar och oväntade upptäckter.

Missa inte att se den uppmärksammade filmen Transfusion gratis nu på Dreamfilm. Häng med på Saras livsfarliga uppdrag att avslöja sanningen om blodbanken innan det är försent!

10 liknande filmer:

 1. Red Right Hand
 2. Drive-Away Dolls
 3. The Equalizer 3
 4. Dogman
 5. Code 8 Part II
 6. Bad Boys for Life
 7. The Batman
 8. Killers of the Flower Moon
 9. Fritt fall
 10. Code 8
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 228
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MuriVOD12

Transfusion är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.1 bekräftar detta.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Transfusion. Betyget 6.1 talar för sig själv
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Transfusion. Betyget 6.1 bekräftar bara detta
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 45m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 45m
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 45m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.1 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.1 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

RevJace

Transfusion Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.1 talar för sig själv.
avatar

ganDi1243

Transfusion med medelbetyget 6.1 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!