alt

Titta på Twilight 2008 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.3
12 975
Betyg
calendar2008
time2h 02m
Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

Skådespelare

Actor Robert Pattinson

Robert Pattinson

Actor Kristen Stewart

Kristen Stewart

Actor Anna Kendrick

Anna Kendrick

Actor Billy Burke

Billy Burke

Actor Rachelle Lefevre

Rachelle Lefevre

Actor José Zúñiga

José Zúñiga

Actor Taylor Lautner

Taylor Lautner

Actor Jackson Rathbone

Jackson Rathbone

Officiell trailer

Siehe auch

Twilight på Dreamfilm gratis

För alla fans av vampyrfilmer är Twilight ett måste att se. Den romantiska vampyrdramat har blivit en av de mest populära ungdomsfilmerna sedan den hade premiär den 20.11.2008. Summit Entertainment har lyckats skapa en film som fångar tittarnas hjärtan med sin spännande historia om kärleken mellan människan Bella och vampyren Edward.

Nu kan du streama Twilight gratis och titta på filmen online med svenska undertexter på Dreamfilm. Se den romantiska historien utspela sig mellan den klumpiga tonårstjejen Bella som flyttar till den mulna staden Forks och möter den mystiske och snygge Edwards som visar sig vara vampyr.

Twilight

Twilight svenska undertexter stream

På Dreamfilms hemsida kan du enkelt streama Twilight med svenska undertexter i bra kvalitet. Filmen är 128 minuter lång dramatisk underhållning fylld med romantik, spänning och övernaturliga inslag när vampyrer och varulvar korsas i småstaden Forks.

Förutom svenska undertexter så får du även tillgång till filmen med engelskt tal och svenska undertexter om du hellre vill se originalversionen. Oavsett vilket språk du väljer så garanteras filmtittande av högsta kvalitet.

Twilight swefilmer online free

 • Speltid: 128 minuter
 • Genre: Drama, Romantik
 • Premiär: 20.11.2008

På Dreamfilms swefilmer avdelning hittar du över 8500 filmer som du kan titta på gratis online. Bland populära titlar som Harry Potter, Star Wars och Marvel-filmerna hittar du såklart även den första filmen i Twilight-serien.

Streama Twilight gratis utan registrering och se tonårstjejen Bella Swan flytta till sin pappa i den mulna staden Forks. Där dras hon med mystiska krafter mot den bleka och snygge klasskamraten Edward Cullen som visar sig tillhöra en vampyrfamilj.

Twilight Summit drama streama

Den amerikanska produktionsbolaget Summit Entertainment ligger bakom filmatiseringen av Twilight. Manuset baseras på Stephenie Meyers bästsäljande ungdomsbok med samma namn som har en enorm fanskara världen över.

Twilight är en romantisk film fylld med drama, spänning och romantik. Perfekt underhållning för tonåringar och vuxna som gillar vampyr- och fantasyfilmer.

Regissören Catherine Hardwicke har verkligen lyckats överföra bokens magi till vita duken på ett fantastiskt sätt. Skådespelarna är utmärkt väl valda för sina roller, speciellt Kristen Stewart och Robert Pattinson som gestaltar de två huvudrollerna som attraheras av varandra trots att de tillhör två olika världar.

Twilight

Twilight svenska 2008 swe-filmer

Efter att Twilight haft världspremiär 2008 har filmen nått kultstatus och genererat en enorm fanskara av tonåringar och fans av paranormala romanser. Ytterligare fyra filmer i serien har spelats in mellan 2009 och 2012 där vi får följa vampyren Edward och människan Bella.

Men allting börjar i den första filmen som du nu kan titta på gratis online med svensk text. Upplev magin, romantiken och spänningen i den lilla staden Forks när Bella charmas av den mystiske pojken i skolan som visar sig komma från en vampyrfamilj med över 100 år på nacken.

Twilight gratis film swe sub

Missa inte chansen att se Twilight online med svensk text helt utan kostnad på Dreamfilm. Filmen är fylld med starka scener som skildrar kampen mellan kärleken mellan arvfiender, begär, spänning och drama. Summit Entertainments filmatisering av kärlekshistorien mellan vampyren och människan har blivit en av 2000-talets mest omtyckta filmer inom fantasygenren.

Twilight är en riktigt bra start på filmserien och kommer garanterat att suga in dig i vampyrernas värld fylld av kärlek, begär och blodtörst.

10 liknande filmer:

 1. The Zone of Interest
 2. PERFECT DAYS
 3. Todos los nombres de Dios
 4. Jesus
 5. Nowhere
 6. Insidan ut
 7. Trunk - Locked In
 8. After Everything
 9. Gran Turismo
 10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 12975
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.3 antyder att Twilight är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MuriVOD12

Twilight är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.3 bekräftar detta.
avatar

Patricktexas

Twilight med medelbetyget 6.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 02m att titta på den från början till slut.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.3 betyg är en säker sak.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Grater98

Twilight Betyget 6.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Twilight Titel med ett betyg på 6.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!