Titta på Uncharted 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7
5 411
Betyg
calendar2022
time1h 56m
Den gatusmarte tjuven Nathan Drake blir rekryterad av den erfarne skattjägaren Victor "Sully" Sullivan för att hitta en skatt som förlorades för 500 år sedan av Ferdinand Magellan. Vad som börjar som en kupp blir i stället en resa runt jorden på en spännande jakt för att hitta skatten före den skoningslöse Moncada, som tror att hans familj är den rättmätiga ägaren. Om Nate och Sully kan tyda ledtrådarna och lösa ett av världens äldsta mysterier, kan de hitta en skatt värd fem miljarder dollar och kanske även Nates försvunne bror - men bara om de kan lära sig att samarbeta.

Skådespelare

Actor Antonio Banderas

Antonio Banderas

Actor Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Actor Tom Holland

Tom Holland

Actor Rudy Pankow

Rudy Pankow

Actor Sophia Ali

Sophia Ali

Actor Tati Gabrielle

Tati Gabrielle

Actor Pilou Asbæk

Pilou Asbæk

Actor Nolan North

Nolan North

Officiell trailer

Siehe auch

Uncharted Dreamfilm Gratis Online 2022

Uncharted är en av de mest efterlängtade svenska filmerna som släpps under 2022. Denna actionfyllda äventyrsfilm hade biopremiär den 10 februari och går nu att streama gratis online på Dreamfilm och andra swe-filmer-sajter.

Filmen är baserad på det populära TV-spelet med samma namn och följer skattsökaren Nathan Drake, spelad av Tom Holland, på jakt efter en försvunnen skatt tillsammans med mentorfiguren Victor "Sully" Sullivan. Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr fylld av Action och mystik.

Uncharted är regisserad av Ruben Fleischer och har fått ett stjärnspäckat rollista med bland andra Mark Wahlberg som Sully. Filmen går i samma stil som Indiana Jones och Tomb Raider och lover att leverera spänning och action från början till slut.

Missa inte chansen att streama Uncharted gratis online! Filmen går att se helt utan kostnad med svensk text på swe-filmer-sajter som Dreamfilm.

Uncharted

Uncharted Streama Svenska Swefilmer

Swefilmer är den perfekta platsen för att streama de senaste filmerna gratis online. Här kan du nu se actionäventyret Uncharted med Tom Holland i huvudrollen.

Filmen hade biopremiär så sent som i februari 2022 och har redan hunnit bli en av årets mest sedda filmer globalt. Med sina fantastiska skådespelare, spännande story och höga produktionsvärden är det inte konstigt att Uncharted blivit en sådan succé.

På Dreamfilm och andra swefilmer-sajter kan du nu streama Uncharted gratis med svensk text. Det enda du behöver är ett konto på sajten sen kan du se hela filmen online från början till slut utan kostnad.

Missa inte chansen att se årets bästa actionäventyr! Skapa ett konto och börja streama Uncharted på svenska swefilmer redan idag.

Uncharted Helfilm Sverige 2022

Äntligen har den efterlängtade actionfilmen Uncharted haft biopremiär och går nu att se som helfilm i Sverige. Filmen släpptes på bio den 10 februari 2022 och har snabbt blivit en av årets mest sedda filmer.

Uncharted levererar action och äventyr i världsklass!

I Uncharted får vi följa skattsökaren Nathan Drake, spelad av Tom Holland, på jakt efter en försvunnen skatt tillsammans med sin mentor Victor ”Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr full av mystik och fantastiska actionscener.

Filmen är baserad på det populära spelet med samma namn och regisseras av Ruben Fleischer. Med sitt stjärnspäckade rollista och höga produktionsvärden lovar Uncharted att bli årets bästa actionfilm.

Missa inte chansen att se den som helfilm med svensk text! Uncharted går att streama online gratis på swefilmer-sajter som Dreamfilm.

Uncharted Swesub Stream Gratis

Är du sugen på att se årets häftigaste actionfilm? Då ska du streama Uncharted med swesub gratis online!

Uncharted hade biopremiär så sent som i februari 2022 och har redan hunnit bli en av årets största filmer. Filmen följer skattsökaren Nathan Drake, spelad av Tom Holland, på jakt efter en försvunnen skatt tillsammans med mentorfiguren Sully.

 • Otrolig action och äventyr
 • Spännande jakt på försvunnen skatt
 • Stjärnspäckad rollista med Tom Holland och Mark Wahlberg

Med sitt fartfyllda manus, mystiska story och fantastiska skådespelare utlovar Uncharted att leverera kvalitetsunderhållning. Filmen går att streama online med svensk text helt gratis på swefilmer-sajter som Dreamfilm och Swesub.

Registrera ett konto så kan du börja njuta av Uncharted redan idag! Det bästa sättet att se årets häftigaste film gratis.

Uncharted

Uncharted Hela Filmen Svenska 2022

Äntligen har den efterlängtade actionfilmen Uncharted haft biopremiär och går nu att se hela filmen på svenska online. Filmen släpptes på bio den 10 februari 2022 och har snabbt seglat upp som en av årets absolut bästa filmer.

I Uncharted får vi följa Tom Holland i rollen som skattsökaren Nathan Drake. Tillsammans med sin mentor Sully ger han sig ut på jakt efter en försvunnen skatt, vilket leder till ett adrenalinfyllt äventyr fullt av action och mystik.

Filmen är baserad på det oerhört framgångsrika spelet med samma namn. Med sitt välskrivna manus, stjärnspäckade rollista och hisnande actionscener utlovar Uncharted att bli årets roligaste filmupplevelse.

Uncharted är fantastisk underhållning från början till slut!

Missa inte chansen att se Uncharted hela filmen med svenska röster online. Skapa ett konto på Dreamfilm så kan du streama den här actionhiten gratis.

Uncharted Gratis Svensk Text 2022

Är du redo för årets häftigaste filmäventyr? Actionfilmen Uncharted med Tom Holland hade biopremiär i februari och går nu att streama gratis med svensk text online.

Filmen utspelar sig i ett fartfyllt nutida äventyr där skattsökaren Nathan Drake och hans mentor Sully ger sig ut på jakt efter en försvunnen skatt. Fylld av mystik, fantastiska platser och adrenalinstinna actionscener lovar Uncharted att leverera kvalitetsunderhållning.

Uncharted har fått strålande recensioner från kritiker världen över och hyllas för sitt underhållande manus, stjärnspäckade rollista och hisnande action. Filmen anses vara en av de bästa spelfilmatiseringarna någonsin.

Missa inte chansen att se den gratis online med svensk text. Skapa ett konto på en swefilmer-sajt som Dreamfilm så kan du börja streama Uncharted i hög kvalitet redan idag.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 5411
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Uncharted med ett 7 betyg är en säker sak.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7 för Unchartedbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 56m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 56m
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 56m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukasso

En Uncharted med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

RevJace

Uncharted Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7 talar för sig själv.
avatar

matixd

Uncharted Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Uncharted med medelbetyget 7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Uncharted Titel med ett betyg på 7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!