close icon
page-title
Uncharted
Uncharted

Detaljer

 • Originaltitel: Uncharted
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Columbia Pictures

Titta på Uncharted 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star7
5603Betyg
date2022
date1h 56m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |13 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |2 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |4 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |9 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RealityRasmus

  |10 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  matixd

  |10 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  DokisDennis

  |11 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |13 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Uncharted Dreamfilm Gratis Online 2022

Uncharted är en av de mest efterlängtade svenska filmerna som släpps under 2022. Denna actionfyllda äventyrsfilm hade biopremiär den 10 februari och går nu att streama gratis online på Dreamfilm och andra swe-filmer-sajter.

Filmen är baserad på det populära TV-spelet med samma namn och följer skattsökaren Nathan Drake, spelad av Tom Holland, på jakt efter en försvunnen skatt tillsammans med mentorfiguren Victor "Sully" Sullivan. Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr fylld av Action och mystik.

Uncharted är regisserad av Ruben Fleischer och har fått ett stjärnspäckat rollista med bland andra Mark Wahlberg som Sully. Filmen går i samma stil som Indiana Jones och Tomb Raider och lover att leverera spänning och action från början till slut.

Missa inte chansen att streama Uncharted gratis online! Filmen går att se helt utan kostnad med svensk text på swe-filmer-sajter som Dreamfilm.

Uncharted

Uncharted Streama Svenska Swefilmer

Swefilmer är den perfekta platsen för att streama de senaste filmerna gratis online. Här kan du nu se actionäventyret Uncharted med Tom Holland i huvudrollen.

Filmen hade biopremiär så sent som i februari 2022 och har redan hunnit bli en av årets mest sedda filmer globalt. Med sina fantastiska skådespelare, spännande story och höga produktionsvärden är det inte konstigt att Uncharted blivit en sådan succé.

På Dreamfilm och andra swefilmer-sajter kan du nu streama Uncharted gratis med svensk text. Det enda du behöver är ett konto på sajten sen kan du se hela filmen online från början till slut utan kostnad.

Missa inte chansen att se årets bästa actionäventyr! Skapa ett konto och börja streama Uncharted på svenska swefilmer redan idag.

Uncharted Helfilm Sverige 2022

Äntligen har den efterlängtade actionfilmen Uncharted haft biopremiär och går nu att se som helfilm i Sverige. Filmen släpptes på bio den 10 februari 2022 och har snabbt blivit en av årets mest sedda filmer.

Uncharted levererar action och äventyr i världsklass!

I Uncharted får vi följa skattsökaren Nathan Drake, spelad av Tom Holland, på jakt efter en försvunnen skatt tillsammans med sin mentor Victor ”Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr full av mystik och fantastiska actionscener.

Filmen är baserad på det populära spelet med samma namn och regisseras av Ruben Fleischer. Med sitt stjärnspäckade rollista och höga produktionsvärden lovar Uncharted att bli årets bästa actionfilm.

Missa inte chansen att se den som helfilm med svensk text! Uncharted går att streama online gratis på swefilmer-sajter som Dreamfilm.

Uncharted Swesub Stream Gratis

Är du sugen på att se årets häftigaste actionfilm? Då ska du streama Uncharted med swesub gratis online!

Uncharted hade biopremiär så sent som i februari 2022 och har redan hunnit bli en av årets största filmer. Filmen följer skattsökaren Nathan Drake, spelad av Tom Holland, på jakt efter en försvunnen skatt tillsammans med mentorfiguren Sully.

 • Otrolig action och äventyr
 • Spännande jakt på försvunnen skatt
 • Stjärnspäckad rollista med Tom Holland och Mark Wahlberg

Med sitt fartfyllda manus, mystiska story och fantastiska skådespelare utlovar Uncharted att leverera kvalitetsunderhållning. Filmen går att streama online med svensk text helt gratis på swefilmer-sajter som Dreamfilm och Swesub.

Registrera ett konto så kan du börja njuta av Uncharted redan idag! Det bästa sättet att se årets häftigaste film gratis.

Uncharted

Uncharted Hela Filmen Svenska 2022

Äntligen har den efterlängtade actionfilmen Uncharted haft biopremiär och går nu att se hela filmen på svenska online. Filmen släpptes på bio den 10 februari 2022 och har snabbt seglat upp som en av årets absolut bästa filmer.

I Uncharted får vi följa Tom Holland i rollen som skattsökaren Nathan Drake. Tillsammans med sin mentor Sully ger han sig ut på jakt efter en försvunnen skatt, vilket leder till ett adrenalinfyllt äventyr fullt av action och mystik.

Filmen är baserad på det oerhört framgångsrika spelet med samma namn. Med sitt välskrivna manus, stjärnspäckade rollista och hisnande actionscener utlovar Uncharted att bli årets roligaste filmupplevelse.

Uncharted är fantastisk underhållning från början till slut!

Missa inte chansen att se Uncharted hela filmen med svenska röster online. Skapa ett konto på Dreamfilm så kan du streama den här actionhiten gratis.

Uncharted Gratis Svensk Text 2022

Är du redo för årets häftigaste filmäventyr? Actionfilmen Uncharted med Tom Holland hade biopremiär i februari och går nu att streama gratis med svensk text online.

Filmen utspelar sig i ett fartfyllt nutida äventyr där skattsökaren Nathan Drake och hans mentor Sully ger sig ut på jakt efter en försvunnen skatt. Fylld av mystik, fantastiska platser och adrenalinstinna actionscener lovar Uncharted att leverera kvalitetsunderhållning.

Uncharted har fått strålande recensioner från kritiker världen över och hyllas för sitt underhållande manus, stjärnspäckade rollista och hisnande action. Filmen anses vara en av de bästa spelfilmatiseringarna någonsin.

Missa inte chansen att se den gratis online med svensk text. Skapa ett konto på en swefilmer-sajt som Dreamfilm så kan du börja streama Uncharted i hög kvalitet redan idag.

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 5603

Dela