alt

Titta på Ghosted 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7
1 581
Betyg
calendar2023
time1h 57m
Jordnära Cole faller hals över huvud för gåtfulla Sadie – men chockas när han upptäcker att hon är en hemlig agent. Innan de hinner planera sin andra dejt, sveps Cole och Sadie med i ett internationellt äventyr för att rädda världen.

Skådespelare

Actor Ana de Armas

Ana de Armas

Actor Chris Evans

Chris Evans

Actor Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Actor Sebastian Stan

Sebastian Stan

Actor Tim Blake Nelson

Tim Blake Nelson

Actor Amy Sedaris

Amy Sedaris

Actor Anthony Mackie

Anthony Mackie

Actor John Cho

John Cho

Officiell trailer

Siehe auch

Gå miste om Ghosted stream online

Den spännande nya actionfilmen Ghosted har nu premiär och kan streamas online helt gratis. Med stjärnor som Chris Evans och Ana de Armas i huvudrollerna utlovar filmen en adrenalinfylld upplevelse du inte vill missa.

Ghosted är regisserad av Dexter Fletcher och producerad av Skydance, bolaget bakom succéfilmer som Top Gun: Maverick. Filmen utspelar sig i en nära framtid där en grupp agenter rekryteras för ett farligt uppdrag.

Chris Evans spelar en agent som har försvunnit och tappat minnet. Ana de Armas gör rollen som en agent vars uppdrag är att hitta och återförena sig med Evans karaktär. Tillsammans dras de in i en dödlig konspiration.

Med sin mix av action, äventyr och sci-fi lär Ghosted tilltala många. Missa inte chansen att se den här spännande rullen gratis online!

Ghosted

Ghosted swefilm gratis online

Spänningen och actionscenerna avlöser varandra i den nya storfilmen Ghosted med Chris Evans i huvudrollen. Nu har filmen äntligen premiär och kan streamas helt gratis på vårt filmsajt dreamfilm!

I Ghosted vaknar rollfiguren spelad av Chris Evans upp utan minnen mitt i en farlig konspiration. Tillsammans med Ana de Armas karaktär måste han ta sig an ett livsfarligt uppdrag för att rädda världen, samtidigt som han försöker pussla ihop sitt förflutna.

Med skickliga skådespelare, hisnande actionscener och spännande sci-fi-inslag kan Ghosted klassas som årets adrenalinfyllsta film. Du kommer garanterat att sitta klistrad framför skärmen från första stund!

Streama den gratis redan idag på vår sajt för att uppleva 2023 års mest explosiva actionäventyr!

Ghosted dreamfilm se gratis 2023

Är du redo för årets mest spännande actionfilm? Nu kan du se Ghosted med Chris Evans och Ana de Armas helt gratis på Dreamfilm!

I den här storsatsningen har regissören Dexter Fletcher samlat några av våra tids främsta actionskådespelare. Utöver de två huvudrollsinnehavarna syns bland andra Tati Gabrielle och Tim Blake Nelson i viktiga biroller.

Handlingen utspelar sig i en nära framtid där en grupp agenter tvingas in i ett farligt uppdrag efter att ha förlorat minnet. Vad är det egentligen som pågår och vem kan de lita på? Filmen lovar att hålla dig på helspänn!

Titta på Ghosted gratis på Dreamfilm redan idag för att inte missa 2023 års mest explosiva actionrulle. Klicka bara på play och njut av över 2 timmar med adrenalinfylld spänning!

Ghosted hela filmen svenska undertexter

Ghosted är en spännande action- och sci-fi thriller med Chris Evans i huvudrollen. Filmen utspelar sig i en nära framtid där Evans karaktär vaknar upp utan minnen mitt i en farlig konspiration.

Tillsammans med agenten spelad av Ana de Armas måste han ta sig an ett livsfarligt uppdrag, samtidigt som han försöker lösa mysteriet kring sitt suddiga förflutna och återfå sina minnen.

Med storslagna actionscener, hisnande äventyr och en intrikat handling hålls spänningen uppe från första till sista minut. Se Ghosted i sin helhet med svenska undertexter för att inte missa någonting av det adrenalinfyllda spektaklet.

Upplev Chris Evans i en helt ny roll i den här unika mixen av spionthriller och high octane-action. Titta på Ghosted gratis online redan idag!

Ghosted

Ghosted swefilmer stream sverige

Är du sugen på att se något riktigt explosivt? Då ska du inte missa actionthrillern Ghosted som nu har premiär och går att streama helt gratis på Swefilmer.

Med Chris Evans i huvudrollen lovar Ghosted att leverera årets mest spännande filmupplevelse.

Handlingen kretsar kring Evans karaktär, en agent som vaknar upp utan minnen mitt i en farlig konspiration. Tillsammans med Ana de Armas rollfigur dras han in i ett dödligt uppdrag samtidigt som han desperat försöker återskapa sitt förflutna.

Med en sanslös budget, avancerade actionscener och känsla för spänning har Ghosted alla ingredienser för att bli en riktig publikmagnet. Streama den redan idag helt gratis för att inte missa årets häftigaste film!

Ghosted gratis film dreamfilmhd

Är du sugen på action fylld med spänning och adrenalin? Då ska du streama Ghosted med Chris Evans som just nu har premiär på Dreamfilmhd!

 • Hisnande actionscener
 • Oförglömliga fight-sekvenser
 • En intrikat handling fylld med mysterier

Allt det här och mycket mer utlovar den nya storfilmen Ghosted. I rollerna ser vi Chris Evans som en agent utan minnen, Ana de Armas som hans medhjälpare samt Tati Gabrielle och Tim Blake Nelson i viktiga biroller.

Tillsammans dras de in i en farlig konspiration och ett livsfarligt uppdrag där ingenting är som det verkar. Filmen beskrivs som en adrenalinfylld mix av spionthriller och sci-fi som garanterat kommer hålla dig på helspänn.

Upplev action som du aldrig skådat förut och streama Ghosted redan idag helt gratis på vår sajt!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1581
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7 inte övertygar dig om att titta på Ghosted, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7 för Ghostedbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

damVod1

Ghosted med ett betyg på 7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

avatarKaa

Om betyget 7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

ganDi1243

Ghosted med medelbetyget 7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Ghosted Betyget 7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.