alt

Titta på Livet efter dig 2016 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.9
11 806
Betyg
calendar2016
time1h 50m
Louisa "Lou" Clark bor i en pittoresk stad på den engelska landsbygden. Utan att veta vad hon egentligen vill i livet hoppar hon mellan olika ströjobb och hjälper till att försörja sina föräldrar. Lous vanligtvis så positiva inställning ställs på prov när hon erbjuds ett arbete som personlig assistent åt Will Traynor, en framgångsrik ung aktiemäklare som blivit rullstolsburen i en olycka. Olyckan kom att förändra Wills liv på ett ögonblick. Han som en gång var en aktiv äventyrare har förvandlats till en cyniker som gett upp allt – ända till Lou bestämmer sig för att visa honom att livet är värt att leva. Tillsammans upplever de en omvälvande tid och upptäcker att deras liv – och hjärtan – förändras på ett sätt de aldrig kunnat föreställa sig.

Skådespelare

Actor Vanessa Kirby

Vanessa Kirby

Actor Emilia Clarke

Emilia Clarke

Actor Jenna Coleman

Jenna Coleman

Actor Charles Dance

Charles Dance

Actor Joanna Lumley

Joanna Lumley

Actor Sam Claflin

Sam Claflin

Actor Chuku Modu

Chuku Modu

Actor Matthew Lewis

Matthew Lewis

Officiell trailer

Siehe auch

Livet efter dig Swe-filmer

Är du redo att streama den här svenska filmen helt gratis? Då har du kommit till rätt ställe! Livet efter dig är en gripande självmordsdramatisk kärlekshistoria från 2016 som du absolut inte får missa.

Filmen handlar om Lou Clark, en vanlig tjej som får jobbet som vårdare åt Will Traynor. Will har blivit förlamad efter en motorcykelolycka och bestämt sig för att begå självmord. Men när Lou kommer in i hans liv vänder allt upp och ner.

Följ med på en omvälvande resa när dessa två personer från helt olika världar möts. Upplev hur deras relation utvecklas genom glädje, sorg och svåra val. Det är en historia om att hitta mening och att leva livet fullt ut.

Livet efter dig

Streama den självmordsdramatiska kärlekshistorien från 2016

Livet efter dig hade biopremiär 2016 och är baserad på Jojo Moyes bästsäljande roman med samma namn. Filmen regisserades av Thea Sharrock och har Emilia Clarke och Sam Claflin i huvudrollerna som Lou och Will.

När Lou tar jobbet som personlig assistent åt Will förväntar hon sig en tråkig rutin. Men deras relation utvecklas snabbt till något djupare då de båda pushar varandra att gå utanför sina bekvämlighetszoner.

Trots att Will bestämt sig för att avsluta sitt liv upptäcker han en ny lust att leva när Lou kommer in i hans liv. Men hans beslut står fast och snart måste de båda hantera de känslor som uppstått mellan dem.

Det är en oerhört känslosam historia om att hitta kärlek när man minst anar det och att uppskatta livet i nuet.

Upplev Lou Clarks omvälvande möte med Will Traynor

I centrum av den här rörande kärlekshistorien står själva mötet mellan Lou och Will. Trots att de kommer från helt skilda världar knyts de samman och påverkar varandras liv för alltid.

Lou Clark är en enkel tjej från en liten stad som plötsligt kastas in i Will Traynors värld av rikedom och privilegier. Men med sitt glada humör lyckas hon till slut bryta igenom hans hårda skal.

Deras relation utvecklas från ytlig till djup och äkta. Och snart vågar Lou ifrågasätta Wills beslut att avsluta sitt liv. Kan deras kärlek vara stark nog att förändra hans öde?

Följ deras relation genom glädje, sorg och val

I Livet efter dig får vi följa med på Lou och Wills känslomässiga berg-och-dalbana. Från det osannolika mötet till det oundvikliga slutet.

Tillsammans upplever de både glädjefyllda stunder och förtvivlan. De delar intima ögonblick men måste även hantera familjekonflikter och omgivningens fördomar.

Och så småningom måste de båda ta svåra beslut som kommer att förändra deras liv för alltid. Kommer deras kärlek vara stark nog?

Det är en film fylld av både skratt och tårar. Och garanterat inget torrt öga när rulltexterna börjar gå.

Livet efter dig

Se den gripande berättelsen om att leva livet fullt ut

Trots det tunga temat lyckas Livet efter dig förmedla en livsbejakande känsla. Det handlar om att uppskatta de små stunderna och att leva för nuet.

Filmen påminner oss om att verkligen se och uppskatta människorna i vår närhet. Att våga gå utanför vår comfort zone och inte ta livet för givet.

Så ge dig hän och streama den här svenska dramapärlan gratis! Det är en filmupplevelse du sent kommer att glömma.

10 liknande filmer:

  1. The Zone of Interest
  2. PERFECT DAYS
  3. Todos los nombres de Dios
  4. Jesus
  5. Nowhere
  6. Insidan ut
  7. Trunk - Locked In
  8. After Everything
  9. Gran Turismo
  10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 11806
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.9 bevisar Livet efter dig att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.9 antyder att Livet efter dig är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Livet efter dig. Betyget 7.9 bekräftar bara detta
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 50m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 50m
avatar

mukasso

En Livet efter dig med ett betyg på 7.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

KarTofel

Betyget 7.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

matixd

Livet efter dig Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.9 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

Livet efter dig Betyget 7.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.