close icon
page-title
Mission: Impossible III
Mission: Impossible III

Detaljer

 • Originaltitel: Mission: Impossible III
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Paramount

Titta på Mission: Impossible III 2006 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.7
6511Betyg
date2006
date2h 06m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |6 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |3 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  blåbärSky

  |9 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  matixd

  |12 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |14 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |14 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Mission Impossible III streama och titta online

Är du sugen på action och spänning? Då ska du streama den tredje delen i Mission Impossible-serien, Mission Impossible III. I den här swefilmen från 2006 är Tom Cruise tillbaka i rollen som agent Ethan Hunt. Han har nu lämnat fältarbetet och blivit tränare för nya IMF-agenter. Men när en av hans elever blir kidnappad dras Ethan in i ett farligt uppdrag att rädda henne.

För att lyckas måste han ta upp kampen mot skurkarna som håller den unga agenten fången. Det blir en intensiv jakt där Ethans gamla färdigheter sätts på prov. Med spännande actionscener filmtade på plats i Italien och Kina blir Mission Impossible III en riktig rysare. Strömma och titta filmen gratis på svenska och upplev spänningen!

Titta på Mission Impossible-trilogins tredje del

Mission Impossible med Tom Cruise är en episk filmserie med hög actionfaktor. Första filmen kom så tidigt som 1996 och den senaste, Fallout, hade premiär 2018. Detta gör serien till en av filmhistoriens mest långlivade spionserier.

Mission Impossible III är alltså den tredje delen i serien om agent Ethan. Precis som de andra filmerna är den fylld med häftiga stuntscener och magiska trick som Ethan Hunt måste utföra för att klara sina farliga uppdrag. Som alltid är oddsen emot honom, men med smartness och snabbtänkthet lyckas han ändå. Se Ethan kämpa igenom svårigheter i den här actionspäckade delen!

Swefilmer med Tom Cruise från 2006

Tom Cruise har varit med i Mission Impossible-serien från start och är själva ansiktet utåt för de adrenalinfyllda filmerna. Hans skådespeleri och närvaro på duken gör varje del minnesvärd. Även om han genom åren fått sällskap av medspelare som Ving Rhames, Simon Pegg och Jeremy Renner är det Cruise som Ethan Hunt som driver handlingen framåt.

I Mission Impossible III från 2006 är Tom Cruise i högform och levererar en explosiv insats. Med sina stunttrick och sin karisma håller han publiken fängslad i över två timmar. Det är en njutning att se honom i aktion i den här spännande swefilmen! Strömma den och njut av Toms energi.

Med spännande actionscener filmtade på plats i Italien och Kina blir Mission Impossible III en riktig rysare.

Mission: Impossible III

Streama Mission Impossible III gratis på svenska

Vill du streama Mission: Impossible III helt gratis? Det går alldeles utmärkt! Filmen finns tillgänglig på flera svenska streamingtjänster där du kan se den online. Både videokvalitet och ljud är högklassiga för att ge dig bästa tänkbara upplevelse.

Eftersom filmen kom redan 2006 hinner du nästan se den innan nästa del i serien har biopremiär. Mission: Impossible- Dead Reckoning Part One med Tom Cruise kommer nämligen först 2023. Så passa på att streama del 3 nu och värma upp inför nästa film!

Swesub Mission Impossible III full movie online

Vill du ha Mission Impossible III med svensk text? Inga problem! På streamingtjänster som Dreamfilm och Swefilmer hittar du filmen med svenskt tal, så kallad swesub. Det betyder att du kan följa handlingen och dialogen även om du inte behärskar engelska flytande.

Att titta på film med svensk text gör det också lättare att ta till sig handling och budskap, särskilt i en actionintensiv film som den här. Så om du foreträder swesub framför engelskt tal är det bara att söka upp Mission: Impossible III på valfri streamingtjänst. Där finns den garanterat med svenska undertexter.

 • Strömma i HD-kvalitet
 • Ingen nedladdning krävs

Se Mission Impossible III med svenskt tal på nätet

Utöver textning går det även att streama Mission Impossible III dubbad till svenska. Det innebär att röstskådespelare lagt in repliker på svenska som ersätter de engelska dialogerna i filmen.

För många är dubbning att föredra framför textning eftersom man kan fokusera helt på bilden utan att behöva läsa undertext. Speciellt i actionscener blir det skönt att bara kunna titta och lyssna. Så testa gärna dubbad version för maximal bekvämlighet!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 6511

Dela