Titta på Nefarious 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.9
167
Betyg
calendar2023
time1h 36m

Skådespelare

Actor Sean Patrick Flanery

Sean Patrick Flanery

Actor Jordan Belfi

Jordan Belfi

Actor Robert Peters

Robert Peters

Actor Tom Ohmer

Tom Ohmer

Actor Daniel Martin Berkey

Daniel Martin Berkey

Actor Mark De Alessandro

Mark De Alessandro

Actor James Healy Jr.

James Healy Jr.

Actor Cameron Arnett

Cameron Arnett

Siehe auch

Nefarious Swe-filmer

Den nya skräckfilmen Nefarious har premiär den 14 april 2023 och är en riktig höjdare för fans av skräckgenren. Filmen är regisserad av Chris Stuckmann och handlar om en grupp tonåringar som ger sig ut på en resa som snabbt förvandlas till en mardröm när de råkar väcka en ond ande. Med sina oväntade vändningar och skrämmande scener är Nefarious en film som garanterat får publiken att hoppa till i biosalongerna.

Nefarious hade världspremiär på South by Southwest festivalen och har redan fått lysande recensioner. Kritikerna har hyllat filmens tempo och skräckinjagande atmosfär. Med tanke på att det är regissören Chris Stuckmanns långfilmsdebut vittnar berömmet om att han verkligen kan konsten att skapa ruskiga thrillers. Skådespelarna, däribland Bella Thorne, Ben Cross och Austin Swift, gör ett fantastiskt jobb med att gestalta tonåringarna som hamnar i en mardrömssituation efter att de av misstag väckt en ondskefull ande.

För skräckfilmsfantaster är Nefarious ett absolut måste. Missa inte chansen att se denna adrenalinstinna thriller som garanterat kommer att få blodet att frysa till is. Med sin spännande handling och skickliga skådespelare är detta en skräckfilm utöver det vanliga som man sent kommer att glömma. Så boka biljetter och förbered er på att får hjärtat att bulta när ni ser Nefarious!

Nefarious

Nefarious streama svenska 14.04.2023

Den efterlängtade skräckfilmen Nefarious har äntligen premiär den 14 april 2023. Filmen utspelar sig på en avlägsen bondgård där en grupp tonåringar råkar väcka en ond ande och snart tvingas fly för sina liv. Med sina chockerande vändningar och ruskiga scener utlovar Nefarious att bli en av årets bästa skräckfilmer.

Nefarious är skriven och regisserad av Chris Stuckmann, känd från Youtube, och är hans första långfilm. Baserad på hans tidigare kortfilmer att döma kan vi förvänta oss en film fylld med oväntade vändningar och hjärtstockande skräckögonblick. I rollerna ser vi bland andra Bella Thorne (Midnight Sun), Ben Cross (Star Trek) och Austin Swift (Live By Night).

Kritikerna har redan hyllat Nefarious efter förhandsvisningar, med beröm för filmens vältimeade skräckscener och starka skådespelarinsatser. Den som gillar adrenalinfyllda skräckfilmer med gott tempo kommer garanterat att älska Nefarious. Missa inte att streama den svenska versionen av denna ruskiga thriller när den har premiär den 14 april!

Se Nefarious på Swe-filmer gratis

Är du sugen på att se en riktigt bra skräckfilm? Då ska du inte missa Nefarious som har premiär på bio den 14 april. Den här filmen utlovar garanterat nagelbitande spänning och adrenalinfyllda skräckscener som får blodet att frysa till is.

Nefarious utspelar sig ute på landsbygden där en grupp tonåringar råkar väcka en ondskefull ande. Snart måste de fly för sina liv samtidigt som den onda anden jagar dem. Filmen är regisserad av Chris Stuckmann, mest känd från Youtube, och detta är hans regidebut för en långfilm. I rollistan hittar vi bland andra Bella Thorne, Ben Cross och Austin Swift.

Kritikerna lovordar redan Nefarious och säger att den kommer bli en av årets absolut bästa skräckfilmer. Så missa inte chansen att se den på bio, eller vänta till den kommer på Swe-filmer gratis om du hellre vill se den hemma i soffan. Men var beredd på att få hjärtat att bulta när du ser den här ruskiga thrillern!

Nefarious Dreamfilm HD swesub 2023

Den nya skräckfilmen Nefarious har nu premiär och finns att se med svensk text på Dreamfilm. Filmen utspelar sig på en stor bondgård ute på landet, där en grupp tonåringar väcker en ondskefull ande till liv. Snabbt förvandlas deras semesterresa till en skräckfylld mardröm då den onda anden börjar jaga dem.

Nefarious är regisserad av Chris Stuckmann, mest känd från sin populära Youtube-kanal om film. Detta är hans regi-debut för en långfilm och förväntningarna är skyhöga. I rollerna ser vi bland andra Bella Thorne (Midnight Sun), Ben Cross (Star Trek) och Austin Swift (Live By Night).

Kritikerna är redan väldigt positiva och säger att Nefarious kommer bli en av årets bästa skräckfilmer. Så missa inte att se den med svensk text på Dreamfilm nu när den har biopremiär. Men var beredd på att få blodet att frysa till is i årets läskigaste thriller!

Nefarious

Nefarious gratis på svenska Dreamfilm

Den nya skräckfilmen Nefarious har nu premiär och finns att se helt gratis med svensk text på Dreamfilm. Filmen utlovar garanterat nagelbitande spänning när en grupp tonåringar råkar väcka en ond ande på en avlägsen bondgård, med skrämmande följder.

Nefarious är regisserad av Chris Stuckmann, mest känd från Youtube, och är hans första långfilm. Med på rollistan ser vi stjärnor som Bella Thorne (Midnight Sun), Ben Cross (Star Trek) och Austin Swift (Live By Night). Kritikerna hyllar redan filmen för sina oväntade vändningar och välregisserade skräckscener som får blodet att frysa till is.

Så vill du se en riktigt bra och läskig skräckis gratis på svenska? Missa då inte Nefarious på Dreamfilm! Chris Stuckmanns regi-debut lovar att leverera kusliga stunder med adrenalinfyllda skräckscener som garanterat naglar fast dig i soffan. Perfekt film att se med gänget för en riktigt ruskig filmkväll!

Titta på skräckfilmen Nefarious på nätet

Den nya skräckfilmen Nefarious har nu premiär och går att streama på nätet. Filmen utspelar sig på en övergiven bondgård där en grupp tonåringar oavsiktligt väcker en ond ande till liv. Snart tvingas de fly för sina liv i denna adrenalinfyllda thriller som garanterat kommer få blodet att frysa till is.

Nefarious är regisserad av Chris Stuckmann, mest känd från Youtube, och är hans första långfilm. Rollistan toppar stjärnor som Bella Thorne (Midnight Sun), Ben Cross (Star Trek) och Austin Swift (Live By Night). Kritikerna spår redan att Nefarious kommer bli en av årets absolut bästa skräckfilmer.

Så missa inte att streama den här nagelbitande thrillern när den nu har premiär. Med sina oväntade vändningar och hjärtstockande skräckscener utlovar Nefarious att leverera garanterat kusliga stunder. Perfekt film att se med vännerna för en riktigt ruskig filmkväll hemma i soffan!

10 liknande filmer:

  1. Lord of Misrule
  2. Cuando acecha la maldad
  3. The Forever Purge
  4. Sunrise
  5. V/H/S/94
  6. Captive
  7. Reign of Chaos
  8. All Fun and Games
  9. The Winter Witch
  10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 167
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

damVod1

Nefarious med ett betyg på 6.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 36m att titta på den från början till slut.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 36m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 36m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Skräck.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.9 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

matixd

Nefarious Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.9 bekräftar bara detta.
avatar

MovieFilmer

Nefarious Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.9 antyder att du kommer att bli nöjd.