close icon
page-title
Shazam! Fury of the Gods
Shazam! Fury of the Gods

Detaljer

 • Originaltitel: Shazam! Fury of the Gods
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: New Line Cinema

Titta på Shazam! Fury of the Gods • Sverige Gratis • Stream Online

star6.6
2874Betyg
date2023
date2h 10m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |6 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  RomantikRonja

  |4 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |4 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |5 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |8 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  blåbärSky

  |10 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  MuriVOD12

  |13 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Shazam! Fury of the Gods streama svenska

Är du redo att streama den senaste superhjältefilmen Shazam! Fury of the Gods? Den här efterlängtade uppföljaren till 2019 års succé Shazam! hade premiär den 15 mars 2023 och nu kan du titta på filmen online med svensk text.

I centrum av handlingen står återigen tonåringen Billy Batson som kan förvandla sig till den vuxne superhjälten Shazam genom att säga ett magiskt ord. Den här gången måste Shazam och hans vänner stå emot de ondskefulla döttrarna till Atlas som är ute efter hämnd.

Med galen action, roliga skämt och en stor dos hjärtvärme är Shazam! Fury of the Gods perfekt underhållning för hela familjen. Och bäst av allt - du kan streama filmen gratis och lagligt redan nu!

Var kan jag se Shazam! Fury of the Gods online?

Det finns flera olika streamingtjänster där du kan titta på Shazam 2 gratis online med svensk text. Här är de bästa alternativen:

 • Dreamfilm - Den populära streamingtjänsten har redan lagt till Shazam uppföljaren i sitt utbud. Registrera dig gratis så kan du börja streama direkt!
 • Swesub - En annan toppstreamsajt där du hittar nya filmer gratis, inklusive Shazam! Fury of the Gods med svenska undertexter.

Oavsett vilken tjänst du väljer så kan du vara säker på att få se hela filmen i hög kvalitet, utan irritation från reklam eller begränsningar.

Shazam! Fury of the Gods

Titta Shazam! Fury of the Gods gratis

Som superhjältefilmens fans har många av er säkert redan sett trailern och räknat ner dagarna till premiären av Shazam! Fury of the Gods. Nu behöver ni inte vänta längre - ni kan streama Shazam 2 gratis online redan nu!

Det här är den roligaste och mest underhållande superhjältefilmen på länge. Perfekt för en mysig filmmaraton!

Handlingen för den här uppföljaren utspelar sig några år efter händelserna i första Shazam-filmen. Trots att tonåringen Billy Batson (spelad av Asher Angel) nu har kontroll över sina krafter och kan förvandla sig till den vuxne superhjälten Shazam (Zachary Levi) när han vill, så längtar han efter lite mer spänning i tillvaron.

Men när de ondskefulla döttrarna till titanen Atlas dyker upp, får både Billy och hans alter ego Shazam all action de kan önska sig. Tillsammans med sina vänner från fosterhemmet ger sig Shazam ut på ett nytt äventyr fylld med faror, men också massor av skratt!

Varför är Shazam! Fury of the Gods så bra?

Det finns många anledningar till att du inte vill missa chansen att titta på Shazam! Fury of the Gods gratis online:

 • Galen action - Filmen bjuder på hisnande strider mellan Shazam och skurkarna som kommer att få ditt hjärta att bulta!
 • Roliga skämt - Precis som i första filmen är humorn smittsam och får publiken att skratta högt.
 • Starka känslor - Trots alla skämt så utforskar filmen relationer och vänskap på ett rörande vis.

Kort sagt, Shazam! Fury of the Gods har något för alla smaker. Så tveka inte att streama den gratis redan idag för bästa upplevelsen!

Ladda ner Shazam! Fury of the Gods swefilm

Om du gillade den första Shazam-filmen är chansen stor att du kommer att älska uppföljaren Shazam! Fury of the Gods också! Den här gången får vi se Zachary Levis charmiga superhjälteversion av tonåringen Billy Batson ställas inför nya hot, men också mer action och fler roliga ögonblick.

Shazam har blivit en del av en ny familj efter händelserna i den första filmen. Men när de ondskefulla döttrarna till titanen Atlas dyker upp hotas den nyfunna tryggheten. Tillsammans med sina vänner från fosterhemmet ger sig Shazam ut på ett fartfyllt äventyr för att rädda världen från undergång.

Precis som med originalfilmen lovar uppföljaren en perfekt blandning av spänning, humor och hjärtevärmande känslor. Och tack vare streaming kan du ladda ner Shazam 2 swefilm och se den så många gånger du vill!

Se Shazam! Fury of the Gods dreamfilm gratis

Äntligen är den här - en av vårens mest efterlängtade filmer! Superhjälteäventyret Shazam! Fury of the Gods har nu premiär och du kan se den gratis online med svensk text redan nu.

Shazam! Fury of the Gods levererar galen action och massor av skratt för hela familjen. Missa inte att se den!

I den här uppföljaren till succén Shazam! från 2019 får vi återse Zachary Levi i rollen som superhjälten Shazam. Fast den här gången väntar nya och farligare hot i form av Atlas döttrar, som är ute efter hämnd.

Tillsammans med sina vänner från fosterhemmet ger sig Shazam ut på ett nytt äventyr. Striderna mellan de goda och onda krafterna trappas upp rejält, med imponerande actionscener som resultat. Men lyckligtvis finns också gott om humor och charm kvar från originalfilmen!

Varför ska jag se Shazam! Fury of the Gods?

Om du gillade den första Shazam-filmen finns det massor av anledningar att streama uppföljaren dreamfilm gratis:

 • Zachary Levi är lika underhållande som superhjälten Shazam i den här filmen.
 • Stridsscener och action som får adrenalinet att pumpa.
 • Roliga skämt och charmig humor som passar hela familjen.

Kort sagt, Shazam! Fury of the Gods är en underhållande och spännande filmupplevelse du inte vill missa. Så tveka inte, se den gratis online redan nu!

Shazam! Fury of the Gods

Shazam! Fury of the Gods 15.03.2023 online

Väntan är slutligt över - superhjälteäventyret Shazam! Fury of the Gods har nu haft biopremiär efter flera förseningar. Men du behöver inte gå till din närmaste biograf för att se den - filmen finns redan tillgänglig för streaming online!

Den 15 mars 2023 var officiella releasedatumet för Shazam uppföljaren och nu kan fans äntligen få se Zachary Levis charmiga superhjälte i aktion igen. Liksom originalfilmen utlovar denna fortsättning en fartfylld mix av action, humor och hjärta.

I centrum av handlingen står återigen Billy Batson, en vanlig tonåring som kan förvandla sig till den vuxne hjälten Shazam. När döttrarna till titanen Atlas dyker upp för att hämnas sin fars nederlag måste Billy och hans vänner återigen förena krafterna för att rädda världen.

Missa inte chansen att vara bland de första som får se Shazam 2 online! Med hjälp av streamingtjänster som Dreamfilm och Swesub kan du titta på den redan nu, samma dag som biopremiären.

Shazam! Fury of the Gods swesub stream

Äntligen är väntan över och den efterlängtade uppföljaren till superhjältefilmen Shazam! har haft premiär. Nu kan du streama Shazam! Fury of the Gods med swesub och se Zachary Levi i aktion i rollen som DC-hjälten igen.

Liksom i originalfilmen från 2019 får vi följa tonåringen Billy Batsons (Asher Angel) öden. När han säger det magiska ordet “Shazam!” förvandlas han till en vuxen och muskulös hjälte med en rad övermänskliga krafter.

I den här uppföljaren dyker dock nya faror upp i form av skurksystern Hespera (Helen Mirren) och hennes systrar. Tillsammans med sina vänner från fosterhemmet ger sig Billy/Shazam ut på ett nytt actionfyllt äventyr fylld med både skratt och spänning.

Missa inte att streama Shazam 2 med svensk text för att se den episka uppgörelsen mellan de goda och onda krafterna. Och njut samtidigt av filmens underbara humor och härliga rollistor med bland andra Zachary Levi och Asher Angel!

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 2874

Dela