close icon
page-title
Spider-Man: Homecoming
Spider-Man: Homecoming

Detaljer

 • Originaltitel: Spider-Man: Homecoming
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Marvel Studios

Titta på Spider-Man: Homecoming 2017 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.3
21179Betyg
date2017
date2h 13m

Kommenter

 • avatar

  glödandeStjärna

  |12 timer siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |6 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |6 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  DokisDennis

  |7 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  VerklighetenVera

  |7 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |14 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Spider-Man: Homecoming Swe-filmer streama gratis

Spider-Man: Homecoming är en amerikansk superhjältefilm från 2017 baserad på Marvel Comics-figuren Spindelmannen. Filmen är den sextonde i Marvel Cinematic Universe och den första fristående Spindelmannen-filmen producerad av Marvel Studios och Columbia Pictures. Den hade biopremiär den 5 juli 2017.

I filmen följer vi high school-eleven Peter Parker när han försöker balansera sitt normala liv med att vara superhjälten Spindelmannen. Efter händelserna i Captain America: Civil War återvänder Peter hem till New York där han lever med sin moster May och försöker bevisa sig värdig som en Avengers-medlem. Men när en ny fiende dyker upp hotar det allt Peter bryr sig om.

Filmen regisserades av Jon Watts och har Tom Holland, Michael Keaton, Jon Favreau, Zendaya och Marisa Tomei på rollistan. Den mottogs väl av kritiker och tjänade in över 880 miljoner dollar globalt, vilket gjorde den till den näst mest inkomstbringande Spindelmannen-filmen någonsin.

Varför titta på Spider-Man: Homecoming

Om du gillar superhjältefilmer och Spindelmannen specifikt är Spider-Man: Homecoming ett måste. Den erbjuder massor med action, spänning och humor samtidigt som den utforskar teman som vänskap, ansvar och att hitta sin plats i världen.

Tom Hollands porträtt av Peter Parker har fått beröm för att fånga karaktärens ungdomliga osäkerhet och entusiasm. Skådespelarna har bra kemi och Michal Keatons skurk Vulture anses vara en av de bästa i MCU.

Med en fräsch regissör, ung ensemble och John Watts unika vision är Homecoming en uppfriskande ny start för serien. Perfekt för både långvariga fans och nybörjare!

Spider-Man: Homecoming streama gratis

Vill du streama Spider-Man: Homecoming gratis finns det några alternativ. Dreamfilm och Swesub erbjuder filmen med svenskt tal och svenska undertexter. Det finns även streamingtjänster som viaplay och cmore som har Spider-Man: Homecoming i sitt utbud.

Oavsett vilket alternativ du väljer får du garanterat actionfylld underhållning när du streamar den här uppföljaren till Sonys tidigare Spider-Man-filmer.

Spider-Man: Homecoming

Titta på Spider-Man: Homecoming svenska online

Spider-Man: Homecoming hade biopremiär 2017 och blev snabbt en stor succé världen över. Filmen har Tom Holland i huvudrollen som tonåringen Peter Parker och är den första fristående filmen om Spider-Man producerad av Marvel Studios.

Handlingen utspelar sig efter händelserna i Captain America: Civil War då Peter Parker återvänder hem till New York och försöker anpassa sig tillbaka till sin vardag samtidigt som han drömmer om att bli en fullvärdig Avengers-medlem. Men när en ny fiende dyker upp som hotar allt Peter bryr sig om måste han bevisa att han har vad som krävs för att bli en superhjälte.

Med sitt unga perspektiv, actionfyllda handling och roliga ton är Spider-Man: Homecoming perfekt underhållning. Streama den svenska online redan idag!

Var kan jag streama Spider-Man: Homecoming svenska?

Det finns flera ställen där du kan streama Spider-Man: Homecoming svenska online. På Dreamfilm och Swesub kan du se filmen gratis med svenskt tal. Streamingtjänster som Viaplay, Cmore och SF Anytime har också Spider-Man: Homecoming i sitt utbud.

Oavsett vilket alternativ du väljer får du garanterat kvalitetsunderhållning! Spider-Man: Homecoming är en actionfylld och rolig film som passar både fans av serietidningarna och nybörjare.

Spider-Man: Homecoming svenska stream gratis

Är du sugen på att se den senaste Spider-Man-filmen men inte vill betala för att streama den? Spider-Man: Homecoming går att streama gratis med svenska undertexter på flera olika streamingtjänster online.

Handlingen följer Peter Parker när han återvänder till sitt normala high school-liv samtidigt som han drömmer om att officiellt bli en Avengers-medlem. Men när en ny superskurk hotar New York måste Spider-Man bevisa att han är redo att bli en riktig hjälte.

Med ett ungt perspektiv, härlig ensemble och massor av humor är Spider-Man: Homecoming en fräsch ny start för serien!

Regisserad av Jon Watts har filmen Tom Holland, Michael Keaton, Zendaya, Donald Glover och Marisa Tomei på rollistan. Streama Spider-Man: Homecoming svenska gratis redan idag på Dreamfilm!

Hur streamar jag Spider-Man: Homecoming gratis?

För att streama Spider-Man: Homecoming gratis rekommenderar vi streamingtjänsterna Dreamfilm och Swesub. Båda erbjuder filmen med svenskt tal och svenska undertexter helt utan kostnad.

Streamingen fungerar smidigt direkt i webbläsaren och du behöver inte ens skapa ett konto. Så om du vill se den senaste Spider-Man-filmen gratis, gå till Dreamfilm eller Swesub och börja streama!

Spider-Man: Homecoming gratis stream svenska

Den första fristående Spider-Man-filmen producerad av Marvel Studios, Spider-Man: Homecoming, går att streama gratis med svenskt tal på flera streamingtjänster online. Filmen hade premiär 2017 och blev snabbt en stor succé runtom i världen.

I Homecoming får vi följa Tom Hollands Peter Parker när han försöker anpassa sig till livet som high school-elev samtidigt som han långtar efter att officiellt bli en medlem i Avengers. Men när en ny skurk hotar New York måste Spider-Man bevisa att han kan bli en riktig superhjälte.

Med roliga karaktärer, spännande action och ungt perspektiv är det här en fräsch ny version av klassikern som både gamla och nya fans kommer älska. Streama Spider-Man: Homecoming gratis redan idag!

Var streamar jag Spider-Man: Homecoming svenska gratis?

 • Dreamfilm - Erbjuder Spider-Man: Homecoming med svenskt tal och undertexter helt gratis.
 • Swesub - Har filmen för gratis streaming online med svenska undertexter.

Båda dessa streamingtjänster låter dig titta på den senaste Spider-Man-filmen direkt i webbläsaren utan kostnad eller registrering. Perfekt om du vill se action och äventyr i världsklass!

Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming Dreamfilm gratis

Är du ett fan av superhjältefilmer och Spider-Man? Då kommer du garanterat gilla Spider-Man: Homecoming, den första fristående Spindelmannen-filmen producerad av Marvel Studios som hade premiär 2017.

Spider-Man: Homecoming går att streama helt gratis på Dreamfilm med svenskt tal och text. There du kan se Tom Holland i rollen som Peter Parker när han försöker balansera livet som high school-elev med att vara superhjälte - och upptäcker att de båda rollerna kan vara svåra att förena...

Med rolig ton, spännande action och ung ensemble är Spider-Man: Homecoming en fräsch nyversion av en modern klassiker!

Missa inte chansen att se den uppskattade superhjältefilmen gratis. Streama Spider-Man: Homecoming på Dreamfilm redan idag!

Så streamar du Spider-Man: Homecoming gratis

För att streama Spider-Man: Homecoming helt gratis, gå till streamingtjänsten Dreamfilms hemsida. Där hittar du filmen med svenskt tal och text tillgänglig för omedelbar uppspelning direkt i webbläsaren.

Streamingen fungerar smidigt utan nedladdning eller registrering. Perfekt för dig som vill se kvalitetsunderhållning helt utan kostnad!

Spider-Man: Homecoming svenska gratis

Spider-Man: Homecoming från 2017 är den första fristående Spindelmannen-filmen producerad av Marvel Studios efter att de återfått filmrättigheterna till karaktären. Den blev en stor succé när den hade biopremiär och går nu att streama helt gratis med svenskt tal.

I Homecoming får vi följa Tom Holland i rollen som Peter Parker, en high school-elev med superkrafter som drömmer om att bli en riktigt Avengers-medlem. Men när en ny superskurk hotar New York inser han att vägen till att bli en superhjälte kanske inte är så enkel.

Med spännande action, roliga karaktärer och ung ensemble är det här en fräsch ny version av en modern klassiker. Missa inte chansen att streama Spider-Man: Homecoming svenska gratis!

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 21179

Dela