alt

Titta på The Holdovers 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.8
1 053
Betyg
calendar2023
time2h 13m
Paul Hunham är en allmänt ogillad lärare på internatskolan Barton Academy. Utan familj och utan någonstans att åka över julen 1970 stannar han på campus för att ta hand om studenter som inte har kunnat åka hem. Efter några dagar finns bara en person kvar: den stökige 17-åringen Angus, en duktig elev vars dåliga beteende alltid hotar att få honom relegerad. Tillsammans med skolans chefskock, Mary, vars egen son nyligen har dött i Vietnam, bygger de en osannolik vänskap när de tillbringar julen ihop under två mycket snörika veckor i New England.

Skådespelare

Actor Paul Giamatti

Paul Giamatti

Actor Michael Provost

Michael Provost

Actor Tate Donovan

Tate Donovan

Actor Carrie Preston

Carrie Preston

Actor Da'Vine Joy Randolph

Da'Vine Joy Randolph

Actor Brady Hepner

Brady Hepner

Actor Oscar Wahlberg

Oscar Wahlberg

Actor Darby Lee-Stack

Darby Lee-Stack

Officiell trailer

Titta på The Holdovers 2023 online

Är du sugen på att se den senaste feelgood-komedin The Holdovers från 2023? Du har tur! Den populära filmen finns nu tillgänglig för streaming på flera plattformar, inklusive den fantastiska swe-filmer.se. Oavsett om du föredrar att se den gratis eller mot en mindre kostnad, så har swe-filmer.se definitivt något för dig.

The Holdovers är en charmig och heartwarming film som utspelar sig under jullovet 1970 på den fiktiva internatskolan Barton Academy. Vi möter den ensamma och bittert avskydda läraren Paul Hunham som tvingas stanna kvar på skolan tillsammans med den stökige men begåvade eleven Angus under två veckor fyllda av snö och överraskningar.

Genom den oväntade vänskapen mellan Paul och Angus, samt skolans kock Mary som nyligen förlorat sin son i Vietnamkriget, får tittaren uppleva en rörande berättelse om ensamhet, sorg och hur man kan hitta gemenskap och tröst i de mest oväntade situationer. Filmen är fylld av humor, varma ögonblick och en perfekt dos av julstämning.

Så varför inte unna dig The Holdovers 2023 i sällskap av en kopp varm choklad eller glögg? Titta på den när du vill på swe-filmer.se och låt dig svepas med i denna underbara, feelgood-laddade historia.

The Holdovers

The Holdovers 2023 streama gratis

Längtar du efter att se The Holdovers 2023 men vill helst inte betala för det? Då har du tur, för på swe-filmer.se kan du streama filmen helt gratis! Swe-filmer.se är en av de främsta plattformarna för gratis filmstreaming i Sverige, så du behöver inte leta efter andra, mindre pålitliga alternativ.

Att se The Holdovers 2023 gratis på swe-filmer.se är enkelt. Alla du behöver göra är att besöka hemsidan, söka efter filmen och klicka på "Spela". Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av den underhållande och hjärtvärmande berättelsen utan att behöva betala en enda krona.

Swe-filmer.se har ett brett utbud av både nya och klassiska filmer som du kan strömma gratis. Utöver The Holdovers 2023 finns det massor av andra spännande, roliga och tankeväckande filmer att utforska på plattformen.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se redan idag och unna dig The Holdovers 2023 helt gratis. Det är det perfekta sättet att få uppleva denna charmiga och feelgood-laddade komedi.

Var kan jag se The Holdovers 2023 film?

Är du sugen på att se The Holdovers 2023 men vet inte riktigt var du ska leta? Oroa dig inte, för jag har koll på var du kan hitta den populära filmen.

Den bästa platsen att se The Holdovers 2023 är utan tvekan på swe-filmer.se. Denna fantastiska streamingtjänst har ett brett utbud av filmer, inklusive The Holdovers, som du kan titta på när du vill. Oavsett om du föredrar att se den gratis eller betala en mindre summa, så har swe-filmer.se alternativ för dig.

Förutom swe-filmer.se finns The Holdovers 2023 också tillgänglig på andra populära streamingtjänster som exempelvis Netflix, HBO Max och Viaplay. Dock kan utbudet och prissättningen variera mellan dessa plattformar, så swe-filmer.se är definitivt det bästa alternativet för dig som vill se The Holdovers 2023.

Oavsett var du väljer att se filmen, så är The Holdovers 2023 en feelgood-komedi som du inte vill missa. Upplev den roliga och hjärtvärmande berättelsen om vänskap, ensamhet och julstämning redan idag!

Vara kan man se The Holdovers 2023 filmen?

Letar du efter ett enkelt och bekvämt sätt att se den älskade filmen The Holdovers 2023? Då har du tur, för du kan hitta den på flera olika streamingtjänster.

Den bästa platsen att se The Holdovers 2023 är utan tvekan swe-filmer.se. Denna populära svenska streamingtjänst har ett imponerande utbud av både nya och klassiska filmer, inklusive The Holdovers. Oavsett om du vill se den gratis eller betala en mindre avgift, så har swe-filmer.se alternativ för dig.

Utöver swe-filmer.se kan du även hitta The Holdovers 2023 på andra kända streamingtjänster som Netflix, HBO Max och Viaplay. Dock kan utbudet och prissättningen variera mellan dessa plattformar, så swe-filmer.se är fortfarande det bästa alternativet för en smidig och prisvärd upplevelse.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se redan idag och börja strömma The Holdovers 2023. Låt dig svepas med i denna charmiga och feelgood-laddade berättelse om vänskap, ensamhet och juletid!

The Holdovers

Handling i The Holdovers 2023

The Holdovers från 2023 är en hjärtvärmande och underhållande komedi som utspelar sig på en internatskola under julen 1970. Filmen följer den ensamma och bittert avskydda läraren Paul Hunham, som tvingas stanna kvar på Barton Academy under jullovet tillsammans med den stökige men begåvade eleven Angus.

Trots sina olika bakgrunder och personligheter börjar Paul och Angus utveckla en oväntad vänskap under de snöiga veckorna. De får sällskap av skolans kock Mary, vars egen son nyligen har dött i Vietnamkriget, och tillsammans bygger de en osannolik gemenskap fylld av humor, värme och julstämning.

Genom den rörande berättelsen får tittaren följa med på Pauls och Angus resa, där de lär sig att öppna sig för varandra och hitta tröst i de mest ovänta situationer. Filmen är en feelgood-laddad historia om ensamhet, sorg och hur man kan finna samhörighet och mening, även när allt verkar som mörkast.

Om du gillar charmiga, hjärtvärmande och skrattframkallande komedier fyllda med julstämning, så kommer du garanterat att älska The Holdovers 2023. Streama den nu på swe-filmer.se och låt dig förföras av denna fantastiska film!

Rollistan i The Holdovers 2023

The Holdovers 2023 är en underhållande och feelgood-laddad komedi som lockar med en strålande skådespelarensemble. I huvudrollerna ser vi:

 • Paul Hunham, spelad av Paul Giamatti - Den ensamma och missnöjda läraren som tvingas stanna på internatskolan över julen.
 • Angus, spelad av Kodi Smit-McPhee - Den stökige men begåvade eleven som blir Pauls ovänta sällskap.
 • Mary, spelad av Judith Light - Skolans kock vars son nyligen har dött i Vietnamkriget.

Tillsammans skapar den talangfulla trion en oväntad och hjärtevärmande vänskap, fylld av både skratt och tårar. Deras fantastiska skådespeleri är en stor del av anledningen till att The Holdovers 2023 har blivit en så älskad och hyllad film.

Utöver huvudrollerna ser vi även stödjande insatser från andra kända namn som Beck Bennett, who spelar Pauls kollega, och Margo Martindale som Barton Academys rektor. Hela ensemblen bidrar till att skapa en magisk och minnevärd upplevelse när man ser The Holdovers 2023.

Oavsett om du är en fanbas av någon av skådespelarna eller bara letar efter en feelgood-komedi att koppla av med, så är The Holdovers 2023 ett måste-se. Streama den nu på swe-filmer.se och upplev den fantastiska berättelsen och skådespeleriet!

Upptäck The Holdovers 2023 - En hjärtvärmande jul-komedi du inte vill missa

The Holdovers 2023 är en charmig och feelgood-laddad komedi som utspelar sig på en internatskola under den snöiga juletiden 1970. Följ med på en rörande resa där den ensamma läraren Paul Hunham och den stökige men begåvade eleven Angus oväntat utvecklar en vänskap, tillsammans med skolans kock Mary som nyligen förlorat sin son. Streama den nu gratis på swe-filmer.se eller kolla in den på andra populära plattformar som Netflix och Viaplay. Oavsett var du väljer att titta, så är The Holdovers 2023 en film som garanterat kommer värma ditt hjärta med sin humor, värme och julstämning.

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Papá o Mamá
 3. Skal - Fight for Survival
 4. She Came to Me
 5. Flykten från kycklingfabriken
 6. Shrek 2
 7. Megamind och Undergångssyndikatet
 8. Monsters, Inc.
 9. Encanto
 10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 1053
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En The Holdovers med ett 7.8 betyg är en säker sak.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.8 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 13m
avatar

SerieSnackis

The Holdovers fick mig att skratta så mycket, bästa komedin detta år
avatar

StreamStina

The Holdovers var lite långsam i starten men blev så bra!
avatar

ThrillerTove

Varför kan inte fler filmer vara som The Holdovers? 🤔
avatar

KultKlara

The Holdovers är ok men saknar det där lilla extra
avatar

PärlanPelle

Inte vad jag förväntade mig från The Holdovers, lite besviken
avatar

TrilleriTim

Visste inte att film kunde vara så här gripande
avatar

VerklighetenVera

The Holdovers är en perfekt mix av action och drama