alt

Titta på Ensam hemma 2 - Vilse i New York 1992 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.7
9 185
Betyg
calendar1992
time2h 00m
Kevin McCallister är tillbaka! Den här gången är han i New York, och har tillräckligt med pengar och kreditkort för att förvandla den stora staden till sin egen lekplats! Men Kevin kommer inte vara ensam så länge till. De beryktade banditerna Harry och Marv håller fortfarande på att hämta sig efter sitt sista möte med Kevin. De är också på väg till New York med planer på en gigantisk julkupp. Men Kevin gör sig beredd att ta emot dem med en rad fällor som de klumpiga banditerna sent kommer att glömma!

Skådespelare

Actor Tim Curry

Tim Curry

Actor Joe Pesci

Joe Pesci

Actor Macaulay Culkin

Macaulay Culkin

Actor Daniel Stern

Daniel Stern

Actor Catherine O'Hara

Catherine O'Hara

Actor John Heard

John Heard

Actor Devin Ratray

Devin Ratray

Actor Brenda Fricker

Brenda Fricker

Officiell trailer

Ensam hemma 2 - Vilse i New York 1992 Streama online

För de av er som letar efter ett fantastiskt sätt att streama Ensam hemma 2 - Vilse i New York online, har ni kommit till rätt ställe. På swe-filmer.se kan du enkelt hitta denna ikoniska komedi från 1992 och uppleva Kevin McCallisters otroliga äventyr i New York. Bara några klick bort kan du njuta av denna klassiker i bekvämligheten av ditt eget hem.

Oavsett om du är en långväga fan av Ensam hemma-serien eller om detta är din första gång att se den, kommer Ensam hemma 2 - Vilse i New York att underhålla dig från första stund. På swe-filmer.se kan du streama filmen i utmärkt kvalitet, vilket ger dig en optimal upplevelse. Så varför vänta? Boka in din filmkväll och låt äventyret börja!

Att streama Ensam hemma 2 - Vilse i New York online på swe-filmer.se är det perfekta sättet att återuppleva denna klassiska familjekomedi. Med ett enkelt gränssnitt och en stor filmbibliotek är swe-filmer.se ett utmärkt val för att streama denna älskade film och många fler underhållande titlar.

Ensam hemma 2 - Vilse i New York

Ensam hemma 2 - Vilse i New York Sverige

För alla filmälskare i Sverige, har vi ett riktigt guldkorn att presentera – Ensam hemma 2 - Vilse i New York. Denna älskade klassiker från 1992 har underhållit familjer i årtionden och nu kan du enkelt ta del av äventyret på swe-filmer.se. Oavsett om du är en gammal fan eller om det är din första gång, kommer denna film garanterat att bjuda på härliga skratt och oförglömliga ögonblick.

På swe-filmer.se kan du streama Ensam hemma 2 - Vilse i New York i bästa möjliga kvalitet, så att du kan uppleva varje rolig detalj och Kevin McCallisters listiga tricks på bästa sätt. Dessutom kan du njuta av denna ikoniska film när och var du vill, tack vare den smidiga streamingtjänsten.

Så varför inte samla familjen eller vännerna och upplev magin av Ensam hemma 2 - Vilse i New York på nytt? På swe-filmer.se väntar ett äventyr du sent kommer att glömma, och med några få klick kan du göra denna klassiker till en del av din filmkväll.

Titta på Ensam hemma 2 - Vilse i New York Gratis

För den ultimata filmupplevelsen behöver du inte längre lämna ditt hem eller spendera en förmögenhet. På swe-filmer.se kan du titta på den ikoniska komedin Ensam hemma 2 - Vilse i New York helt gratis. Den här storslagna familjefilmen från 1992 har underhållit generationer av biobesökare, och nu är det din tur att njuta av äventyret.

På swe-filmer.se kan du lätt hitta Ensam hemma 2 - Vilse i New York i utmärkt kvalitet, utan några besvärliga registreringar eller dolda avgifter. Allt du behöver göra är att logga in, hitta filmen och låta Kevin McCallister föra dig rakt in i det spännande och roliga äventyret i New York.

Oavsett om du vill återuppleva denna klassiker eller om du är helt ny för Ensam hemma-serien, kommer du att älska möjligheten att titta på Ensam hemma 2 - Vilse i New York gratis på swe-filmer.se. Så samla familjen, gör det mysigt och låt äventyret börja!

Var kan jag se Ensam hemma 2 - Vilse i New York

Om du letar efter det perfekta stället att se den älskade komedin Ensam hemma 2 - Vilse i New York, behöver du inte leta längre än swe-filmer.se. Denna ikoniska film från 1992 har underhållit familjer i årtionden, och nu kan du enkelt ta del av äventyret när och var du vill, tack vare den smidiga streamingtjänsten på swe-filmer.se.

Oavsett om du är en långväga fan av Ensam hemma-serien eller om detta är din första gång att se den, kommer du att älska möjligheten att dyka rakt in i Kevin McCallisters otroliga äventyr i New York. På swe-filmer.se kan du se filmen i utmärkt kvalitet, vilket ger dig en optimal upplevelse från första stund.

Så varför inte göra det till en familjekväll och se Ensam hemma 2 - Vilse i New York tillsammans? På swe-filmer.se kan du enkelt hitta denna klassiska komedi och låta äventyret börja. Oavsett om du vill skratta, spänna eller bara njuta av en ikonisk film, är swe-filmer.se den perfekta platsen att se Ensam hemma 2 - Vilse i New York.

Ensam hemma 2 - Vilse i New York

Rollistan Ensam hemma 2 - Vilse i New York

För att uppleva den fullständiga magin av Ensam hemma 2 - Vilse i New York, måste vi först lära känna den talangfulla rollbesättningen som ger liv åt denna älskade film. I huvudrollen ser vi den unga skådespelaren Macaulay Culkin, som briljerar i rollen som den listiga och uppfinningsrika Kevin McCallister.

Men det är inte bara Culkin som får oss att skratta och engagera oss i berättelsen. Joe Pesci och Daniel Stern är helt outstanding som de två klumpiga banditerna Harry och Marv, vars ständiga misslyckanden att fånga Kevin skapar många av filmens mest hisnande och roliga ögonblick.

Rollistan i Ensam hemma 2 - Vilse i New York är verkligen stjärnstuddad, med starka biroller av skådespelare som Catherine O'Hara, John Heard och Tim Curry. Varje medlem av ensemblen bidrar med sin unika talang och ger filmen dess speciella charm och underhållningsvärde. Så när du streamer denna klassiker på swe-filmer.se, kan du verkligen uppskatta den enastående rollbesättningen som ger liv åt denna ikoniska film.

Handlingen Ensam hemma 2 - Vilse i New York

Ensam hemma 2 - Vilse i New York bjuder på ett otroligt äventyr som du sent kommer att glömma. Filmen följer den unge Kevin McCallister, som av misstag blir lämnad ensam av sin familj under en semester i New York. Men den här gången är Kevin inte bara ensam hemma – han är ensam i den stora staden!

Upplev magin av Ensam hemma 2 - Vilse i New York på swe-filmer.se

Bästa filmälskare! Är du redo att återuppleva magin av den ikoniska komedin Ensam hemma 2 - Vilse i New York? På swe-filmer.se kan du streama denna älskade familjefilm från 1992 när som helst och var som helst. Oavsett om du vill titta på Ensam hemma 2 - Vilse i New York gratis eller bara njuta av den på nytt, har swe-filmer.se allt du behöver. Med ett par klick kan du dyka rakt in i Kevin McCallisters hisnande äventyr i New York, komplett med den fantastiska rollistan och de oförglömliga skrattsalvorna. Låt swe-filmer.se föra dig till denna klassiska film och upplev den som aldrig förr.

10 liknande filmer:

  1. Robot Dreams
  2. Papá o Mamá
  3. Skal - Fight for Survival
  4. She Came to Me
  5. Flykten från kycklingfabriken
  6. Shrek 2
  7. Megamind och Undergångssyndikatet
  8. Monsters, Inc.
  9. Encanto
  10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 9185
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.7 tyder på att Ensam hemma 2 - Vilse i New York är ett måste för fans av Komedi.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

damVod1

Ensam hemma 2 - Vilse i New York med ett betyg på 6.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 00m
avatar

KarTofel

Betyget 6.7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

RevJace

Ensam hemma 2 - Vilse i New York Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.7 talar för sig själv.
avatar

StreamStina

Ensam hemma 2 - Vilse i New York var lite långsam i starten men blev så bra!
avatar

ThrillerTove

Varför kan inte fler filmer vara som Ensam hemma 2 - Vilse i New York? 🤔
avatar

QueerQuincy

Ensam hemma 2 - Vilse i New York levererar skratt, tårar och allt däremellan
avatar

ZanyZoe

Ensam hemma 2 - Vilse i New York tar film till nya höjder, fantastiskt jobbat