close icon
page-title
Alice i Underlandet
Alice i Underlandet

Detaljer

 • Originaltitel: Alice in Wonderland
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Walt Disney Productions

Titta på Alice i Underlandet 1951 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.2
5659Betyg
date1951
date1h 15m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |4 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |4 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |4 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |4 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  matixd

  |4 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  DokisDennis

  |9 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  blåbärSky

  |9 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  MuriVOD12

  |9 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  glödandeStjärna

  |13 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Indholdsfortegnelse

Alice i Underlandet Dreamfilm Svenska Streama Gratis

Älskar du klassiska swe-filmer? Då får du inte missa att streama den fantastiska drömfilmen Alice i Underlandet från 1951 gratis online. Denna magiska animerade film tar dig med på ett surrealistiskt äventyr genom ett underligt underland, där ingenting är vad det verkar vara.

Alice i Underlandet är baserad på Lewis Carrolls klassiska barnbok med samma namn och följer den nyfikna flickan Alice, som trillar ner i ett kaninhål och hamnar i ett förunderligt rike befolkat av pratande djur. Där möter hon bland annat den vita kaninen, den tokiga hattenmakaren och den busiga katten Cheshire.

Filmen är ett mästerverk inom animering och Disney har verkligen lyckats föra Carrolls fantastiska värld till liv på vita duken. Med sina färgstarka miljöer, udda figurer och roliga musiknummer är detta en riktig drömfilm för både barn och vuxna.

Alice i Underlandet hade biopremiär 28.07.1951 och blev en stor framgång för Disney. Den Oscarbelönades för bästa musik och har sedan dess blivit en älskad klassiker. Missa inte chansen att titta på den gratis!

Alice i Underlandet

Alice i Underlandet Swefilm Streama Online Sverige

Är du på jakt efter en magisk och underhållande svenska film att streama online? Då ska du titta på den animerade klassikern Alice i Underlandet från 1951. Denna swefilm bjuder på ett fantastiskt äventyr genom ett förunderligt underland fullt av excentriska figurer och tokiga upptåg.

Filmen följer den nyfikna Alice, som följer efter den vita kaninen ner i ett djupt kaninhål och hamnar i ett konstigt rike befolkat av pratande djur. Där träffar hon bland annat Den gäckande katten Cheshire, Den tokiga hattenmakaren och Hjärter knekt. Miljön i Underlandet är som tagen ur en mardröm eller fantasi, med svampar som bord, pratande blommor och ett leende kattgrin som svävar fritt i luften.

Disney gjorde ett fantastiskt jobb med att överföra den absurda och roliga stämningen från Lewis Carrolls bok till filmduken. Med sina färgglada bakgrunder, catchiga sånger och skruvade figurer är detta en riktig drömfilm för både stora och små. Perfekt för en trevlig filmkväll!

Du kan enkelt streama Alice i Underlandet gratis online på svenska. Filmen passar utmärkt för hela familjen och garanterar skratt och underhållning.

Alice i Underlandet Titta På Film Gratis Online Svbland

Letar du efter en rolig och annorlunda film att titta på gratis online? Då rekommenderar jag varmt den klassiska animerade filmen Alice i Underlandet från 1951. Denna skruvade film utspelar sig i ett surrealistiskt underland och bjuder på massor av tokiga upplevelser och excentriska figurer. Perfekt underhållning för hela familjen!

Handlingen följer flickan Alice, som följer efter en försenad vit kanin ner i ett djupt kaninhål och hamnar i ett märkligt rike befolkat av konstiga varelser. Där träffar hon bland annat Den gäckande katten Cheshire, Den tokiga hattenmakaren och de elaka hjärter knektarna. Allt i Underlandet verkar vara på sned - svampar används som bord, katter kan le brett utan kropp och ingenting är vad det verkar vara.

Disney gjorde ett fantastiskt jobb med att fånga den galna stämningen från boken i filmversionen. Med sina färgstarka miljöer, roliga figurer och catchiga sånger är det här en riktig drömfilm. Perfekt för en trevlig kväll med hela familjen!

Alice i Underlandet går att streama gratis online med svenska röster. Det är bara att sätta på filmen och följa med på ett tokigt äventyr i Wonderland. Missa inte denna tecknade pärla!

Alice i Underlandet Full Gratis Film 28.07.1951

Den klassiska animerade filmen Alice i Underlandet från 1951 går att se gratis online i sin fulla längd. Missa inte chansen att se denna tidlösa Disneyfilm om flickan Alice som hamnar i ett underligt sagoland befolkat av udda figurer. En riktig drömfilm för hela familjen!

Handlingen följer den nyfikna Alice, som följer en försenad vit kanin ner i ett djupt kaninhål och plötsligt befinner sig i ett annorlunda rike där ingenting är vad det verkar vara. Där träffar hon bland annat Den tokiga hattenmakaren, Den gäckande katten Cheshire och de elaka hjärter knektarna. Miljön i Underlandet är som tagen ur en dröm eller mardröm, med svampar som används som bord och blommor som kan prata.

Disney lyckades på ett fantastiskt sätt föra över den galna och roliga stämningen från boken till bioduken. Med sina färgglada miljöer, udda figurer och catchiga sånger är detta en riktig pärla för både barn och vuxna. Perfekt för en trevlig filmkväll!

Alice i Underlandet, som hade premiär 28.07.1951, går att se i sin helhet gratis online. Det är bara att sätta på denna guldåldersklassiker och följa med flickan Alice på hennes äventyr i ett annorlunda sagoland!

Alice i Underlandet

Alice i Underlandet Swesub Streama Hela Filmen

Den fantastiska Disneyfilmen Alice i Underlandet från 1951 går att streama online med svenska undertexter. Följ med den modiga Alice när hon trillar ner i ett kaninhål och hamnar i ett magiskt sagoland befolkat av tokiga figurer. En riktig drömfilm för hela familjen!

Filmen utspelar sig i Underlandet, ett konstigt rike där ingenting är som det brukar. Där träffar Alice bland annat Den gäckande katten Cheshire, Tokiga hattenmakaren och de elaka hjärter knektarna. Med svampar som används som bord, blommor som kan prata och kattgrin som svävar fritt är Underlandet som en absurd drömvärld där allt kan hända.

Disney lyckades på ett fantastiskt sätt föra över den galna stämningen från boken till filmduken. Med sina färgglada miljöer, roliga figurer och catchiga sånger är Alice i Underlandet en tidlös klassiker för hela familjen. Perfekt för en trevlig och annorlunda filmkväll!

Missa inte chansen att streama denna guldåldersklassiker i sin helhet med svenska undertexter. Följ med Alice på hennes tokiga äventyr i det magiska Underlandet!

Alice i Underlandet Online Film Svenska Gratis

Den älskade klassikern Alice i Underlandet från Walt Disney går att se som gratis online film med svenskt tal. Följ med Alice när hon trillar ner i ett kaninhål och hamnar i ett underligt sagoland fylld av galna och färgglada figurer. Perfekt familjeunderhållning!

Handlingen utspelar sig i Underlandet, ett bisarrt rike där ingenting är som det brukar. Här möter Alice udda figurer som Den leende katten Cheshire, Tokiga hattenmakaren och de elaka hjärter knektarna. Med svampar som används som bord, blommor som kan prata och kattgrin som svävar fritt är Underlandet som en absurd drömvärld.

Disney gjorde ett fantastiskt jobb med att föra över den roliga och annorlunda stämningen från boken till bioduken. Med sina färgglada miljöer, catchiga sånger och skruvade karaktärer är detta en riktig drömfilm för hela familjen. Perfekt för en annorlunda och underhållande filmkväll!

Se denna tidlösa klassiker gratis online med svenskt tal. Följ med Alice på äventyr i det underliga och magiska Underlandet - en filmupplevelse utöver det vanliga för både stora och små!

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 5659

Dela