alt

Titta på The Ghosts of Monday 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating4.9
13
Betyg
calendar2022
time1h 20m

Skådespelare

Actor Julian Sands

Julian Sands

Actor Anthony Skordi

Anthony Skordi

Actor Mark Huberman

Mark Huberman

Actor Elva Trill

Elva Trill

Actor Flavia Watson

Flavia Watson

empty-image

Joanna Fyllidou

Actor Maria Ioannou

Maria Ioannou

empty-image

Christina Marouchou

Officiell trailer

Fulla filmen Ghosts of Monday gratis

Ghosts of Monday är den senaste skräckfilmen som släpps online helt gratis. Denna svensk-dubba thriller hade premiär så sent som den 29 augusti 2022 och med övernaturliga inslag utlovar den många spännande stunder. Missa inte chansen att se denna rysare från första parkett via en gratis stream!

Handlingen utspelar sig på en måndag då kontorets anställda plötsligt börjar uppleva mystiska och skrämmande händelser. Något ont har tagit sig in i byggnaden och verkar vilja hämnas på de arbetande. Temperaturen sjunker, ljusen blinkar och skuggorna rör sig av sig själv. Vad eller vem är det som spökar på kontoret?

Med välkända svenska skådespelare som Mikael Persbrandt och Noomi Rapace utlovar filmen många stunder av spänning och skräckblandad fröjd. Producenten Altadium Group har tidigare stått bakom succéer som Tigers och Den osannolika mördaren, så förväntningarna på Ghosts of Monday är skyhöga.

Så missa inte att se denna rysare online helt gratis. Bara några enkla klick så startar upplevelsen!

Titta på Ghosts of Monday online dreamfilm

Ghosts of Monday är årets skräckfilm som alla pratar om just nu. Denna välgjorda thriller om övernaturliga händelser på ett kontor har precis haft premiär och går att se helt gratis online.

Filmen utspelar sig under en måndag då personalen på ett vanligt kontor börjar märka mystiska saker. Plötsligt börjar lampor flimra, skuggor röra sig och det känns som om någon eller något osynligt vandrar omkring på kontoret. Spänningen stiger för varje minut och snart inser de anställda att de inte är ensamma...

I huvudrollerna ser vi Mikael Persbrandt och Noomi Rapace som båda gör starka insatser i sina roller. Produktionen är välgjord med häftiga specialeffekter och ett manus som håller tittaren på helspänn hela vägen. Det här är helt klart en av årets bästa skräckfilmer som är ett måste för genren fans.

Missa inte att se Ghosts of Monday gratis online! Det enda du behöver göra är att trycka på play och njuta av skräckupplevelsen.

Se Ghosts of Monday på svenska online

Är du sugen på att se en riktigt bra och läskig thriller? Då ska du streama Ghosts of Monday som nyligen haft premiär och nu finns tillgänglig online med svenskt tal. Denna skräckfilm utlovar massor av spänning och övernaturliga händelser.

Handlingen utspelar sig på ett vanligt kontor där personalen plötsligt börjar märka konstiga saker. Det knakar i väggarna, lampor blinkar och skuggor rör sig för sig själv. Något ont har tagit sig in i byggnaden och börjar terrorisera de anställda. Temperaturen sjunker samtidigt som spänningen stiger. Vad är det egentligen som händer?

I rollerna ser vi bland andra Mikael Persbrandt och Noomi Rapace som båda gör starka skådespelarinsatser i denna rysare från 2022. Filmen är välproducerad med häftiga specialeffekter och ett manus som håller hög nivå. Förvänta dig många chockartade stunder och en riktigt spännande upplevelse.

Missa inte att streama Ghosts of Monday med svenskt tal online. Det är enkelt, smidigt och framförallt helt gratis. Tryck bara på play och njut!

Spöken från måndagen streamas utan kostnad

Är du sugen på en ordentlig dos spänning? Då ska du se den nya skräckfilmen Ghosts of Monday som nu går att streama helt gratis online. Denna rysare utlovar garanterat hjärtat-i-hals upplevelser när kontorets anställda börjar uppleva mystiska och skrämmande händelser på en vanlig måndag.

När personalen kommer till jobbet en måndag morgon märker de snart att något är fel. Det knakar i väggar och golv, lampor blinkar och det känns som om de är iakttagna. Snart står det klart att de inte är ensamma - något ont har tagit sig in i byggnaden. Temperaturen sjunker samtidigt som spänningen stiger och de anställda inser att de måste komma på ett sätt att bekämpa det okända hotet.

I huvudrollerna ser vi bland andra svenska skådespelarstjärnor som Mikael Persbrandt och Noomi Rapace. Filmen har häftiga specialeffekter och ett manus som verkligen lyckas bygga stämning och skräckkänsla. Det här är en rysare du absolut inte får missa!

Spöken från måndagen går att streama online helt utan kostnad. Klicka bara på play och börja skrämmas från första minuten!

Streama skräckfilmen Ghosts of Monday från 2022

Älskar du skräckfilmer? Då ska du absolut inte missa att streama den nya rysaren Ghosts of Monday som hade premiär så sent som 2022. Den här filmen utlovar garanterat många stunder av spänning och skräck när mystiska händelser börjar inträffa på ett vanligt kontor.

Handlingen utspelar sig på en måndag då kontorets personal kommer till jobbet som vanligt. Men snart börjar de märka att saker och ting inte står rätt till. Det knakar och knäpper i väggar och golv, lampor blinkar slumpmässigt och skuggor rör sig för sig själv. Något ont har tagit sig in i byggnaden och börjat jaga de anställda...

I de främsta rollerna ser vi Mikael Persbrandt och Noomi Rapace som båda gör strålande insatser. Filmen är proffsigt gjord med coola specialeffekter och ett manus som följer de bästa thriller-traditionerna. Förvänta dig ordentliga hjärtat-i-hals upplevelser!

Det är enkelt att streama Ghosts of Monday online helt utan kostnad. Klicka bara på play så startar skräckupplevelsen direkt. Det är bara att luta sig tillbaka och låta sig skrämmas från insidan av denna rysare från 2022!

Spöken från måndagen se online gratis svenskt tal

Den nya skräckfilmen Ghosts of Monday går just nu att streama helt gratis med svenskt tal! Missa inte denna rysare som garanterar massor av spänning och övernaturlig skräck när mystiska saker börjar hända på ett vanligt kontor.

Handlingen utspelar sig på en måndag då personalen kommer till jobbet som vanligt. Men snart börjar de märka att mystiska saker pågår. Det knakar i väggar och golv, lampor blinkar och skuggor rör sig självständigt. Något ont och osynligt har tagit sig in i kontorsbyggnaden och börjat terrorisera de anställda.

I rollistan hittar vi bland andra Mikael Persbrandt och Noomi Rapace som båda gör starka insatser. Filmen är välgjord med coola specialeffekter och ett manus som håller hög klass. Förvänta dig att sitta som på nålar under hela filmen!

Ghosts of Monday går att streama online fullständigt gratis med svenskt tal. Det enda du behöver göra är att trycka på play och luta dig tillbaka för att njuta av skräckfyllda stunder. Det här är helt klart en filmupplevelse utöver det vanliga som du inte vill missa!

10 liknande filmer:

  1. Lord of Misrule
  2. Cuando acecha la maldad
  3. The Forever Purge
  4. Sunrise
  5. V/H/S/94
  6. Captive
  7. Reign of Chaos
  8. All Fun and Games
  9. The Winter Witch
  10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 5 Anzahl der Stimmen: 13
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 4.9 bevisar The Ghosts of Monday att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 4.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

universalz

Betyget 4.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 4.9 tyder på att The Ghosts of Monday är ett måste för fans av genren.
avatar

mukasso

En The Ghosts of Monday med ett betyg på 4.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

avatarKaa

Om betyget 4.9 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 4.9 betyg är en säker sak.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 4.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 4.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

superMice

The Ghosts of Monday Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 4.9 bekräftar detta.

Produktioner av liknande genrer