close icon
page-title
The Ghosts of Monday
The Ghosts of Monday

Detaljer

 • Originaltitel: The Ghosts of Monday
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Cypern
 • Regissör: Altadium Group

Titta på The Ghosts of Monday 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star5.6
21Betyg
date2022
date1h 20m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |2 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  blåbärSky

  |1 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  DokisDennis

  |5 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |6 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |8 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |11 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  VerklighetenVera

  |11 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |13 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  matixd

  |13 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  MuriVOD12

  |13 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Fulla filmen Ghosts of Monday gratis

Ghosts of Monday är den senaste skräckfilmen som släpps online helt gratis. Denna svensk-dubba thriller hade premiär så sent som den 29 augusti 2022 och med övernaturliga inslag utlovar den många spännande stunder. Missa inte chansen att se denna rysare från första parkett via en gratis stream!

Handlingen utspelar sig på en måndag då kontorets anställda plötsligt börjar uppleva mystiska och skrämmande händelser. Något ont har tagit sig in i byggnaden och verkar vilja hämnas på de arbetande. Temperaturen sjunker, ljusen blinkar och skuggorna rör sig av sig själv. Vad eller vem är det som spökar på kontoret?

Med välkända svenska skådespelare som Mikael Persbrandt och Noomi Rapace utlovar filmen många stunder av spänning och skräckblandad fröjd. Producenten Altadium Group har tidigare stått bakom succéer som Tigers och Den osannolika mördaren, så förväntningarna på Ghosts of Monday är skyhöga.

Så missa inte att se denna rysare online helt gratis. Bara några enkla klick så startar upplevelsen!

The Ghosts of Monday

Titta på Ghosts of Monday online dreamfilm

Ghosts of Monday är årets skräckfilm som alla pratar om just nu. Denna välgjorda thriller om övernaturliga händelser på ett kontor har precis haft premiär och går att se helt gratis online.

Filmen utspelar sig under en måndag då personalen på ett vanligt kontor börjar märka mystiska saker. Plötsligt börjar lampor flimra, skuggor röra sig och det känns som om någon eller något osynligt vandrar omkring på kontoret. Spänningen stiger för varje minut och snart inser de anställda att de inte är ensamma...

I huvudrollerna ser vi Mikael Persbrandt och Noomi Rapace som båda gör starka insatser i sina roller. Produktionen är välgjord med häftiga specialeffekter och ett manus som håller tittaren på helspänn hela vägen. Det här är helt klart en av årets bästa skräckfilmer som är ett måste för genren fans.

Missa inte att se Ghosts of Monday gratis online! Det enda du behöver göra är att trycka på play och njuta av skräckupplevelsen.

Se Ghosts of Monday på svenska online

Är du sugen på att se en riktigt bra och läskig thriller? Då ska du streama Ghosts of Monday som nyligen haft premiär och nu finns tillgänglig online med svenskt tal. Denna skräckfilm utlovar massor av spänning och övernaturliga händelser.

Handlingen utspelar sig på ett vanligt kontor där personalen plötsligt börjar märka konstiga saker. Det knakar i väggarna, lampor blinkar och skuggor rör sig för sig själv. Något ont har tagit sig in i byggnaden och börjar terrorisera de anställda. Temperaturen sjunker samtidigt som spänningen stiger. Vad är det egentligen som händer?

I rollerna ser vi bland andra Mikael Persbrandt och Noomi Rapace som båda gör starka skådespelarinsatser i denna rysare från 2022. Filmen är välproducerad med häftiga specialeffekter och ett manus som håller hög nivå. Förvänta dig många chockartade stunder och en riktigt spännande upplevelse.

Missa inte att streama Ghosts of Monday med svenskt tal online. Det är enkelt, smidigt och framförallt helt gratis. Tryck bara på play och njut!

Spöken från måndagen streamas utan kostnad

Är du sugen på en ordentlig dos spänning? Då ska du se den nya skräckfilmen Ghosts of Monday som nu går att streama helt gratis online. Denna rysare utlovar garanterat hjärtat-i-hals upplevelser när kontorets anställda börjar uppleva mystiska och skrämmande händelser på en vanlig måndag.

När personalen kommer till jobbet en måndag morgon märker de snart att något är fel. Det knakar i väggar och golv, lampor blinkar och det känns som om de är iakttagna. Snart står det klart att de inte är ensamma - något ont har tagit sig in i byggnaden. Temperaturen sjunker samtidigt som spänningen stiger och de anställda inser att de måste komma på ett sätt att bekämpa det okända hotet.

Spöken från måndagen går att streama online helt utan kostnad. Klicka bara på play och börja skrämmas från första minuten!

Streama skräckfilmen Ghosts of Monday från 2022

Älskar du skräckfilmer? Då ska du absolut inte missa att streama den nya rysaren Ghosts of Monday som hade premiär så sent som 2022. Den här filmen utlovar garanterat många stunder av spänning och skräck när mystiska händelser börjar inträffa på ett vanligt kontor.

Handlingen utspelar sig på en måndag då kontorets personal kommer till jobbet som vanligt. Men snart börjar de märka att saker och ting inte står rätt till. Det knakar och knäpper i väggar och golv, lampor blinkar slumpmässigt och skuggor rör sig för sig själv. Något ont har tagit sig in i byggnaden och börjat jaga de anställda...

I de främsta rollerna ser vi Mikael Persbrandt och Noomi Rapace som båda gör strålande insatser. Filmen är proffsigt gjord med coola specialeffekter och ett manus som följer de bästa thriller-traditionerna. Förvänta dig ordentliga hjärtat-i-hals upplevelser!

Det är enkelt att streama Ghosts of Monday online helt utan kostnad. Klicka bara på play så startar skräckupplevelsen direkt. Det är bara att luta sig tillbaka och låta sig skrämmas från insidan av denna rysare från 2022!

Spöken från måndagen se online gratis svenskt tal

Den nya skräckfilmen Ghosts of Monday går just nu att streama helt gratis med svenskt tal! Missa inte denna rysare som garanterar massor av spänning och övernaturlig skräck när mystiska saker börjar hända på ett vanligt kontor.

Handlingen utspelar sig på en måndag då personalen kommer till jobbet som vanligt. Men snart börjar de märka att mystiska saker pågår. Det knakar i väggar och golv, lampor blinkar och skuggor rör sig självständigt. Något ont och osynligt har tagit sig in i kontorsbyggnaden och börjat terrorisera de anställda.

I rollistan hittar vi bland andra Mikael Persbrandt och Noomi Rapace som båda gör starka insatser. Filmen är välgjord med coola specialeffekter och ett manus som håller hög klass. Förvänta dig att sitta som på nålar under hela filmen!

Ghosts of Monday går att streama online fullständigt gratis med svenskt tal. Det enda du behöver göra är att trycka på play och luta dig tillbaka för att njuta av skräckfyllda stunder. Det här är helt klart en filmupplevelse utöver det vanliga som du inte vill missa!

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 21

Dela