alt

Titta på A Quiet Place Part II 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.5
5 972
Betyg
calendar2021
time1h 37m
Efter de dödliga händelserna i hemmet måste familjen Abbott nu möta farorna i omvärlden när de fortsätter sin kamp för överlevnad i tysthet. När de blir tvingade att ge sig ut i det okända, inser de snabbt att varelserna som reagerar på ljud inte är det enda hotet som lurar bortom sandstigen.

Skådespelare

Actor Noah Jupe

Noah Jupe

Actor Scoot McNairy

Scoot McNairy

Actor Cillian Murphy

Cillian Murphy

Actor Emily Blunt

Emily Blunt

Actor Djimon Hounsou

Djimon Hounsou

Actor John Krasinski

John Krasinski

Actor Okieriete Onaodowan

Okieriete Onaodowan

Actor Wayne Duvall

Wayne Duvall

Officiell trailer

Siehe auch

A Quiet Place del 2 streama online

A Quiet Place del 2 är uppföljaren till skräckfilmen A Quiet Place från 2018 som blev en stor succé. Den utspelar sig strax efter händelserna i första filmen och fokuserar på Abbottfamiljen när de nu måste möta de faror som finns utanför deras hem samtidigt som de kämpar för att överleva i tystnad.

I del 2 får vi följa Evelyn och hennes barn när de tvingas ge sig ut i den stora världen. De upptäcker snabbt att varelserna som jagar efter ljud inte är det enda hotet som lurar där ute. De måste konfrontera sina egna rädslor och kämpa för sin överlevnad i tystnad.

Om du gillade den första filmen kommer du garanterat att vilja se uppföljaren också. A Quiet Place del 2 streamas nu på swe-filmer helt gratis. Spännande underhållning för hela familjen!

Streama A Quiet Place del 2 gratis redan idag!

A Quiet Place Part II

A Quiet Place del 2 swe-filmer gratis

A Quiet Place del 2 har nu premiär på bio men den går också att streama helt gratis på nätet för den som inte vill gå på bio under rådande omständigheter.

Filmen är en direkt uppföljare till succén A Quiet Place från 2018 och utspelar sig strax efter de hemska händelserna i första filmen. Vi får återigen följa familjen Abbott, denna gång ledda av mamman Evelyn som tvingas ut i den farliga världen för att rädda sina barn.

A Quiet Place del 2 är en riktigt bra skräckfilm som garanterat kommer få publiken att hoppa till i fåtöljerna.

Vill du se den spännande uppföljaren men inte gå på bio? Inga problem! Filmen går att streama helt gratis på swe-filmer redan nu. Perfekt för en kväll hemma framför TV:n.

Titta på A Quiet Place del 2 svenska online

Är du sugen på att se den efterlängtade uppföljaren till skräcksuccén A Quiet Place? Nu behöver du inte längre gå till biografen för att se A Quiet Place del 2, utan kan istället titta på den svenska online helt gratis!

I del 2 får vi återigen följa Abbottfamiljen i deras kamp för överlevnad i en värld full av faror. När de tvingas lämna sitt hem möter de nya hot, både i form av de ljudkänsliga varelserna och desperate överlevare ute i världen.

Skådespelarna Emily Blunt, Millicent Simmonds och Noah Jupe är alla tillbaka i sina roller i denna spännande uppföljare till 2018 års succé. Missa inte chansen att titta på A Quiet Place del 2 svenska online redan idag!

Streama A Quiet Place del 2 på svenska gratis

 • Spännande skräckfilm med Emily Blunt
 • Uppföljare till succén A Quiet Place från 2018
 • Går att streama helt gratis online

A Quiet Place del 2 har nu premiär och går att streama på svenska gratis på nätet! Filmen utspelar sig strax efter händelserna i den första filmen och vi får återigen följa Abbottfamiljen i deras kamp för överlevnad.

I del 2 tvingas de konfrontera nya faror när de ger sig ut från sitt hem, både i form av de ljudkänsliga varelserna och desperata överlevare. Det blir en intensiv kamp för att överleva under stark tystnad.

Missa inte chansen att streama A Quiet Place del 2 på svenska redan idag! Perfekt filmkväll hemma för skräckfantaster.

A Quiet Place Part II

Se A Quiet Place del 2 dreamfilm swe-sub

A Quiet Place del 2 har nu premiär och går att se på Dreamfilm med swe-sub för den som inte vill gå på bio. Filmen är den efterlängtade uppföljaren till skräcksuccén från 2018 och vi får återigen följa Abbottfamiljen i deras kamp för överlevnad.

Handlingen utspelar sig strax efter händelserna i första filmen. Familjen tvingas nu lämna sitt hem och möter nya faror i den tysta världen utanför. Både i form av de ljudkänsliga varelserna som jagar dem och desperata överlevare.

Se A Quiet Place del 2 på Dreamfilm med swe-sub och njut av den spännande uppföljaren i lugn och ro hemma i TV-soffan. Perfekt filmkväll för skräckfantaster!

A Quiet Place del 2 helfilm stream online

Den efterlängtade uppföljaren till skräcksuccén A Quiet Place har nu äntligen premiär! A Quiet Place del 2 streamas nu online så att du kan se hela filmen hemma från soffan.

Handlingen utspelar sig direkt efter händelserna i första filmen då Abbottfamiljen tvingas lämna sitt hem. I den tysta världen utanför väntar många faror i form av både de ljudkänsliga varelserna och desperate överlevare.

Skådespelarna Emily Blunt, Millicent Simmonds och Noah Jupe är alla tillbaka i sina roller för att ge liv åt den här intensiva uppföljaren. Missa inte chansen att streama A Quiet Place del 2 online och se hela filmen redan idag!

10 liknande filmer:

 1. Meg, deg & Frank
 2. Deep Fear
 3. The Remaining
 4. Skal - Fight for Survival
 5. Cuando acecha la maldad
 6. Planet Dune
 7. Out of Darkness
 8. Stopmotion
 9. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 10. Saw X
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 5972
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.5 tyder på att A Quiet Place Part II är ett måste för fans av Skräck.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som A Quiet Place Part II med betyget 7.5, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.5 för A Quiet Place Part IIbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter A Quiet Place Part II. Betyget 7.5 bekräftar bara detta
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 37m. Rekommenderas varmt.
avatar

mukasso

En A Quiet Place Part II med ett betyg på 7.5 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.5 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.5 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.5, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MovieFilmer

A Quiet Place Part II Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.5 antyder att du kommer att bli nöjd.