Titta på Harry Potter och den flammande bägaren 2005 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.8
19 805
Betyg
calendar2005
time2h 37m
När den flammande bägaren väljer ut Harry Potter som en av deltagarna i Den Magiska Trekampen tvingas han tävla mot två andra magiskolor i en stenhård kamp om evig ära. Men Harry anmälde sig inte ens som kandidat… så vem såg till att han kunde väljas? Harry blir tvungen att slåss mot en livsfarlig, eldsprutande drake, möta onda vattendemoner och ta sig igenom en farlig, förtrollad labyrint – och alltihop bara för att sedan hamna i klorna på Han-Som-Inte-Får-Nämnas-Vid-Namn.

Skådespelare

Actor Gary Oldman

Gary Oldman

Actor Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Actor Emma Watson

Emma Watson

Actor Ralph Fiennes

Ralph Fiennes

Actor Brendan Gleeson

Brendan Gleeson

Actor Jason Isaacs

Jason Isaacs

Actor Robert Pattinson

Robert Pattinson

Actor Maggie Smith

Maggie Smith

Officiell trailer

Siehe auch

Harry Potter och den flammande bägaren (2005)

Harry Potter och den flammande bägaren är den fjärde filmen i den populära Harry Potter-serien baserad på J.K. Rowlings bästsäljande böcker. Filmen hade biopremiär 2005 och är en spännande fantasyäventyr perfekt för hela familjen.

Titta på Harry Potter och den flammande bägaren online

Den fjärde filmen i Harry Potter-serien är nu tillgänglig för streaming online. I Harry Potter och den flammande bägaren deltar Harry i den farliga trevningstävlingen efter att blivit oväntat utvald som deltagare från Hogwarts. Tillsammans med sina vänner Ron och Hermione utforskar Harry den mystiska turneringens hemligheter samtidigt som mörkrets krafter samlas.

Harry Potter och den flammande bägaren stream gratis

Streama den spännande fantasyfilmen Harry Potter och den flammande bägaren gratis online. Följ med till Hogwarts när Harry ofrivilligt dras in i en livsfarlig tävling mellan de främsta trollkarlsstuderande från tre skolor. Ondskans krafter växer sig allt starkare och Harry måste lista ut vem som ligger bakom.

Harry Potter och den flammande bägaren swefilmer

Den magiska världen i Harry Potter är nu tillgänglig på Swefilmer. I Harry Potter och den flammande bägaren måste Harry tampas med puberteten, kärlek och vänskap samtidigt som han tävlar i den farliga trevningsturneringen. Men allt är inte vad det verkar och mörkrets krafter lurar i skuggorna.

Harry Potter och den flammande bägaren TV streaming

Missa inte möjligheten att streama Harry Potter och den flammande bägaren direkt på din TV. När Harry blir uttagen att tävla för Hogwarts i trevningsturneringen dras han in i en värld av faror och hemligheter. Tillsammans med sina vänner måste Harry avslöja vem som ligger bakom det ondskefulla hotet mot trollkarlsvärlden.

Harry Potter och den flammande bägaren för hela familjen

Den fjärde filmen i Harry Potter-serien är perfekt familjeunderhållning. Följ med tillbaka till Hogwarts och den magiska världen tillsammans med Harry, Ron och Hermione. Upplev spänning och äventyr när Harry tävlar i trevningsturneringen, tampas med tonårsbekymmer och möter hotet från den ondskefulle Lord Voldemort.

Se Harry Potter och den flammande bägaren nu

Streama den populära fantasyfilmen Harry Potter och den flammande bägaren online nu. När Harrys namn oväntat plockas fram ur den flammande bägaren dras han in i en livsfarlig tävling mellan trollkarlsstuderande. Tillsammans med Ron och Hermione måste Harry lösa mysteriet och stoppa de ondskefulla krafter som hotar att förgöra allt han håller kärt.

Harry Potter och den flammande bägaren gratis stream

Upplev äventyr och magi med Harry Potter och hans vänner genom att streama Harry Potter och den flammande bägaren gratis online. När Harry utses att tävla i trevningsturneringen dras han in i en värld av faror och hemligheter. Tillsammans med Ron och Hermione försöker Harry lösa mysteriet med den flammande bägaren innan det är för sent.

10 liknande filmer:

  1. Blue Beetle
  2. Aquaman
  3. The Creator
  4. Kalle och chokladfabriken
  5. Iron Man 2
  6. Black Adam
  7. Craig Before the Creek
  8. Indiana Jones and the Dial of Destiny
  9. Super Mario Bros. Filmen
  10. Harry Potter och de vises sten
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 19805
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 7.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 37m
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.8 tyder på att Harry Potter och den flammande bägaren är ett måste för fans av genren.
avatar

mukasso

En Harry Potter och den flammande bägaren med ett betyg på 7.8 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.8 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

superMice

Harry Potter och den flammande bägaren Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.8 bekräftar detta.
avatar

FilmTitel

Harry Potter och den flammande bägaren Titel med ett betyg på 7.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!