close icon
page-title
The Amazing Spider-Man 2
The Amazing Spider-Man 2

Detaljer

 • Originaltitel: The Amazing Spider-Man 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Columbia Pictures

Titta på The Amazing Spider-Man 2 2014 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.5
12798Betyg
date2014
date2h 21m

Kommenter

 • avatar

  glödandeStjärna

  |11 timer siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  DokisDennis

  |4 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  blåbärSky

  |4 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RealityRasmus

  |5 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |6 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  MuriVOD12

  |6 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  RomantikRonja

  |7 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  matixd

  |10 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  VerklighetenVera

  |12 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |13 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm The Amazing Spider-Man 2 Streama Gratis Online

Är du redo att återvända till Spider-Man världen? The Amazing Spider-Man 2 släpptes på bio den 16 april 2014 och är nu tillgänglig att streama gratis online på Dreamfilm. I den här uppföljaren får vi följa Peter Parker när han fortsätter att utforska sina nya superkrafter som Spindelmannen samtidigt som han tampas med de vanliga tonårsbekymren.

Filmen är fylld med spännande actionscener där Peter använder sina spindelförmågor för att rädda New York från skurkar som Electro och Green Goblin. Vi får också se mer av Peters komplicerade relation till Gwen Stacy. Skådespelarna Andrew Garfield och Emma Stone har fantastisk kemi på duken.

Om du gillade den första The Amazing Spider-Man filmen kommer du garanterat att njuta av den här uppföljaren. Den tar all action och drama till nästa nivå. Perfekt film att streama gratis online för alla superhjältefans!

The Amazing Spider-Man 2

Titta På The Amazing Spider-Man 2 Svenska Swe-filmer

The Amazing Spider-Man 2 är definitivt en av de mest efterlängtade superhjältefilmerna på senare år. Efter succén med den första filmen 2012 var förväntningarna skyhöga på uppföljaren. Och den lever verkligen upp till hype! Nu finns äntligen möjligheten att titta på The Amazing Spider-Man 2 svenska på Swe-filmer.

Om du gillade actionscenerna i första filmen har du mycket att se framemot här. Striden mellan Spider-Man och den eldfängda superskurken Electro är helt magnifik. Dessutom får vi se Peter Parkers relation med Gwen Stacy utvecklas till nya höjder. Skådespelarna Andrew Garfield och Emma Stone bidrar med enorm charm och karisma i sina roller.

The Amazing Spider-Man 2 är en film fylld med spänning, action och drama. Perfekt underhållning att streama online för såväl trogna fans som nykomlingar till Spider-Man världen. Missa inte möjligheten att titta på den svenska versionen på Swe-filmer!

The Amazing Spider-Man 2 Hela Filmen Svenska Dreamfilm

The Amazing Spider-Man 2 är enastående underhållning för både fans och nykomlingar i Marvel-universumet.

Är du redo för ännu mer action och äventyr med din favoritspindelhjälte? Då ska du kolla in The Amazing Spider-Man 2 hela filmen svenska på Dreamfilm. Här får du se över 2 timmar med Spider-Man när han slåss mot superskurkar och tampas med sitt komplicerade kärleksliv.

I den här uppföljaren möter Peter Parker nya utmaningar i form av de eldfarliga skurkarna Electro och Green Goblin. Samtidigt försöker han hålla sin relation med Gwen Stacy vid liv, trots hennes pappas önskan om motsatsen. Det blir många emotionella scener mellan Andrew Garfield och Emma Stone.

Med hisnande actionscener filmad med den allra senaste tekniken är detta en rulle du inte vill missa. The Amazing Spider-Man 2 hela filmen svenska ger dig över 2 timmar med spänning och drama i Spider-Mans värld. En drömfilm för alla fans!

Streama The Amazing Spider-Man 2 Svenska Swe-filmer Gratis

Älskar du superhjältefilmer och Spider-Man? Då kan du inte missa chansen att streama The Amazing Spider-Man 2 svenska helt gratis på Swe-filmer. Här får du se Peter Parker i mer actionfyllda äventyr mot nya skurkar.

 • Hisnande strider mot superskurken Electro som kontrollerar blixtar
 • En emotionell konflikt mellan Peter Parker och Gwen Stacys pappa
 • Green Goblin dyker upp för att terrorisera New York

Med skådespelarna Andrew Garfield och Emma Stone tillbaka i huvudrollerna lovar The Amazing Spider-Man 2 att leverera allt du älskar med Spider-Man. Inte nog med det, du kan streama filmen gratis och svenska hos oss!

Passa på att se den här blockbuster-uppföljaren gratis online. Det finns massor med action, drama och Spider-Man när han är som allra bäst. En riktig fullträff för fans!

The Amazing Spider-Man 2

Swesub The Amazing Spider-Man 2 Online 16.04.2014

Ända sedan biopremiären 16 april 2014 har Marvel-fans väntat på att få se swesub The Amazing Spider-Man 2 online. Nu är äntligen dagen här! Dreamfilm erbjuder den efterlängtade uppföljaren med svensk text, för att alla ska kunna njuta av äventyret.

I The Amazing Spider-Man 2 möter Peter Parker nya utmaningar i form av superskurkarna Electro och Green Goblin. Han är tvungen att gräva djupt för att hitta krafter att besegra dem och rädda alla han älskar. Samtidigt tampas han med sitt komplicerade förhållande till Gwen Stacy.

Med hisnande actionscener och engagerande drama är detta en av de bästa Spider-Man filmerna någonsin. Och nu kan du äntligen se den svenska online och uppleva äventyret på nytt. Det är ett måste för alla fans av den klassiska serien!

Se The Amazing Spider-Man 2 Svensk Text Dreamfilm Gratis

The Amazing Spider-Man 2 utlovar action, drama och massor med superhjälteäventyr när den landar på Dreamfilm med svensk text. Här får fans chansen att återuppleva den adrenalinfyllda uppföljaren gratis online.

I filmen möter Spider-Man två nya starka motståndare i form av Electro och Green Goblin. Det blir många spektakulära strider när de försöker förgöra New York. Samtidigt tampas Peter Parker med sitt förhållande till Gwen Stacy och hennes pappas ogillande.

Med skådespelarna Andrew Garfield och Emma Stone tillbaka i huvudrollerna utlovar The Amazing Spider-Man 2 att leverera känslor och spänning. Se den gratis med svensk text på Dreamfilm för att återuppleva äventyret!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 12798

Dela