alt

Titta på DC League of Super-Pets 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.3
1 436
Betyg
calendar2022
time1h 45m
Superhunden Krypto och Stålmannen är oskiljaktiga. De bästa vännerna har samma superkrafter och bekämpar brott sida vid sida i staden Metropolis. När Stålmannen och resten av gänget i Justice League kidnappas, måste Krypto övertala en grupp herrelösa djur - hunden Ace, grisen PB, sköldpaddan Myrtle och ekorren Chip - att bemästra sina nyupptäckta krafter och hjälpa honom att rädda superhjältarna.

Skådespelare

Actor Dwayne Johnson

Dwayne Johnson

Actor Keanu Reeves

Keanu Reeves

Actor Lena Headey

Lena Headey

Actor John Krasinski

John Krasinski

Actor Kevin Hart

Kevin Hart

Actor Keith David

Keith David

Actor Alfred Molina

Alfred Molina

Actor Diego Luna

Diego Luna

Officiell trailer

Siehe auch

DC League of Super-Pets streama svenska swe-filmer gratis

Är du redo att streama den nya animerade actionfilmen DC League of Super-Pets? Denna underhållande film från Warner Bros. hade premiär den 27 juli 2022 och är perfekt för hela familjen. I filmen får vi följa superhjältens trogna sällskapsdjur när de måste rädda sina matte Supermannen och resten av Justice League. Med roliga röster av bland andra Dwayne Johnson som Krypto hunden ger DC League of Super-Pets garanterat skratt för både stora och små!

Det bästa av allt är att du kan streama DC League of Super-Pets gratis på svenska redan idag! På Swefilmer och Dreamfilm hittar du filmen med svenskt tal och texter. Perfekt för en mysig filmkväll med familjen. Streama DC League of Super-Pets online och se den spännande storyn om superdjuren som ger sig ut på ett heroiskt uppdrag för att rädda sina matte från den elaka papegojan Lulu.

Med roliga karaktärer, spännande action och häftiga superkrafter är DC League of Super-Pets ett måste för alla som gillar superhjältefilmer. Så slå dig ner i soffan och streama loss! Du hittar filmen gratis och lagligt på dina vanligaste streamingtjänster.

DC League of Super-Pets

Titta på DC League of Super-Pets online gratis 27 juli 2022 dreamfilm

Superhjältarnas trognaste vänner är redo att rädda världen i den nya animerade filmen DC League of Super-Pets! Denna underhållande actionfilm för hela familjen har nu premiär och du kan se den gratis online redan idag.

I DC League of Super-Pets får vi följa Supermans hund Krypto och resten av djurgänget när de måste rädda sina matte från den elaka papegojan Lulu. Med roliga röster av bland andra Dwayne Johnson, Kevin Hart och Keanu Reeves är det garanterat skratt för både stora och små.

Så missa inte chansen att titta på DC League of Super-Pets gratis online! Filmen släpptes den 27 juli 2022 och finns nu att streama helt lagligt och gratis på Dreamfilm och Swefilmer. Perfekt filmkväll hemma i soffan för dig som gillar superhjältefilmer fyllda med action och humor.

Warner Bros nya animerade svenska actionfilm DC League of Super-Pets

Warner Bros Pictures har slagit till med ännu en spännande superhjältefilm! Den här gången får vi följa djuren i en helt ny animerad film - DC League of Super-Pets.

I centrum av handlingen finns Supermans trogna vän och hund, Krypto. När Supermannen och resten av Justice League blir tillfångatagna av den elaka papegojan Lulu, måste Krypto och djurgänget rädda dagen. Med roliga karaktärer och massor av action är DC League of Super-Pets perfekt underhållning för hela familjen.

Det bästa av allt är att du kan se den nya svenska versionen av filmen gratis online! DC League of Super-Pets släpptes den 27 juli 2022 och finns nu tillgänglig för streaming på Dreamfilm och Swefilmer. Här kan du titta med svenskt tal och undertexter helt gratis.

Så ta fram popcornet och njut av Warner Bros actionfyllda animerade film DC League of Super-Pets! Perfekt filmkväll för superhjältefans i alla åldrar.

Stream DC League of Super-Pets gratis på svenska full movie

Är du redo för action och äventyr med våra fyrbenta hjältar? Nu kan du streama den nya animerade filmen DC League of Super-Pets med svenskt tal helt gratis online!

I denna underhållande film från Warner Bros får vi följa Supermans trogna hund Krypto och resten av djurgänget. När deras matte i Justice League blir tillfångatagna av skurken Lulu, måste djuren använda sina superkrafter för att rädda världen.

Med roliga karaktärer och massor av spännande action är DC League of Super-Pets en riktigt underhållande upplevelse. Perfekt filmkväll med familjen! Du hittar filmen gratis på Dreamfilm och Swefilmer där du kan streama hela filmen på svenska.

Så poppa popcornen och slå dig ner i soffan för att streama DC League of Super-Pets! Följ med på äventyret när våra hjältar på fyra tassar ger sig ut för att rädda sina matte och världen från den elaka papegojan Lulu. Garanterat skratt för hela familjen i denna spännande och roliga superhjältefilm!

DC League of Super-Pets

DC League of Super-Pets online swesub gratis svenska

Älskar du superhjältefilmer? Då ska du inte missa chansen att se den nya underhållande animerade filmen DC League of Super-Pets gratis online med svensk text!

I den här filmen från Warner Bros Pictures får vi följa Supermanens trogna hund Krypto och hans djurvänner. När Supermannen och resten av Justice League blir tillfångatagna måste djuren använda sina superkrafter för att rädda sina matte.

Med roliga röster av bland andra Dwayne Johnson, Kevin Hart och Keanu Reeves utlovas garanterat skratt för hela familjen. Inte nog med det, du kan faktiskt se DC League of Super-Pets gratis online med svensk text redan idag!

Filmen släpptes den 27 juli 2022 och finns nu tillgänglig för streaming på Swefilmer och Dreamfilm. Här kan du njuta av den fulla filmen och alla spännande äventyr med svenskt tal och undertexter. Perfekt filmkväll hemma i soffan för stora som små!

Se DC League of Super-Pets gratis streaming 27 juli premiärdatum

Har du hört talas om den nya superhjältefilmen DC League of Super-Pets? Denna spännande och roliga animerade film hade premiär den 27 juli och du kan faktiskt se den gratis online redan idag!

I filmen får vi följa Supermanens bästa vän, hunden Krypto, som tillsammans med andra djur måste rädda sina matte i Justice League. Med superkrafter och massor av humor ger sig djuren ut på ett actionfyllt uppdrag för att stoppa skurken.

Med underhållande röster av bland andra Dwayne Johnson, Kevin Hart och Keanu Reeves utlovas kul för hela familjen! Så missa inte chansen att se den spännande superhjältefilmen DC League of Super-Pets gratis online.

Filmen hade världspremiär den 27 juli 2022 och finns nu tillgänglig för streaming på Dreamfilm och Swefilmer. Här kan du se hela filmen gratis med svenskt tal redan samma dag som biopremiären. Perfekt filmkväll hemma i soffan för dig som gillar action och superhjältar!

10 liknande filmer:

  1. Ben-Hur
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fruktans lön
  4. Mästerkatten 2
  5. Aquaman
  6. El padrino
  7. Exodus: Gods and Kings
  8. Trunk - Locked In
  9. Lights Out
  10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 1436
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7.3 inte övertygar dig om att titta på DC League of Super-Pets, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.3 bevisar DC League of Super-Pets att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En DC League of Super-Pets med ett 7.3 betyg är en säker sak.
avatar

universalz

Betyget 7.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter DC League of Super-Pets. Betyget 7.3 bekräftar bara detta
avatar

damVod1

DC League of Super-Pets med ett betyg på 7.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mukasso

En DC League of Super-Pets med ett betyg på 7.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

RevJace

DC League of Super-Pets Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.3 talar för sig själv.
avatar

Grater98

DC League of Super-Pets Betyget 7.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.