close icon
page-title
Deathstroke: Knights & Dragons - The Movie
Deathstroke: Knights & Dragons - The Movie

Detaljer

 • Originaltitel: Deathstroke: Knights & Dragons - The Movie
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Warner Bros. Animation

Titta på Deathstroke: Knights & Dragons - The Movie 2020 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.9
425Betyg
date2020
date1h 27m

Kommenter

 • avatar

  blåbärSky

  |6 timer siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |3 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |3 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |7 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |8 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  matixd

  |9 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  MuriVOD12

  |11 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  DokisDennis

  |13 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |14 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Deathstroke: Knights & Dragons - The Movie Svensk tale online

Är du redo för action när den är som bäst? Då ska du inte missa den nya animationsfilmen Deathstroke: Knights & Dragons som hade premiär den 4 augusti 2020. I den här adrenalinfyllda berättelsen får vi följa DC Comics-skurken Deathstroke i ett episkt äventyr fylld med spänning och våld.

Deathstroke, även känd som Slade Wilson, är en hänsynslös lejdmördare och superskurk som här får tampas med kinesiska maffian, ninja-klaner och andra livsfarliga motståndare. Han är beväpnad till tänderna och slutar inte förrän han fullbordat sitt uppdrag, oavsett vad det kräver. Med sina övermänskliga reflexer och sin taktiska intelligens överlistar han alla som står i vägen för honom.

I rollen som rösten till Deathstroke hör vi den legendariske skådespelaren Michael Chiklis, känd från TV-serier som The Shield och Gotham. Han förkroppsligar den kylige antihjälten perfekt med sin grova, skrovliga stämma. Även WWE-brottaren CM Punk medverkar som rösten till en annan fanfavorit från DC-universumet.

Animerad av MOI Animation i Sydkorea och baserad på DC:s populära tecknade serie, lovar Deathstroke: Knights & Dragons att leverera allehanda fightscener och blodiga specialeffekter i överflöd. Adrenalinet pumpas upp rejält i den här actionfyllda historien som garanterat kommer att tilltala alla fans av tecknade serier och animerad film.

Deathstroke: Knights & Dragons - The Movie

Titta på Deathstroke: Knights & Dragons hela filmen gratis Sverige

Deathstroke: Knights & Dragons släpptes på bio i USA den 4 augusti 2020 och har nu även fått svensk premiär. Men visste du att du kan se hela filmen gratis online redan nu? Det enda du behöver är en internetuppkoppling och en bra streamingtjänst.

På sajter som Dreamfilm och Swefilmer kan du titta på nya filmer gratis bara några veckor efter biopremiären. Deathstroke: Knights & Dragons lades upp för streaming utan kostnad redan i slutet av augusti 2020, så nu kan du njuta av den här actionfyllda animerade juvelen helt gratis!

Att streama film online är dessutom supersmidigt. Du kan se den när och var du vill, pausa när du behöver en toalettpaus och spola tillbaka om du missade något. Bara luta dig tillbaka och njut av underhållning när du själv vill. Det enda du behöver är en enhet med internetuppkoppling, till exempel din telefon, surfplatta eller dator.

Så slå dig ner i soffan, poppa lite popcorn och streama Deathstroke: Knights & Dragons redan ikväll! Det är den perfekta filmen för en härlig kväll med action, spänning och animerat våld för hela familjen.

Deathstroke: Knights & Dragons svenska undertexter drömfilm stream

Den nya actionfilmen Deathstroke: Knights & Dragons har nu premiär på Dreamfilm med svensk text! Den här adrenalinfyllda animerade berättelsen om DC Comics-skurken Deathstroke går att streama online med svenska undertexter helt gratis.

Deathstroke är en av de mest ikoniska superskurkarna i DC-universumet. Med sina övermänskliga reflexer och förmåga att läsa sina motståndares drag är han en fruktad lejdmördare och en svårslagen krigare. I den här filmen får vi se honom ta sig an alla utmaningar med ett stort mått våld och spänning.

Handlingen utspelar sig till stor del i Hong Kong där Deathstroke blir indragen i en fejd mellan den kinesiska maffian och en ninja-klan. Det betyder att vi förutom hisnande fightscener på skyskrapornas tak även får se svärdsdueller och karatekamper i traditionell asiatisk stil.

Michael Chiklis gör rösten till Deathstroke på ett fenomenalt sätt och får verkligen fram skurkens kyla och beräkning. Även WWE-brottaren CM Punk medverkar som rösten till en annan karaktär från DC-universumet.

Missa inte den här underhållande animerade actionrullen med svensk text! Streama Deathstroke: Knights & Dragons på Dreamfilm och få en dos adrenalinfylld animation rakt in i vardagsrummet.

Deathstroke: Knights & Dragons 2020 gratis film swefilmer

Deathstroke: Knights & Dragons är årets bästa animerade actionfilm!

Den 4 augusti 2020 hade den nya animerade filmen om DC-skurken Deathstroke biopremiär i USA. Bara några veckor senare lades den upp för gratis streaming på Swefilmer med svensk text!

Deathstroke: Knights & Dragons utspelar sig till stor del i Hong Kong och kretsar kring Deathstrokes våldsamma uppgörelser med den kinesiska maffian och en farlig ninja-klan. Med sina övermänskliga reflexer och förmåga att förutse motståndarnas drag är han en oförutsägbar motståndare, beväpnad till tänderna.

Fans av tecknade serier och action kommer att älska den här filmen proppad med adrenalinstinna fightscener i häpnadsväckande miljöer. Vi får se allt från svärdsdueller till karatekamper och eldstrider på skyskrapornas tak. Animerat våld och blodiga specialeffekter flödar ymnigt i den här underhållande rullen.

Så missa inte att streama Deathstroke: Knights & Dragons gratis online med svensk text! Titta på den redan idag på Swefilmer och få en rejäl dos adrenalinpumpande actionanimation.

Deathstroke: Knights & Dragons - The Movie

Deathstroke: Knights & Dragons streama svenska gratis online

Den nya animerade actionrullen Deathstroke: Knights & Dragons går nu att streama helt gratis online med svensk text! Filmen släpptes på bio i USA den 4 augusti 2020 och har nu även svensk premiär.

Deathstroke är en av DC Comics mest kultförklarade superskurkar. I den här filmen får vi se honom kämpa mot kinesiska maffian och en farlig ninja-klan på ett brutalt och underhållande sätt. Det bjuds på massvis med svärdsdueller, karatekamper och eldstrider i en fartfylld historia fylld av spänning.

Michael Chiklis gör rösten till Deathstroke och förkroppsligar karaktären på ett fenomenalt sätt. Även brottaren CM Punk medverkar som röstskådespelare i filmen. Animationsstudion MOI Animation i Sydkorea ligger bakom de häpnadsväckande fightscenerna och miljöerna.

Streama Deathstroke: Knights & Dragons gratis online redan idag! Titta på den adrenalinfyllda animationen med svensk text och njut av våld, spänning och action när du själv vill. Det är underhållning när den är som allra bäst.

Deathstroke: Knights & Dragons se gratis svensk text swesub

Den nya animerade långfilmen Deathstroke: Knights & Dragons går nu att se helt gratis online med svensk text på streamingtjänsten Swesub! Filmen hade biopremiär i USA den 4 augusti 2020 och har nu även svensk premiär.

I centrum av handlingen står DC Comics-skurken Deathstroke, även känd som Slade Wilson. Han är en hänsynslös lejdmördare med övermänskliga reflexer som här dras in i en våldsam fejd mellan kinesisk maffia och en farlig ninja-klan.

Fightscenerna och miljöerna i filmen är fantastiskt animerade av MOI Animation i Sydkorea. Adrenalinet pumpas upp ordentligt när Deathstroke tampas med allehanda livsfarliga motståndare beväpnade med svärd, vapen och martial arts.

Michael Chiklis gör rösten till Deathstroke på ett fenomenalt sätt och förmedlar karaktärens kyla och beräkning. Wrestlingstjärnan CM Punk medverkar också som röstskådespelare i filmen.

Streama den här actionfyllda animerade juvelen redan idag helt gratis på Swesub. Njut av våld, spänning och underhållning när du själv vill med Deathstroke: Knights & Dragons på svenska!

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 425

Dela