alt

Titta på Den lilla sjöjungfrun 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.4
2 638
Betyg
calendar2023
time2h 15m
Sjöjungfrun Ariel är den yngsta och viljestarkaste av kung Tritons döttrar och längtar efter att lära sig mer om livet på land. När hon en dag beger sig upp till ytan, blir hon förälskad i den stilige prins Eric. Trots att det är förbjudet för sjöjungfrur att umgås med människor, väljer Ariel att följa sitt hjärta. Hon sluter ett avtal med den onda sjöhäxan Ursula, vilket ger henne en chans att få uppleva livet på land, men i och med det är både hennes liv och hennes fars krona i fara.

Skådespelare

Actor Javier Bardem

Javier Bardem

Actor Awkwafina

Awkwafina

Actor Jacob Tremblay

Jacob Tremblay

Actor Melissa McCarthy

Melissa McCarthy

Actor Daveed Diggs

Daveed Diggs

Actor Art Malik

Art Malik

Actor Jodi Benson

Jodi Benson

Actor Christopher Fairbank

Christopher Fairbank

Officiell trailer

Siehe auch

Den lilla sjöjungfrun streama online

Är du redo att streama den senaste versionen av Den lilla sjöjungfrun? Denna nya tolkning av H.C. Andersens klassiska saga släpps den 18 maj 2023 och du kan se den helt gratis online. Läs vidare för att få veta hur du kan titta på den svenska filmen.

Filmen är regisserad av Rob Marshall och har Halle Bailey i huvudrollen som Ariel. Det är en live-actionfilm som utlovar spännande äventyr, fantastisk musik och magisk undervattensfotografi. Perfekt familjeunderhållning!

Var kan jag streama Den lilla sjöjungfrun gratis?

Det bästa stället att streama Den lilla sjöjungfrun gratis är på Dreamfilm. Här kan du titta på filmen från valfri enhet, direkt via webben.

Registrering krävs inte. Bara gå till Dreamfilms hemsida på releasedagen den 18 maj och börja titta! Det är 100% lagligt och gratis.

När släpps Den lilla sjöjungfrun på streaming?

Den lilla sjöjungfrun har biopremiär den 26 maj 2023, men redan en vecka tidigare, den 18 maj, släpps den på Dreamfilm för gratis streaming. Detta är alltså det absolut första datumet du kan börja titta på filmen online.

Så spara datumet redan nu - den 18 maj 2023 är dagen du kan streama Den lilla sjöjungfrun helt gratis!

Den lilla sjöjungfrun

Se Den lilla sjöjungfrun Swe-film

Om du är taggad på att se den nya versionen av Den lilla sjöjungfrun har du säkert redan räknat ned till releasedagen. Den 18 maj 2023 är datumet du kan börja streama filmen gratis onlineDreamfilm.

Det är 100% lagligt och gratis att titta på Den lilla sjöjungfrun på Dreamfilm från valfri enhet.

Filmen har svenskt tal och kommer att finnas tillgänglig med svenska undertexter. Perfekt för en mysig filmkväll med familjen!

Vad handlar Den lilla sjöjungfrun om?

Den här versionen följer samma grundhistoria som den animerade Disney-filmen från 1989. Den utforskar dock relationen mellan Ariel och prins Eric mer, samt ger mer djup åt några av de andra rollfigurerna.

Vi får följa den envisa och nyfikna sjöjungfrun Ariel som fascineras av den mänskliga världen. När hon räddar en drunknad prins vid namn Eric blir hon omedelbart förälskad, och bestämmer sig för att ge allt för en chans att leva med honom på land.

Vem spelar Ariel i Den lilla sjöjungfrun?

I huvudrollen som Ariel ser vi den unga och lovande skådespelerskan Halle Bailey. Med sitt starka sångröst och utstrålning är hon perfekt för rollen som sjöjungfrun som drömmer om ett liv på land.

Resten av rollistan inkluderar bland andra Jonah Hauer-King som prins Eric, samt Melissa McCarthy som havshäxan Ursula. Det är med andra ord en riktigt stjärnspäckad uppsättning!

Den lilla sjöjungfrun gratis stream 18.05

Den 18 maj 2023 är datumet alla Disney-fans har väntat på. Då släpps nämligen den nya filmatiseringen av Den lilla sjöjungfrun på Dreamfilm för gratis streaming!

 • Ingen registrering krävs
 • 100% lagligt
 • Svenskt tal och undertexter

Missa inte chansen att vara först med att se den här spännande och magiska filmen redan en vecka innan biopremiär. Perfekt underhållning för hela familjen!

Varför streama Den lilla sjöjungfrun gratis?

Förutom att det är helt lagligt och gratis finns det flera fördelar med att streama filmen istället för att se den på bio:

- Du kan pausa och spola tillbaka när du vill

- Inga biljettpriser eller långa köer

- Se filmen bekvämt hemifrån

Hur streamar jag Den lilla sjöjungfrun på releasedagen?

Det är väldigt enkelt! Bara gå till Dreamfilms hemsida den 18 maj 2023 och leta upp Den lilla sjöjungfrun. Klicka på play-knappen så startar filmen direkt i din webbläsare.

Du kan se den på dator, surfplatta eller mobil. Perfekt för hela familjen att njuta av den magiska undervattensvärlden tillsammans!

Den lilla sjöjungfrun svenska streama

Är du redo för ännu enastående tolkning av H.C. Andersens klassiska saga? Snart är det dags för premiär av Disneys live-actionfilm Den lilla sjöjungfrun, och du kan streama den på svenska redan från den 18 maj på Dreamfilm.

Svenskt tal och undertexter gör det extra behagligt för hela familjen att njuta av den här magiska äventyrsfilmen i bekvämligheten av det egna vardagsrummet. Registrering behövs inte och streamingen är 100% laglig och gratis!

Vad säger trailern om Den lilla sjöjungfrun?

Om du inte redan har sett trailern bör du definitivt göra det för att få en första glimt av den vackra undervattensvärlden och Ariels förtrollande röst. Det är tydligt att filmen levererar både fantastisk musik och visuella effekter.

Även om mycket är annorlunda i den här versionen känns Anna redan från trailern som den perfekta Ariel. Det ska bli spännande att se hur historien om den envisa sjöjungfrun som vill uppleva livet på land utvecklas.

När kan jag börja streama Den lilla sjöjungfrun?

Redan den 18 maj 2023 släpps Den lilla sjöjungfrun på Dreamfilm för streaming. Detta är över en vecka innan officiell biopremiär, så passa på att vara först med att se den!

Registrera datumen i kalendern och se till att ha popcorn, godis och bekväma filmplatser redo till en härlig familjekväll framför skärmen.

Den lilla sjöjungfrun

Den lilla sjöjungfrun Swe-filmer online gratis

Den 18 maj är dagen du kan börja streama den magiska Disney-filmen helt gratis på svenska!

Äntligen är det snart dags för världspremiär av Disneys senaste levande film - Den lilla sjöjungfrun. Redan over en vecka före den officiella biopremiären, från och med den 18 maj, kan du titta på filmen gratis online.

Den streamas då i sin helhet på svenska på streamingtjänsten Dreamfilm. Det krävs ingen registrering eller betalning för att se filmen.

Varför är detta ett måste för Disney-fans?

För alla som älskar den klassiska Disney-filmen från 1989 är den här nya versionen ett måste. Även om grundhistorien är densamma utlovar den nya skådespelaruppsättningen och de visuella effekterna en helt ny tolkning för både gamla och nya fans.

Dessutom är musiken fortfarande skriven av den legendariske Alan Menken, så förvänta er ikoniska låtar som "Under the Sea" fast i ett helt nytt sound.

Hur ser musiken ut i den nya versionen?

Musiken har anpassats lite för att passa en live-actionfilm, men alla de klassiska Disney-låtarna finns med. Halle Bailey har enastående röst, så hennes tolkningar av "Part of Your World" och andra sånger lovar att ge gåshud.

Skådespelarna sjunger alla sina egna låtar, och soundtracken innehåller även 4 helt nya originalspår skrivna av Menken. Det är med andra ord mycket musik att se framemot!

Den lilla sjöjungfrun dreamfilm gratis 2023

Drömmer du om magiska äventyr under havsytan? Nu har du chansen att uppleva H.C Andersens klassiska saga som aldrig förr när Disneys Den lilla sjöjungfrun äntligen har premiär!

Redan den 18 maj 2023 kan du streama filmen gratis på Dreamfilm - en vecka innan officiell biopremiär. Registrering behövs inte, streamen är helt laglig.

Varför titta på Dreamfilm?

 • Gratis streaming
 • Ingen registrering
 • Titta när du vill från valfri enhet

Missa inte möjligheten att uppleva magin redan från första parkett! Boka in ett familjekalas framför skärmen och njut av Ariels vackra röst och det fantastiska ljudet från Oscarbelönade kompositören Alan Menken.

Vad tycker kritikerna så här långt?

Även fast filmen inte har haft officiell premiär än har den visats vid testvisningar. Hitills har den fått mycket beröm för sin starka rollistan, fantastiska scenografi och visuella effekter. Kritikerna är också imponerade över Halle Baileys röst.

Förväntningarna är med andra ord höga inför premiären! Se till att inte missa chansen att vara bland de första som får se filmen genom att streama på Dreamfilm redan den 18 maj.

10 liknande filmer:

 1. Kong: Skull Island
 2. Aquaman
 3. The Marvels
 4. Avengers: Endgame
 5. I viaggiatori
 6. Shrek 2
 7. Avengers: Infinity War
 8. Despicable Me 4
 9. Indiana Jones and the Dial of Destiny
 10. Super Mario Bros. Filmen
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2638
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.4 inte övertygar dig om att titta på Den lilla sjöjungfrun, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.4 bevisar Den lilla sjöjungfrun att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Den lilla sjöjungfrun. Betyget 6.4 bekräftar bara detta
avatar

krzys

Betyget 6.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 15m att titta på den från början till slut.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.4 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.4 betyg är en säker sak.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.4 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

superMice

Den lilla sjöjungfrun Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.4 bekräftar detta.
avatar

RevJace

Den lilla sjöjungfrun Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.4 talar för sig själv.