close icon
page-title
Terminator: Genisys
Terminator: Genisys

Detaljer

 • Originaltitel: Terminator Genisys
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kanada, USA
 • Regissör: Paramount

Titta på Terminator: Genisys 2015 gratis - Streama Online SweFilmer

star5.9
8137Betyg
date2015
date2h 06m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |12 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |5 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |11 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |11 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Terminator: Genisys Svenska Språk Online

Den femte delen i den klassiska Terminator-serien hade premiär 2015 och är nu tillgänglig att streama gratis och helt svenskt tal online. I Terminator: Genisys återvänder Arnold Schwarzenegger i sin legendariska roll som T-800. Med honom i rollistan finns bland andra Emilia Clarke från Game of Thrones.

Efter framgångarna med de tidigare Terminator-filmerna var förväntningarna höga på den här uppföljaren. Kan den leva upp till originalets status som en av de främsta science fiction-filmerna genom tiderna? Läs vidare för att ta reda på om Terminator: Genisys är värd att titta på gratis online.

Den femte Terminator-filmen utspelar sig efter händelserna i Terminator 2 - Domedagen från 1991. Kyle Reese skickas tillbaka i tiden för att skydda Sarah Connor, men upptäcker att tidslinjen har förändrats på oväntade sätt.

Tillsammans med en äldre version av T-800 cyborgen måste de stoppa den nya hotfulla Terminator T-1000 och rädda mänskligheten från undergång.

Terminator: Genisys

Arnold Schwarzenegger Återvänder Som Terminator I Actionfylld Uppföljare

Precis som i de tidigare filmerna axlar Arnold Schwarzenegger rollen som T-800 i Terminator: Genisys. Med sina klassiska repliker och sin karaktäristiska minspel är han lika överlägsen i sin cyborgroll som alltid.

Vid sidan av Schwarzenegger syns Emilia Clarke från Game of Thrones som Sarah Connor och Jai Courtney som Kyle Reese. Även Jason Clarke är med i en nyckelroll i den här femte delen.

Regissören Alan Taylor har tidigare regisserat avsnitt av Game of Thrones, så han har erfarenhet av storskaliga fantasy- och sci fi-produktioner.

Terminator: Genisys bjuder på imponerande actionscener och specialeffekter samtidigt som den knyter an till de tidigare filmerna i serien. Perfekt underhållning för Terminator-fans!

Se Den Femte Terminator-Filmen Med Svenskt Tal På Nätet

Som alla stora filmer numera släpps Terminator: Genisys både på bio och för streamning online. Det betyder att du kan se den alldeles gratis och lagligt via Swefilmer.

Streama i full längd med svenskt tal – antingen via din dator, surfplatta eller mobila enhet. Titta var och när du vill efter premiären 23 juni 2015!

Med Dreamfilm kan du streama nya filmer gratis samtidigt som de går på bio. Perfekt för dig som älskar film!

Den svenska syntolkningen håller hög kvalitet och följer handlingen väl. Du kommer garanterat uppskatta den här scifi-thrillern ännu mer på svenska.

Terminator: Genisys Strömma Från Sverige Med Swesub

Förutom svensk dubbning erbjuds Terminator: Genisys även med svensk text på Swefilmer. Välj att streama med swesub om du hellre ser originalversionen.

Oavsett vilket alternativ du föredrar kan du lätt titta på den senaste Terminator gratis online efter officiell biopremiär. Inga nedladdningar eller registreringar krävs.

Streamingen fungerar utmärkt för prenumerationer i Sverige. Anslut till Dreamfilm och börja strömma direkt via valfri enhet.

Upplev den femte delen i Terminator-serien nu och se hur storyn fortsätter efter de tidigare filmerna. Perfekt för fans av action och science fiction!

Terminator: Genisys

Titta På Terminator 5 Gratis Online Nu – Släpptes 2015

Den 23 juni 2015 var det äntligen dags för den efterlängtade premiären av Terminator: Genisys, den femte filmen i franchisen.

Nu kan du streama Terminator 5 helt gratis och lagligt online med svenskt tal och text. Se den spännande uppföljaren till Terminator Salvation från 2009.

 • Inga avgifter eller registreringar krävs
 • Titta på biofilmer samtidigt som de går på cinema
 • Streama i full längd och HD-kvalitet

Om du gillade de första Terminator-filmerna kommer du garanterat uppskatta den här senaste delen. Återse Schwarzenegger i sin kända roll och upplev ny spänning och action.

Ge Terminator: Genisys en chans nu och streama online via Dreamfilm helt gratis. Perfekt sci fi-underhållning när du vill!

Se Uppföljaren Till Terminator Salvation Med Bästa Kvalitet

Äntligen kommer nästa kapitel i Terminator-berättelsen på svenska streamingtjänster. Terminator: Genisys är den officiella uppföljaren till Terminator Salvation från 2009.

Läs vidare om du vill veta mer om den femte delen i serien och varför den är värd att titta på gratis online:

Terminator: Genisys visar att det fortfarande finns spännande storyer att berätta i det här filmoniversumet.

Upplev Arnold Schwarzenegger tillbaka i sin kanske mest kända roll genom tiderna. Se den nya thrillern med honom och Emilia Clarke i huvudrollerna.

Ge Terminator 5 en chans och streama den lagligt och gratis redan idag. Njut av bästa möjliga kvalitet och ljud på den svenska streamingtjänsten Dreamfilm!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 8137

Dela