close icon
page-title
Prometheus
Prometheus

Detaljer

 • Originaltitel: Prometheus
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien, USA
 • Regissör: Dune Entertainment

Titta på Prometheus • Sverige Gratis • Stream Online

star6.5
11702Betyg
date2012
date2h 04m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |5 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |2 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |3 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  FamiljeFrida

  |7 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |10 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RomantikRonja

  |11 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |14 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se Prometheus 2012 gratis på nätet - fullständig film

Är du en science fiction-älskare på jakt efter en spännande och tankeutmanande filmupplevelse? Då har du kommit rätt - swe-filmer.se är platsen där du kan streama Prometheus 2012 gratis på nätet och uppleva denna visionära skräckfilm i sin helhet. Genom att titta på Prometheus Film gratis på vår sajt kan du dyka ned i den intergalaktiska resan som denna film erbjuder, och upptäcka svaren på några av mänsklighetens mest djupsinniga frågor.

På swe-filmer.se får du inte bara tillgång till Prometheus 2012 i sin helhet, utan också en rad andra populära titlar inom olika genrer. Oavsett om du är en hängiven science fiction-älskare eller bara letar efter en underhållande filmkväll, har vi något för alla smaker. Streama Prometheus online på vår bekväma plattform och upplev denna mästerverk i all sin prakt, utan kostnader eller krångel.

Men vad gör Prometheus så speciell? Denna film är en äventyrlig resa som tar dig till de mest avlägsna hörnen av universum. En grupp modiga utforskare ger sig ut på en expedition som kommer att sätta deras fysiska och mentala gränser på prov. Längs vägen kommer de att konfronteras med skrämmande upptäckter och exponeras för sanningar som kan förändra vår förståelse av livet självt.

Så om du Var kan jag se Prometheus på ett bekvämt och kostnadsfritt sätt? Svaret är enkelt: swe-filmer.se. Här kan du njuta av denna mästerliga film i sin helhet, utan några störande avbrott eller fördröjningar. Streama Prometheus 2012 full film på svenska på vår plattform och låt dig sugas in i den fascinerande och skrämmande världen som denna film erbjuder.

 • Prometheus Sverige: En av de mest inflytelserika science fiction-filmerna på senare år.
 • Prometheus Streama online: Upplev denna mästerliga film bekvämt hemifrån på swe-filmer.se.
 • Prometheus Gratis streama: Ingen kostnad, bara njutning - titta på Prometheus utan extra avgifter.
 • Titta på Prometheus: Förbered dig på en visuellt slående och tankeväckande resa bortom vår galaxy.

Prometheus

Streama Prometheus 2012 full film på svenska

För alla sci-fi-entusiaster där ute, har vi på swe-filmer.se något särskilt att erbjuda. På vår populära streamingtjänst kan du streama Prometheus 2012 full film på svenska och uppleva denna legendariska science fiction-film i all sin härlighet. Oavsett om du är en veteran inom genren eller helt ny för den, kommer denna film att ta dig på en oförglömlig resa till de yttersta gränserna av universum.

I Prometheus får du följa en grupp vetenskapsmän och utforskare som ger sig ut på en intergalaktisk expedition som kommer att sätta deras fysiska och mentala begränsningar på prov. När de strandar på en avlägsen planet, gör de chockerande upptäckter som kan avslöja svaren på några av mänsklighetens mest djupsinniga frågor och till livets främsta mysterium.

Men denna film är inte bara en vanlig sci-fi-berättelse. Den utforskar också existentiella teman som vår plats i universum, ursprunget till liv och den eviga kampen mellan vetenskap och religion. Med sin visuellt slående estetik och tankeväckande narrativ, kommer Prometheus att hålla dig fängslad från början till slut.

På swe-filmer.se kan du streama denna mästerliga film utan några begränsningar eller kostnader. Var kan man se Prometheus i sin helhet och utan avbrott? Svaret är enkelt - på vår streamingtjänst. Här kan du njuta av den fantastiska skådespelarensemblen, den episka musiken och de häpnadsväckande specialeffekterna i bekvämligheten av ditt eget hem.

Prometheus 2012 rollista - stjärnorna i skräckfilmen

När det kommer till Rollistan Prometheus, har denna film sannerligen lyckats samla en ensemble av några av de mest talangfulla och inflytelserika skådespelarna i modern tid. Från ikoniska veteraner till lovande nykomlingar, har denna cast en perfekt blandning av skicklighet och karisma som verkligen får karaktärerna att leva och andas på bioduken.

I spetsen för denna stjärnbeströdda rollista finner vi den legendariska Noomi Rapace, som spelar den modiga och envisa Elizabeth Shaw. Rapace, som är mest känd för sina roller i den svenska Millennium-trilogin, levererar en kraftfull och fängslande prestation som den vetenskapliga ledaren för expeditionen. Hon kompletteras av den brittiska skådespelaren Michael Fassbender, som gestaltar den mystiska androiden David. Fassbenders coola och nonchalanta framtoning adderar en oroande dimension till filmen.

Men det är inte bara huvudrollerna som skiner i denna film. Rollistan Prometheus inkluderar också legender som Idris Elba, Charlize Theron och Guy Pearce. Dessa etablerade skådespelare ger djup och tyngd åt sina roller, och bidrar till den övergripande spänningen och dramaturgin i filmen.

Det är denna ensembles dynamiska samspel och skickliga skådespeleri som verkligen får Prometheus att stå ut. Oavsett om du är en långvarig fan av någon av dessa stjärnor eller bara blir introducerad till deras talang, kommer du att bli fascinerad av hur de förkroppsligar dessa komplexa och fascinerande karaktärer på ett så övertygande sätt.

 • Noomi Rapace: Den modiga och envisa Elizabeth Shaw.
 • Michael Fassbender: Den mystiska och oroande androiden David.
 • Idris Elba: Den pålitliga och beslutsamme kapten.
 • Charlize Theron: Den iskalla och beräknande företagsledaren.
 • Guy Pearce: Den tvivelaktiga men karismatiska Peter Weyland.

Prometheus 2012 gratis online: känd film att streama

För alla filmälskare där ute, presenterar vi en unik möjlighet att uppleva en av de mest ikoniska och inflytelserika science fiction-filmerna på senare år - helt gratis på nätet. Vi pratar om ingen annan än den episka Prometheus 2012, som nu kan strömmas gratis online på vår populära streamingtjänst swe-filmer.se.

Denna film, som regisserades av den legendariska Ridley Scott, har blivit en omedelbar kultklassiker inom sci-fi-genren och har påverkat hela generationer av filmskapare och fans. Med sin visuellt slående estetik, tankeväckande narrativ och stjärnspäckade rollista, erbjuder Prometheus en filmupplevelse som är svår att glömma.

Prometheus

Sammanfattning: Upplev Prometheus - en episk sci-fi-resa på swe-filmer.se

Äventyrslystna filmälskare, välkomna att upptäcka Prometheus - en häpnadsväckande sci-fi-resa som tar er till de mest avlägsna hörnen av universum. På swe-filmer.se kan du Titta på Prometheus utan kostnad och låta dig sugas in i denna mästerliga Film Prometheus. Följ en grupp modiga utforskare på deras intergalaktiska expedition och bevittna chockerande upptäckter som kan avslöja livets största mysterier. Var kan man se Prometheus i sin helhet? Enkelt - på vår streamingtjänst kan du streama Prometheus online och njuta av denna episka berättelse, oavsett var du befinner dig. Med en stjärnspäckad Rollistan Prometheus, inklusive Noomi Rapace och Michael Fassbender, och en visuellt slående estetik, är detta ett måste för alla sci-fi-entusiaster. Streama Prometheus gratis på swe-filmer.se och upplev denna legendariska film i Prometheus Sverige på ett bekvämt och underhållande sätt.

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 11702

Dela