Titta på The Meg 2018 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.3
7 240
Betyg
calendar2018
time1h 53m
Ett internationellt undervattensteam attackeras av en massiv varelse man tidigare trodde var utdöd. Deras djuphavsubåt hamnar på Stilla havets botten – med besättningen fångade inuti. I en kamp mot klockan tar de hjälp av djuphavsdykaren Jonas Taylor för att rädda besättningen från det enorma hotet – en 20 meter lång haj känd som ”Megalodon”. Vad man inte visste var att Taylor några år tidigare stött på samma skrämmande varelse. Tillsammans med Suyin måste Taylor utmana sina rädslor och samtidigt riskera sitt eget liv för att rädda alla som är instängda på botten. Ännu en gång hamnar han öga mot öga med det största rovdjuret som någonsin existerat.

Skådespelare

Actor Jason Statham

Jason Statham

Actor Shuya Sophia Cai

Shuya Sophia Cai

Actor Ruby Rose

Ruby Rose

Actor Robert Taylor

Robert Taylor

Actor Rainn Wilson

Rainn Wilson

Actor Ólafur Darri Ólafsson

Ólafur Darri Ólafsson

Actor Page Kennedy

Page Kennedy

Actor Jessica McNamee

Jessica McNamee

Officiell trailer

Siehe auch

The Meg väcker skräck i svenska biografer

Den nya actionthrillern The Meg med Jason Statham i huvudrollen har väckt stor uppmärksamhet sedan den hade biopremiär i Sverige den 9 augusti 2018. Filmen handlar om en enorm haj, en Megalodon, som terroriserar en forskningsstation på havets botten.

När en ubåt fastnar på de marina djupen skickas dykaren Jonas Taylor (spelad av Statham) ned för att rädda besättningen. Men plötsligt attackerar jättehajen ubåten och kaos utbryter. Taylor måste nu ta sig an odjuret för att hindra det från att orsaka mer skada.

Med sin spännande handling, realistiska effekter och stjärnspäckade rollista tar The Meg tittarna med på en adrenalinfylld färd under ytan. Det är en perfekt drömfilm för alla som gillar action och monsterhajar!

The Meg

Streama The Meg hela filmen gratis

Många vill nu se The Meg gratis online efter alla hyllningar filmen fått. Lyckligtvis går det alldeles utmärkt att streama hela The Meg filmen utan att betala, om man vet var man ska leta.

På sajter som Dreamfilm och Swefilmer kan man enkelt titta på The Meg gratis. Dessa sidor erbjuder tusentals filmer, inklusive nyare titlar som The Meg, att streamas helt lagligt och utan abonnemang.

För att se The Meg online räcker det att man skapar ett kostnadsfritt konto. Sedan kan man börja streama filmen gratis med svensk text direkt, i bra kvalitet. Perfekt för en mysig filmafton!

Jason Statham slåss mot jättehajen online

Actionhjälten Jason Statham är känd för sina tuffa karaktärer som kämpar mot övermäktiga fiender. I The Meg får han möta sin största motståndare hittills - en enorm Megalodon-haj på över 20 meter.

När jättefisken börjar terrorisera personalen på forskningsstationen måste Stathams karaktär Jonas Taylor ta saken i egna händer. Med sina dykerfärdigheter och ormstarka vilja ger han sig ut på ett livsfarligt uppdrag - att besegra odjuret en gång för alla.

Scenerna där Statham simmar omkring i mörka vatten och letar efter monstret får blodtrycket att stiga. Tittarna får följa med på en spännande och actionfylld färd när hjälten jagar hajen. Det går onekligen att streama film gratis av högsta kvalitet online!

Scenerna där Statham simmar omkring i mörka vatten och letar efter monstret får blodtrycket att stiga.

Se actionthrillern The Meg swesub Dreamfilm

På sajten Dreamfilm kan man se The Meg swesub i mycket bra kvalitet. Sidan har ett stort utbud av filmer och TV-serier, inklusive de allra senaste titlarna som biopremiärats.

Förutom att streama film helt gratis så har Dreamfilm dessutom svensk text tillgängligt på de flesta utländska filmer. Så även fast originalspråket i The Meg är engelska kan man alltså välja mellan text på engelska eller svenska när man tittar.

Det är också möjligt att ladda ned filmer från Dreamfilm till exempel för att kunna se dem offline. Så vill man titta på The Meg film utan internet går det alldeles utmärkt!

The Meg

Upplev spänningen när hajen attackerar ubåt

En av de mest spännande scenerna i The Meg utspelar sig när jättehajen attackerar en stridsubåt på oceanens botten. Ubåten har fastnat i en undervattensravin och Stathams karaktär Jonas skickas ner för att hjälpa besättningen.

Men precis när dykarna börjar jobba dyker den enorma hajen upp från mörkret. Med sina vassa tänder börjar odjuret slita i ubåten, som börjar sjunka och implodera av trycket. Det blir en intensiv kamp på liv och död.

 • Spänningen når nya höjder i The Meg
 • Hajens anfall mot ubåten är en minnesvärd scen
 • Jason Statham visar prov på sitt mod i stridens hetta

Den här typen av actionfyllda scener är vad som gör The Meg till en så underhållande thriller. Adrenalinet pumpar när tittarna får se hajens våldsamma angrepp mot människorna i ubåten!

Jason Statham räddar forskare från marina djupet

Som den modiga hjälten han är så ger sig Stathams rollfigur Jonas Taylor av för att rädda forskarna på den hotade undervattensstationen när hajen börjar härja.

Med sina år av erfarenhet som djuphavsdykare så är Jonas som klippt och skuren för uppdraget. Trots att risken är överhängande att hamna i jättefiskens gap så vägrar han överge de instängda forskarna.

I nära nog omöjliga odds lyckas Jonas slå sig fram till stationen och evakuera personalen. Ännu en spännande scen som får tittarna att sitta på helspänn och knappt våga andas. Det finns mycket att se fram emot när man streamar The Meg!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 7240
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se The Meg. Betyget 6.3 talar för sig själv
avatar

damVod1

The Meg med ett betyg på 6.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 53m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 53m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

superMice

The Meg Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.3 bekräftar detta.
avatar

RevJace

The Meg Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.3 talar för sig själv.